Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbos

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi választás kérdése? Az, hogy ott leszel-e most szombaton a Pride legfontosabb rendezvényén, a felvonuláson. Ez választás, és mi reméljük, hogy nagyon sokan leszünk! Mondjunk együtt nemet a gyűlölködésre, mondjunk igent arra, hogy minden személy és minden szeretet más, mégis egyformán értékes!…..
jobbos 2016.06.30 17:18:34
@BircaHang Média szerkesztősége:
"Az egyetlen igaz forrás viszont a normalitás és Isten." - melyik Isten?
jobbos 2016.07.01 09:48:12
@Attilajukkaja: Én igen! Elég egy picit megpiszkálni, és máris ír egy újabb hosszadalmas baromságot, amin jót lehet derülni.

Pl. most megválaszolta, hogy szerinte csak egy Isten van, de azt már nem, hogy melyik az az egy.

A keresztény, akinek a nevében anno kiírtottak rengeteg embert, a papjai pedig hallgatólagosan beleegyeznek a pedofíliába, vagy
Allah, akinek a nevében mostanában is ezreket gyilkolnak le?

Buddha nevében a japánok gyilkolásztak, nem is tudom, van még?

Az indiai istenségeknek mutatnak még be emberáldozatot?
Egy év. Ennyi ideig élt a Gyere haza fiatal! program (amiről azóta sem derült ki, miért nem lehetett helyesen leírni, de ez mellékszál), amitől a kormány azt várta, hogy… hát nem is tudom, mit várt. Bármit várt is, az nem teljesült, mert most félidőben lefújták a projektet, olyannyira, hogy alig pár…..
Amióta utoljára foglalkoztam ezzel a gurulva terjedő vírussal, eltelt vagy három hónap. Utána kellett olvasnom, mit írtam akkor, mert már elfelejtettem, annyira nem érdekelt azóta. De mivel közben kiderült,…..
jobbos 2015.01.09 14:05:15
@Skin: Az megvan hogy a taxisok törvényileg megszabott km-áron fuvaroznak Budapesten?
jobbos 2015.01.09 14:27:29
@Skin: Nem vagyok taxis de igazat adok nekik. Ők szigorúan meghatározott feltételek mellett dolgoznak, megszabott árakkal, stb.
Az Uber-esek ugyanezt csinálják csak más néven nevezik, ráadásul a szabályok alól teljesen kibújva és feketén.

Amint pl. balesetet okozol és valamelyik utasod megsérül és kiderül hogy pénzt kaptál a fuvarért tuti a fejedre húzzák a vizes lepedőt.
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Szívesen locsolna fél liter vizet az autóban? Nagyjából ennyi párát gyűjtöttünk össze két hét alatt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. ..
Ez végre akkora hír, hogy az összes valamire való hírportál ingerküszöbét megütötte, de mivel ekkora durranás, mi sem mehetünk el mellette egy rövid bejegyzés nélkül: ma reggelre a rá jellemző sallangmentes stílusban a Google elérhetővé tette hazánkban a zenei…..
A mai kor Zsigulijai ezek. Még a mostani nyomott időkben is sokan megengedhetnek maguknak egy ilyet, és nem is kínszenvedés velük az élet. De a különbségek óriásiak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
jobbos 2013.09.10 10:04:56
@bopat: Például abban. Erősebb, nagyobb, kényelmesebb, nem az olcsóság jut róla eszedbe mikor beleülsz.
A minap bekövetkezett. Igen, a számláló átlépte a 150 ezret, ami igazából nem sok egy tizennégy éves kocsitól. Ebből úgy 57 ezret nyomtam bele én, mert hát nem vagyunk nagy menőkések. A nagy pillanat: megvan a 150 ezer! Bocs, hogy poros a műszer, spontán fotó, nem…..
jobbos 2013.08.15 09:45:43
@kovk: Az enyém is T22 1.8 vvt-i, 280.000 km van benne, ez a modellfrissítés utáni, elől a rácson van az embléma.
Ez sem japán gyártás, de kopó dolgokon kívül semmi baja.
Nemrég volt kuplung meg hátsó féktárcsa és fékpofa csere.
Sokan károgtak mikor megvettem hogy drága lesz a fenntartása, szervizek, alkatrész, de ez egyáltalán nem így van.
jobbos 2013.08.15 12:09:46
@kovk: biztonság kedvéért lecsekkoltam, kompatibilisnek mondja az oldal.
Mondjuk én ritkán járok arrafelé, itthon meg a maxmotion-t öntöm a gépbe, a sima 95-ösből többet eszik a gép.
Vagy ez, vagy az ukrán 95ös, minden mással +1 liter/100km.
jobbos 2013.08.15 12:57:25
@gergo: Sajnos ez elég gyakori, főleg a japánautó tulajoknál.
Valóban nem lesz komoly baja elég sokáig, nem is költenek rá mert "ez japán ez bírja", aztán ennek az a vége hogy 12-15 éves korukra lefingott lerúgott szarok lesznek, amin már minden csereérett.
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
Az alábbi Lada méltón pályázhat a Transformers c. filmben látott egyik főszereplő magyar megfelelőjének címére. Minden adottsága megvan hozzá. Dühös, morcos monszterjószág. Versenycsík, cápauszony antenna, WFTS(!!) felirat. Evo beömlő, ismeretlen eredetű lökhárítók, és…..
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
jobbos 2013.02.01 15:46:30
@babo81: Nem gusztustalan, ha kis összeg lenne a bünti kb. mindenki bliccelne.
Az a gusztustalan, hogy sokan bliccelnek.
Mindenki mindent "okosba" akar megoldani, de leginkább ingyen, mert ugye minden "jár".
jobbos 2013.02.01 16:13:22
@babo81: Nem fizeti a cég. Egyébként a BKV szerintem kifejezetten olcsó a környező országokhoz képest, holott az üzemanyag kb. ugyanannyiba kerül, mint kint.
jobbos 2013.02.01 16:35:56
@hagyma: Minden alkalommal idejössz fikázni a magyarországi helyzetet, és elmondod bezzeg neked mennyire jó a tengerentúlon.
TComment A polgár ne kérdezzen 2012.12.05 05:45:00
Bárki által hozzáférhető kilométeróra-állás? Van ilyen, elméletileg. Okmányirodai capriccio, hepiend nélkül. Különben is péntek van. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
jobbos 2012.12.05 09:43:49
@pjotr007:
Az én rendszámomra keresve megmutatja a kocsim típusát, gyártási évét, és a táblázatban egy sort, miszerint 2006-ban tett egy sikertelen környezetvédelmi vizsgát.

MITSUBISHI Lancer (1992-2000) (1993)
Vizsgálat ideje: 2006.11.13. 10:25
Műhely neve: KONTOR KFT
Műhely címe: BUDAPEST
Meddig érvényes: sikertelen

Összesen ennyi infót mutat.
Hogyan megy csődbe aki eddig azt hitte, rengeteget spórolt? Mennyi lesz a biztosítási adó? A biztosító és a bank nem szól, pedig a trükk ott van a szemünk előtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott minden általános iskolának elküldte a fent olvasható levelet. Az egykori színházi rendezőnek volt már néhány nagy dobása. Ő szervezte a magyar történelem nagy pillanatait idéző festménysorozat elkészíttetését, és ő ötlötte ki az…..
A tegnapi nap folyamán a Slashgear jóvoltából napvilágot látott egy két nappal ezelőtti, az Ekoparty bizonsági konferencián készült lent látható felvétel, amin egy Samsung Galaxy S III típusú készüléken hajtanak végre factory resetet úgy, hogy a telefon stock böngészőjével…..
A Homárnak sem egészen világos, hogyan válthatott jegyet naiv ügyfél smsben, amikor, mint utóbb kiderült, egy másik parkolási társaság automatájáról nézte a telefonszámot, amit ráadásul elütött, bár az is elképzelhető, hogy át volt firkálva. De minthogy az egész parkolási…..
jobbos 2012.09.07 15:49:02
@Judeanepefront:
Idézem a bejegyzést:
"Az automatán látható számra küldtem sms-t, meg is jött a visszaigazolás."
Modorosblog A modoros autóvezető 2012.06.21 06:00:00
Autósmodor! Körültekintő, farolva parkolás, motorfék, tuti egérutak, mp3-válogatások, udvariaskodás. Megköszönés, egyéni villogtatások: nagyon gyors elakadásjelzőzés a gomb félig lenyomásával, vagy villanásos "szívesen" helyett lámpa pillanatra lekapcsolás és vissza =…..
jobbos 2012.06.21 13:21:39
@De gustibusaut bene, aut nihil: "balkéz a kormányon kétóra magasságában", ezt így hogy? :)
jobbos 2012.06.21 15:14:56
@De gustibusaut bene, aut nihil: értem én, csak azt képzeld el képileg, amikor valaki bal kézzel 2 óránál fogja a kormányt! bal kézzel! kettőnél! :)
Ezúttal nem a teljes államkötvény kampányról lesz szó, azt majd egy nagyobb lélegzetvételű posztban elemezzük ki. Csupán azt szeretném bemutatni, hogy miért nem érdemes üres reklámkliséket használni a kampányokban. A "sok arc egy képen mozaik formában" klasszikus, lerágott és…..
jobbos 2012.06.14 20:22:15
@béla a görög: igen, én vettem pár éve. de átváltottam egy banki megtakarításra, mert jobban kamatozik, nem sávos, hanem napi kamatszámítás van
Várható volt, hogy nem javul fel hirtelen a helyzet a múltkori poszt után, de Zoli azért csak megpróbált K&H-s SZÉP-kártyával wellnesst fizetni. Persze nem sikerült.  Most történt velem a hosszú hétvégén a KH szép-kártyával. Igénybe vettem egy hosszú hétvégés…..
jobbos 2012.05.30 11:22:17
@Sokorai_Atala: közli, amikor egy borítékban megkapod a kártyát, van mellette egy leírás, hogy hol, hogyan, miként kell aktiválni a kártyát
jobbos 2012.05.30 11:38:00
@Sokorai_Atala: rendben, ezesetben megbocsátom a tájékozatlanságod :)
Azért csaptam le rá, mert a maga érdektelenségében jó autónak tűnt. Az érdektelenség stimmel is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
jobbos 2012.05.12 09:27:27
@jobbos: a GDI viszont kényes a benzinre, 98as ajánlott bele, különben eltrutyisodnak a szelepek
jobbos 2012.05.14 14:18:41
@Eastbay1: amit írtam nem jelenti azt, hogy minden egyes francia váltós mára már szét van esve, csak azt, hogy sokan panaszkodnak a klubban a japán - francia koprodukcióban készült dolgokra, míg a franciák kihagyásával készült dolgokra kevésbé
MrMojo egész újlipótvárosi társasházának lakásonként 50000 ezer forintot kellene befizetnie a Díjbeszedőnek. 5 éven keresztül ugyanis egyik szolgáltató sem volt hajlandó kikapcsolni a villanyt/gázt a gondnoki lakásban, pedig többször is jelezték az illegális lakásfoglalást…..
jobbos 2012.04.19 11:51:45
@labi: Nem fogják elfogadni, velem is ilyesmi történt, csak autóval. Nem a saját hibámból nem tudtam átíratni, mégis megb*ott a rendőrség is, az APEH is, még a MABISZ is (mondjuk a MABISZ jogos volt).
Érdekes vita bontakozott ki annak kapcsán, hogy a kormány Erzsébet-utalványban kívánja fizetni a családi pótlékot: a szándék érthető, hiszen sok helyen nem éppen a családra költik ezt a pénzt, másrészt van bőven ellenző is: nehogy már a kormány mondja meg, hol és mit vegyek…..
jobbos 2012.04.05 13:40:31
@cliffbarnes2: Nem kötelező számlára utalni, van ahol kp-ban adják.

"A munkabért - jogszabály eltérő rendelkezése hiányában - a magyar törvényes pénznemben kell megállapítani és kifizetni, azonban ez nem zárja ki, hogy a munkáltató kollektív szerződés rendelkezése vagy a munkavállaló megbízása alapján a munkabért vagy annak meghatározott részét a munkavállaló bankszámlájára átutalja [Mt. 154. § (1) bekezdés]."
Ha egy mondatban kellene összefoglalni a Fiat elmúlt fél évszázadának történetét, talán azt mondanám: az olaszok szinte minidg nagyszerűt és sikereset alkottak, amikor kisautóban gondolkodtak, és mindig kudarcot vallottak, amikor a "nagyok" közé merészkedtek.…..
A Homárnak sem rémlett, de tényleg van a régi T-Mobile csomagokon túlforgalmazási díj az ingen kedvező 0,11ft/10Kb áron. Az új csomagokon elvileg már nincs ilyen, de naiv ügyfélnek még pont sikerült egy nap alatt felélnie a 3 gigás havi keretet:T-home előfizetéshez akcióban…..