Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pogacem

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enntrance Welcome to the jungle! 2015.08.18 08:42:55
Amióta hazaérkeztünk Magyarországra, egy dzsungelben érzem magam. A folyamatos eső bár frissítő és igazán jól esik, de a hajamnak nem épp a kedvence. Egy pillanat alatt lelapul a sok párától. A…..
Chez DuBarry Kérdés 2014.03.06 13:43:51
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Akkor én kérek elnézést. Műszempillát akarnék, 1-2-3-4-5-6 D-set vagy akármit, itt az utolsó pillanat még halálom előtt. Kérdezném: mivel Dubarry kilószámra sminkel (a spirálon innen és túl), azt úgy lehet-e, hogy mosódik…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Miután érdekel, hogy mi történik, ha ezt-azt esszük, megnéztem néhány rák statisztikát a világon. természetesen mi magyarok nagyon elöl vagyunk sok ráktípusban (másokban viszont nem, szóval a mi életmódunk is jó azért…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});     Az első a reális kép, ennyire ilyesztően nem néz ki, mint a másodikon, de azon látszik jól, hogy hosszú lett.  Még volt a gerenrikus latisse-Careprost szemcseppemből, amikor kaptam egy Neulash szempillanövesztőt…..
Chez DuBarry Csontmasszázs 2012.07.02 11:38:00
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Részben azért néznek ki olyan hülyén a plasztikázott és párnafejű emberek, mert a deformálódott arccsontok már nem tartják rendesen az arcot, és bénán, csak az izmok és a bőr kivágásával próbálják orvosolni a…..
pogacem 2012.07.13 10:07:31
@DuBarry: Hát, én most már több, mint egy hete naponta, lelkesen, de nem igazán látom a masszív változást. Attól tartok, valamit nem jól csinálok. Tudsz adni valami egyszerű tutorialt (mit, hogyan, milyen hosszan, ...)? Kösziköszi
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon sok olyan szám van, amely egy személyiségzavart fejez ki. Nekem ezekről a számokról ezek jutnak eszembe. Amelyik tetszik, ott valami van a személyiségből. Persze vannak normális embereknek szóló számok is. Azok most nincsenek…..
Chez DuBarry Ismeritek a Nu Skint? 2012.05.30 17:44:00
 A Nu Skin egy sok kozmetikai terméket forgalmazó cég, de a legizgibb közülük a galvanikus arcvasaló. Lásd a képen. Ez egy gépecske, ami galvánáramot vezet az arcba, amit spéci gélekkel kell kenni. Az egyik géllel tisztít, a másikkal hatóanyagokat tuszkol a bőrbe. Pár percig…..
Mattie nagyon jól néz ki, elég öreg, ezért hiteles, és teljesen őszinte. Azért írom le a szépségrutinját, hogy ne legyen egyoldalú a tájékoztatás. Ő nem olyan naturál, mint én, de nem is olyan képmutató, mint Lisa Eldridge, aki azt sugallja, hogy ha alaposan tisztít az ember,…..
Régebben is lehetett már több helyen olvasni arról, hogy mennyire alacsony fokú a magyarok mobilitása, nem szeretnek utazni, költözni meg pláne nem, nem mennek a munkalehetőségek után.Az utazással töltött idő persze nagyon fontos tényező. Ezt az időt sem a munkáltató, sem a…..
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
Első számú előítélet a hosszú szoknyával kapcsolatban: Csak a magas lányoknak áll jól. Második: csak a jézusszandálos, szövött tarisznyás, alter lányok szaladgálnak benne. Egyik sem igaz, csak meg kell találni a megfelelő fazont, szint, mintát, anyagot. Én magam sem vagyok…..
Appleblog Nem szeret az iPhone-om 2010.10.25 17:20:00
Miután megvásároltam az iPhone 4-esemet a premier napján, a jó öreg iPhone 3G-t eltettem a dobozába, aludni. Másfél-két hét múlva valami miatt elővettem, ekkor fedeztem fel ezt:Egy tökéletesen működő telefont tettem el, és egy halott wifivel szomorkodót vettem elő. Mi más…..
Szándékos félrevezetés, füllentés, átverés, becsapás? Mi a hazugság? Létezik jótékony válfaja? Miért hazudunk? Igaz a mondás, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát?  Az első találkozáskor szeretünk a legjobb színben feltűnni. Vicces vagy hihetetlen…..
Onlinemarketing blog Napibosszantó 2010.09.15 15:40:43
Reggel amikor felvettem a nadrágomat elszakadt. Ez egy tipikus basszameg helyzet, mehetek venni valamit helyette. De ezt szeretem, ráadásul Nagy Cég terméke, konkrétan C&A-ban vettem. Tehát irány a bécsi úti Stop-Shop. Kérdezem az eladót: ugyanilyet akarok. Az nincs. Mondom mekkora…..
A bolti lopáson kapott diáklányokkal kapcsolatban megjelent blogbejegyzések egyikében olvastam ezt a kommentet: Az egyik lány nyilatkozata - "Hülyéskedésnek indult, aztán elfajult, de kicsit sok volt a megrázkódtatás, az unalom pedig idegölő volt” - rávilágít egy…..
Mivel minden bulvár és karrier oldalon, hírlevélben egy évben akár többször is megjelenik ebben a témában egy írás, tippgyűjtemény, én is összeszedtem pár dolgot.Első, egyik legfontosabb tétel szerintem, hogy teljes mértékben nem tudsz felkészülni az interjúra, csak…..
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..
Rögtön két forrásból is hallottunk választ a kérdésre, az egyik maga Steve Jobs, a másik a John Gruber, a Daring Fireball szerzője. Jobs saját maga beszélt az Adobe-ról az iPad bejelentése után, valahogy így: Lusták. Lehetőségük van izgalmas dolgokat csinálni, de egyszerűen…..
Csecsebecse Boldog születésnapot! 2010.01.06 16:34:00
Nigella Lawson1960. január 6. ..
pogacem 2010.01.06 17:15:44
pogacem 2010.01.06 17:36:21
@Virgogirl: Pedig lehet azon felismertem volna :P
Bagó Ákos Károly, magyar formatervező itthon, többször keltette fel a design szakma figyelmét előremutató, jól hasznosítható tárgyaival. Az UO toll formatervével „A jövő vállalkozója“ címet is megszerezte. A már kereskedelmi forgalomban is kapható UO toll nem…..
Nemrég fejeztem be a Snow Crash-t Stephenson-tól (nem igazán tetszett, a Cryptonomicon jobban bejött, azt tudom ajánlani az informatikus vénájú olvasóknak), és a könyv kapcsán olvastam egy férfiriogató mítoszról, aminek az a lényege, hogy egyes nőknek fogai vannak odalent. (Nemrég…..
Egyik olvasónk szedte össze negatív interjús tapasztalatait, melyet 3 részben, 3 nap alatt olvashattok. Jó részére azt kell hogy mondjam, teljesen jogos, és a HR-es, vezető viselkedése alapján egy tarkónlövés teljesen helytálló lehetne. Természetesen nem ismerünk minden…..