Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hobbijogász

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cseke Katinka magyar színésznő 1997-ben szerezte meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Énekelt a Megasztárban, majd a Jóban Rosszban sztárjaként lopta be magát a közönség szívébe. Katinka otthonáról és életéről mesélt az Otthontérképnek!..
Hobbijogász 2016.06.20 07:00:23
A W magazin novemberi száma bemutatja, hogyan lehet könnyedén elcsúfítani egy alapvetően helyes arcú, bájos, vörös hajú nőt egy szempillantás alatt. Egy elbaltázott frizura, egy még inkább elszúrt smink, roppant szexi, vastag feketével megrajzolt szemöldökkel és már kész is a…..
Tegnap este zajlott az MTV Video Music Awards, amelynek háziasszonya idén Miley Cyrus volt, aki tizenegy különböző kosztümben mutogatta magát (bővebben itt). Rajta kívül azért a többi résztvevő hölgy is igyekezett kitenni magáért. Íme egy hosszú galéria a…..
Egy újabb városházi kirúgás történetét osztotta meg velünk egy volt XVIII. kerületi önkormányzati dolgozó. "Kérem ne írják meg a nevem, mert a hatalom emberei utánam fognak nyúlni ide is, ahol nagy nehezen munkát kaptam. Ötven fölött járok, mihez kezdek, jövedelem nélkül?"…..
Magyarországon jóval kevesebben adnak be bérlakáspályázatot, mint ahányan jogosultak lennének rá, és még annál is kevesebben jutnak hozzá valamilyen támogatott lakhatási formához. Helyette a rászorulók tűrnek, és próbálják saját erőből megoldani helyzetük: zsúfoltan élnek egy lakásban, üres…..
A világ egyik legnagyobb fesztiválja az angol Glastonbury Festival, amelyen - a Coachellához hasonlóan - nyüzsögnek a sztárok, a divat azonban itt jóval kevesebb szerepet kap, ránézésre nagyjából mindenki (vagy majdnem mindenki) magasról tesz rá, hogy hogy néz ki, a lényeg inkább a…..
Naomi Campbell egy Vogue címlappal és szőke hajjal tűnt fel ismét. A szupermodell májusban a brazil Vogue címlapján látható, illetve a magazinban Tom Munro fotósorozatán, ahol Naomi többek között a Versace, az Alexander McQueen és Azzedine Alaia összeállításokat visel. Hogy…..
Ezúttal egy olvasónk levelét közöljük. Tesszük ezt azért, mert az önkormányzati Városkép újság szerkesztőségének ordító hibáira hívja fel a figyelmet. Tanulságos! Érdemes elolvasni! Nem szokásom újságokat minősíteni, de a most postaládákba került Városkép…..
Charlize Theron öltözködési szokásait tanulmányoztam az elmúlt hetekben. Én alapvetően szeretem a laza, bő pólós stílust - de gyenge a határvonal, hogy mi számít még stílusosnak és mi már slamposnak, de azt hiszem Charlize ezen összeállításainak egy része sajnos már a…..
Hobbijogász 2013.02.19 21:38:38
Zsolt környezetében többek feladott táskájából tűnt el pár doboz vagy akár fél karton cigi is a budapesti reptéren. Ha ez tényleg évek óta megy, valakinek csak feltűnt volna, nem? És most? Az alábbi levelet küldtem ma a Budapest Airportnak: "Tisztelt Budapest Airport! Egy olyan…..
A kék szín elég kis számban képviseltette magát a Golden Globes Awardson, de azért akadnak remek példák rá. Kezdjük is rögtön az egyik ilyennel! Glenn Close Fantasztikusan szép árnyalat, csodálatos ruha apró kabátkával. Glenn Close nem akar fiatalabbnak tűnni a koránál és…..
Végezetül a díjátadó legnépszerűbb színei, a natúr, a fáradt rózsaszín és a meghatározhatatlan, halvány színű ruhák következnek. Megan Fox Natúr színű, csipke Dolce & Gabbana ruhát viselt. Amennyire a ruha színe visszafogott volt, éppen annyira hangsúlyosak az…..
A hóesés mindig felélénkíti a kertek élőlényeit. Aktívabbak a madárkák, lelkesebben keresgélnek a fák kérgén már ezerszer átvizsgált repedésekben, hátha ott maradt egy rovartojás vagy bábdarab. A hó rendkívül jó nedvességpótló, és a fagyvédelem szempontjából is igen…..
Beyonce látható a GQ magazin amerikai kiadványának februári címlapján leopárdmintás bugyiban, a melleit alig takaró pólóban, aranyékszerekkel jól felpakolva. Valójában elég közönséges hatást kelt az énekesnő ezen a képen, pedig tud ő valódi díva is lenni. No mindegy, úgy…..
Mesésen indul az év. Rögtön a Smaragdváros ugrott be az Ózból, midőn egy barátnőnk eszünkbe juttatta az idei év színét a facebookon. A Pantone intézet ugyanis minden esztendőben közhírré teszi, mi is lesz az esztendő árnyalata. 2013-ra ez az emerald, azaz smaragd lett a befutó.…..
Michael Pitt a Velour magazin címlapján! Ha valakinek hirtelen nem ugrana be, hogy ki is ő,  nos, a Dawson és a haverokban Michele Williams pasija volt (emlékeim szerint), aztán jött az "Álmodozók", de utána most hirtelen nem rémlik, hogy láttam volna valahol, míg csak fel nem…..
Anne Jacqueline Hathaway 1982. november 12-én látta meg a napvilágot New Yorkban, Brooklynban. Édesanyja szintén színésznő volt, ő inspirálta Anne-t is, hogy színészi pályára lépjen. Anne Hathaway első igazi nagy sikerét a "Neveletlen hercegnő" című Walt Disney produkcióval…..
Egyszerűen nem találni szavakat arra, milyen jól néz ki Cindy Crawford 46 évesen, de túllépve ezen az első ámulaton a másik nagyon fontos hír vele kapcsolatban, hogy elkészült a C&A-nak tervezett kollekciója. A ruhákat a múlt héten mutatták be először Düsseldorfban, és…..
Ezek az albán maffiózók nem tanulnak - azaz idegennyelveket talán mégis, hisz még a szülőföldjükön levezényelt temetésen is inkább angolul szónokolnak (szláv akcentussal, persze), de az is lehet, hogy már a következő akciójukra gyakorolnak, ami nem más, mint bosszút állni…..