Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vprofi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabi tavaly nyáron biztonsági ajtót vásárolt, amiről hamar kiderült, hogy nem is olyan biztonságos, mint amennyibe került. 1 hónap után a zár tönkrement, a garancia ügyében a forgalmazó és a beszállító egymásra mutogatott, de a perrel fenyegtés végül hatásosnak bizonyult.…..
vprofi 2010.11.15 13:03:55
Tisztelt Pórul jártak!
Elolvastam a hozzászólásokat, igen tanulságosak. Immár 25 éve foglalkozom vagyonvédelemmel, sok a jó és rossz tapasztalat. A lényeg az ,hogy a fő gond , hogy az embereknek elfogyott a pénze, és csak a kínai minőséget tudják megfizetni. Nem lenne kínai gagyesz piac, ha ez nem így lenne. Minden vagyonvédelmi portálon és web oldalon megtekinthető, videón is, hogy egy kislány konzervnyitóval nyitja ki ezeket a 3 perces minősítéssel rendelkező ajtókat.
Viszont azt kevesen tudják, hogy a 3 perc is úgy jött össze, hogy csak 1 csavarhúzót lehet használnia nyitáshoz!
A sima 15000Ft -os hevederzárnak is legkevesebb 5 perc a minősítése, és fúrógép is használható.
Nézegetem a mostanság ugyan ezeket az ajtókat áruló oldalakat,azt írják a videó hamisítvány és az egész csak a lejáratásról szól. Kár, hogy Andersen meghalt, de szerintem rájött, még nálánál is nagyobb mesemondók vannak.
Voltam két bemutató teremben, ahol német volt az ajtó, igaz is, mert Kínából Hamburgba szállítják, és az Németországban van. Másik helyen olasz lett!! Amikor szétesett engem hívtak javítani, és amikor elmondtam őszintén mit vettek, még rám haragudtak.Az én ajtóm,beszerelve 150000Ft és sok haszonról nem beszélhetünk. Ez nem reklám, elérhetőségemet nem is akarom megadni, Tudom ritka de engem a segítségnyújtás motivál. Ha van kérdés szívesen válaszolok, 45 év szakmai gyakorlat és a szakma tisztelete,szeretete vezérel.