Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tereskov (törölt)

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 11 a barátság napja. Az arab-magyar barátságé. Soha jobb időpontot a barátkozásra, mint ezt a napot. A Jobbik persze nem provokál, tőlük távol esik a gondolatnak még a csírája is.Pedig, ha Novák Elődben is felmerül az ízléstelenség és provokáció gondolata,…..
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
Elkészült a Gulyás István-féle Szempont (szeptember 12. 20:05), Halász Zsuzsa Jelfogó (szeptember 16. 20:05) és a Nemzet és védelem (szeptember 10. 14:55) című honvédelmi műsor promója. Vigyázat, a köztévés videók azonnal indulnak! ..
Tereskov (törölt) 2010.09.08 17:13:32
Tereskov (törölt) 2010.09.09 17:05:37
  Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye, így MSZP-s színekben képviselőjelöltnek indul Tökölön Terry Black – törte meg az unalmas kampányhíreket a közlemény hétfőn. És még csak nem is magától a ténytől lesz az ember hót ideg félperc alatt, hanem…..
Nagyjából negyedévente bukkan fel egy-egy olyan állás, amit laza felsőbbrendűséggel a világ legjobb munkájaként aposztrofálnak. Most a Finnair szállt be a világ legjobb munkáltatóinak versenyébe, a cím elnyerésére pedig jó esélyei is vannak. Az észak-európai légitársaság…..
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
Michael Knight Hadüzenet 2010.09.04 00:48:00
Nincs más hátra, mint előre, ez ugyanis vért kíván! Pali bácsinak a reggeli tejeskávéja és mazsoláskuglófja, meg persze az elmaradhatatlan vaníliás karikája után mindezért hadat kell üzennie Svédországnak. Mert mi a casus belli, ha nem ez?! Szeretett vezetőnk ábrázatja…..
Hihetetlen számomra, hogy a világ azon részén ahol kiélesített kaviccsal, illetve egyéb karcos dolgokkal metszenek mintákat egymásba a benszülöttek hogyan gyógyulhat ilyen szépre a heg, ráadásul egy olyan bőrfelületen ami ugye sötét, ezáltal a hegesedés szabálytalanabb…..
Mi van, indul az egész család?  ..
Tereskov (törölt) 2010.09.04 14:02:13
@TuRuL_2k2:
Nincs mese, valamit ki kell találni, mielőtt túl késő lesz. Mivel a radikális megoldásokat sajnos tiltják a törvények, én fájó szívvel, de azt javaslom, hogy adjuk nekik valamelyik megye egy részét, amit aztán az Új Határőrséggel védenénk (egy csomó munkalehetőséget teremtve ezzel). Egy idő után aztán kitörhetne valami ismeretlen járvány...
Bocsássátok meg nekem, hogy mostanában rengeteg scarification képet postolok, de egyszerűen nem tudok elmenni egy ilyen gyöngyszem mellett! Teljesen lenyűgöz a minta és a precíz kidolgozás, valamint az arcon lévő elhelyezés! Remélem nektek ugyanennyire tetszik!Efix Roy munkája..
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Nem vicc, a barikad.hu-n árulják, szokás szerint a hülyének is megéri...
Tereskov (törölt) 2010.09.02 10:32:38
Ez egy vicc vazze, de nagy az Isten allatkertje!

@wmiki:
Azert akiben egy ilyen kozrohej targya baba felelmet kelt, az menjen orvoshoz. S egyebirant milyen regi, feldolgozatlan traumara gondolsz?
Netan valakit gyerekkoraban fekete sapkas babak kenyszeritettek analis szexre es most eszebe jut, amint minden este a jatekospolc felol 6 kigyurt baba jott elo es...

Az arpadsavos zaszlo meg tortenelmi jelkep; nem a nyilasok vagy a gardistak krealtak, amugy pedig szamos kozintezmeny cimereben is jelen van (rendorseg, Nemzetbiztonsagi (Alkotmanyvedelmi Hivatal, stb.)
www.nbh.hu/oldpage/index.htm

A nacionalizmusrol meg annyit, hog CSAK Magyarorszagon nem lehetsz nyiltan az, mert a sok barom azonnal lefasisztaz, jonnek ezzel a hulye antiszemita dumaval es egyebekkel.
Csak be kell menni egy angol bevasarlokozpontba es megnezni, hogy hany termek hirdeti, hogy o bizony brit, nem beszelve arrol, hogy nagyon sok ember England feliratu poloban, sapkaban veszi eppen ezeket a termekeket. Vagy ugyanigy Irorszagban (ertelemszeruen nem England felirattal - csak a rosszindulatu barom miatt, meg mielott belekot).
Szoval tessek gondolkodni is neha...
Egészen eddig a pillanatig azt hittem, hogy egy kiégett, mindent látott médiamunkás vagyok, akit már nem lehet meglepni egy sajtóközleménnyel. De a köztévé sajtósa gondoskodott róla, hogy visszaszerezzem hitemet, lelkesedésemet, és ezek után ne unott pofával kattintsak rá a…..
Tereskov (törölt) 2010.09.01 12:38:01
@VLADISZLAV:
Hát épp azért. Mert hogy az összes. :-)
De, hogy tele van, abban azért egyetértünk, ugye?
Persze nem csak ottan vannak idióták, hanem már mindenütt és egyre többen lesznek. Tessék csak belekukkantani ebbe:
vimeo.com/11931684
Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi…..
Vastagbőr Ez lett volna Sukorón? 2010.08.31 10:45:00
Hogy-hogynem, a NOL-hoz került egy videó, amin a Sukoróra tervezett King's City-t propagálja egy úriember, eredetileg angolul. Kaszinóról egy szó vagy kép sincs, csak Európa legnagyobb tengeri akváriuma, termálfürdő, óriási csúszdapark, korcsolyapálya, botanikus kert, múzeum és…..
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
Tereskov (törölt) 2010.08.31 19:29:12
@Hiissaa: Én megengedhetném magamnak, de az asszony nem engedi. Szerinte járjunk csak komppal Tihany mag Szántód között, mint más normális emberek.
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
Tereskov (törölt) 2010.08.27 20:47:38
Abban ugye egyetertunk, hogy a magyar kereskedelmi media alatta marad az osszes europainak.
Viszont azt is megertem, hogy ez kell a sok tahonak. Csak egy napig kellene kiprobalni, hogy a TV2 (csak talalomra valsztottam oket) egy napig normalis musorokat ad (pl. masfelmillio lepes Magyarorszagon, Oveges kiserletek, Nekem ne lenne hazam?, Ossko Judit epiteszeti musora (most nem jut eszembe a cime), Ablak, - a konnyedebb mufajbol: A nevem Earl, Simpson csalad - film: A szakacs, a tolvaj, a feleseg es a szeretoje, de akar lehetne a Hatodik erzek, azt sem erteni a sok lumpenproli).
A nezettseg kb 0,1 ezrelek korul lenne.
Amugy meg jo volt a Monika show, ugyanis mindenki lathatta, akinek van szeme es nem csak nez vele, hogy kik is az orszag problemai. Igen a Monikasoban lehetett ciganyozni, amit egyebkent tiltanak - persze csak itt, ebben a kurvaorszagban. Nezzetek meg a szlovakokat (bocs felvidekieket); akkora falakat epitenek az orkok ellen, hogy ahhoz kepest a berlini fal egy jatszoteri kerites.
Sarkozy kiebrudalja oket, az olaszok gettoba zarjak oket, a finnek meg siman lelovik oket.
Nalunk miert vedik a bunozoket??? Miert vazze? Ha valaki olyan okos itt a neten, hogy ezt meg tudja nekem magyarazni, eskuszom szobrot allittatok neki Sri Chinmoy a hires "vulkani a Star Trekbol" szobra mellett.
Hat senkinek nem loptak el semmijet, nem eroszakoltak meg a kishugat, senkinek nem oltek meg az occset az orkok ebben a kibaszott orszagban, hogy szot merne emelni erdemben ellenuk? Ha velem illetve a csaladommal valami ilyesmi tortenne, nem nyugodnek, mig egyetlen is eletben volna...
Bocs az elragadtatasert...
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
Kezd uncsi lenni a loft-téma? Vessen be híres nőt! Sheryl Crow New York-i, eklektikus (vidéki romantika vs bolhapiac vs ipari) hangulatú loftja. Fotók: Paul Costello..
Tereskov (törölt) 2010.08.27 00:56:50
Mikor George Lucas megalkotta a Star Wars sorozatot, még nem gondolta, hogy egyszer egy Jedi felszereléseket gyártó céggel kell hadakoznia. Aztán megjelentek a fénykardok, amelyekkel jól ki lehet verni egymás szemét. Most pedig végképp elege lett, próbálja bojkottálni  azoknak a…..
  „Schmitt mindig úgy beszél, hogy nála minden fantasztikus, zseniális, azaz halmozza a fokozó jelzőket, amitől az az ember érzése, hogy nagyon bizonyítani akar” - írta az államfőről Dobray kolléga a Mandiner blogon, és ebben sajnos úgy tűnik, bizony igaza van.…..
   Zsukov mikroblogjában olvastunk Führer Diána esetéről, aki kénytelen volt Fhürerként regisztrálni a Facebookra, mert a közösségi oldal nem engedte, hogy saját vezetéknevét használja. Bosszantó dolog, ráadásul nem is csak őt érintheti, a T-tudakozó…..
A blogon az egyik első posztban arról írtam, hogy miként lett belőlem rántottakészítő kóklerből közepes szintű szakács. Anyám főztje, egyetemi évek, egyre jobb éttermek, növekvő igény és kíváncsiság.A saját fejlődéstörténetem mentén haladva szükségképp eljutottam…..