Regisztráció Blogot indítok
Adatok
satch

0 bejegyzést írt és 556 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
satch 2018.04.14 21:56:20
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
satch 2018.01.21 11:32:54
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Úgy tudjuk, hogy összeállt a TV2 vadonatúj bulvárműsorának műsorvezetőgárdája, és pont olyan, amilyennek azt elképzeltük. Lesz benne: Lipcsei Betta Somogyi Zoltán Kulcsár Edina és, ha minden igaz, Buda Marci. Lipcsei Betta modellből lett szépségkirálynőből lett műsorvezető, a Sport1…..
satch 2017.02.23 18:48:44
Lassan egy év is eltelt azóta, hogy a Corvin negyedben jártam burgerezni, úgyhogy egy szeles, hideg téli estén újra arrafelé vettem az irányt, és megnéztem, milyen epikus élmény várható ez alkalommal...
Magyarország nincs köztük. Van viszont Bécs és Prága, csak hogy a két legközelebbit mondjam, de a fanatikusok képesek a kontinens bármelyik részére elutazni, és van bőven dátum, szóval lehet válogatni. Tehát akkor azoknak, akik egyszerre szeretnék a színpadon látni Axl Rose-t, Slasht és Duff…..
satch 2016.12.05 23:00:16
@rasztalaci:
Ha megnézed azért nem olyan sűrű a program, hogy mindenhova jönnek csak ide nem. Valószínű amellett, hogy le vagyunk szarva még az is átok, hogy Bécs túl közel van Budapesthez és ha csak egyik akkor már inkább oda mennek. Az Aerosmith már korábban azt is eljátszotta, hogy felléptek valahol nyugatabbra, északabbra és Bukarestben (még Bécsben sem). Most meg még ritkátt, úgyhogy asszem kimarad, pedig rajta volt a listán. Bécs azért még elérhető, szóval ha nem kapkodják el egy pillanat allatt a jegyeket akkor a Guns meg lehet.
satch 2016.12.05 23:01:42
@satch:
"ritkább" és "meglehet" :)
A comment:com történetének egyik legnagyobb gyűlölethullámot kiváltó posztja ez volt itt (nem rekorder, a VV6 indulásáról írt poszt után a fél ország akarta felakasztani a szereplőket a töküknél fogva, és ennek megfelelően kommenteltek is bőszen, itt), aminek azt a címet adtam, hogy Mitől jó a…..
Nem kapok levegőt. Ilyen váratlanul nem jöhet ez. Pedig de, akárhányszor olvasom hírt, igaznak tűnik. HÁROM HÓNAP MÚLVA ITT AZ ÚJ METALLICA-LEMEZ Az lesz a címe, hogy Hardwired…To Self-Destruct, és a címadó dalt is meg lehet hallgatni róla, itt alább. Ja meg klip is van hozzá, jó sok…..
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
satch 2016.08.17 08:33:48
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
A 24.hu szúrta ki, hogy a mai Híradóban, Fókuszban és az időjárás-jelentésben is illuminátus kéztartással köszöntek el az RTL tévései, ami ugye vagy TÖK VÉLETLEN, vagy ótvaros nagy trollkodás, de a javából, és a legszórakoztatóbb módon. Vagy... ..
satch 2016.07.31 09:40:13
@papucshős: :D Bevallom, nem olvastam vissza miről megy a vita, de diplomával és nyelvvizsgával bizonygatni az értelmi szintet már önmagában komoly jele az ostobaságnak. :D
satch 2016.07.31 13:32:17
@papucshős:
Kösz, hogy továbbra is bizonyítod amit írtam. :D
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Aki lemaradt, az kimaradt. Hogy miből? Nos, Steven Wilson hatalmas bulit tolt péntek este a RaM Colosseumban. Nem kell hozzá túl nagy bátorság, hogy kijelentsük, az utóbbi évek talán legjobb koncertje volt ez. Zenei stílusokon átívelő zenéje egyszerre volt gyönyörű és félelmetes. A tökéletes közeli…..
satch 2016.04.25 22:52:32
A Comedy Central április 28-án mutatja meg a Family Guy 13. évadát, és ha már így alakult, a négy főszereplőt játszó szinkronszínésszel forgattak pár, élőszereplős műsorpromót, feldolgozva a Family Guy eddigi legemlékezetesebb, leghumorosabb jeleneteit. Na, ebből lett a…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Majdnem két év telt el az előző cikkünk óta, ami egy nagyon korrekt és összeszedett írás volt a Babymetal-jelenségről és a bemutatkozó lemezükről. Lehet-e ennél a cikknél jobbat írni, az új album kapcsán? Nem. Jobb-e a most megjelent új album (Metal Resistance), mint az…..
Van egy alapvetés, miszerint kisgyerekkel és/vagy kölyökállattal mindent el lehet adni. Még egy tök feleslegesen háromórásra elhúzott, tehetségkutatónak álcázott negédes cukiskodást is, amiben sajnos a műsor készítői csak egy dolgot felejtettek el: a Kismenőknek a gyerekekről kellene szólnia, nem a…..
satch 2016.04.10 13:52:47
@Transylvanianmixedgrill: Kevés ótvar gusztustalan dolgot tudok elképzelni az interneten a te hozzászólásodnál.
satch 2016.04.10 22:13:02
@Transylvanianmixedgrill:
Csak az első bekezdést olvastam, úgyhogy ahhoz tudok csak gratulálni, igazán ízléses hozzászólás volt.
Mezítlábas kisfiú, pikula, fahasábok, nagy mező, havas mező, idős bácsi, kiskút-kereskút, falusi tájház. Folk! Ezüstös hajnal Szivárványos reggel Komor délidő Búslakodó fejjel   Ment-mendegélt Büszkén az úton De jött a teve És röhögött a púpon   Amit az élet Adott rája Nem kérte, de…..
Mivel sokak újévi fogadalma, hogy idén topformába kerülnek, most mutatok néhány filléres krémet, ami amellett, hogy egyszerűen elkészíthető otthon, garantáltan segít a bikiniforma elérésében. Feszesítő paprikás testradír Hozzávalók: egy csésze őrölt kávé egy…..
A Bors szerint a Répás Lajos prostiügyében tartott legutóbbi tárgyalási napjára tíz újabb csajt idézett be tanúként a bíróság, köztük egy volt VV-szereplőt is, de (most jön a csavar) a csaj nem ment el a bíróságra. Répás, Magyarország valószínűleg hivatalosan is…..
satch 2015.10.17 12:24:53
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
1975. szeptember 19-én sugározta először a brit BBC2 tévécsatorna Fawlty Towers címmel a Waczak Szállót, főszerepben az angol humor nagyágyújával, John Cleese-zel. A „angol riviérán", egy devonshire-i városban, Torquayben lévő hotel mindennapjairól szóló szériát ő maga…..