Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calee

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joesph Gordon-Levitt már hetek óta a The Dark Knight Rises fedélzetén tartózkodik, úgy hírlett, hogy Alberto Falconét fogja játszani, ezt azonban megcáfolták. Marion Cotillard nevét is emlegették, ám a színésznő felbukkanására sokan nem láttak esélyt, terhessége miatt nem sok…..
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
Calee 2011.03.06 16:21:06
@eax_: Én is arra gondoltam :D
Hétfőn este (19:00) a Mythbusters egy különleges epizódja kerül képernyőre. Adam Savage és Jamie Hyneman a magyarul Állítólag… címet viselő, kvázi tudományos műsorban Barack Obama kérésére azt vizsgálja meg, hogy van-e valóságalapja Arkhimédesz mítikus…..
A Popdust.com szedte össze egy nagyszerű videóban a tegnap este 10. évadát kezdő Idol történetének húsz, legborzasztóbb első körösét, akiket csak azért tolnak be a műsorba, hogy mi röhöghessünk egy jót mások nyomorúságán. Azért kíváncsi lennék, hogy a mi X-Faktorunk…..
Hazai bemutató: 2011. január 6.Nem láttam még olyan filmet, amit nézve vakargatni kezdtem a fejem, hogy „arorhadtéletbe, öregszem”. Pedig már túl vagyok az első olyan élményen is, hogy egy 18 körüli (vagy legalábbis annak látszó) lány, akire házunk lépcsőházában…..
Médiaviagra Ötletpack 2010.12.04 17:32:00
Nos, a cím elég sok mindent magában foglal. Számítunk némi motivációra, vagyishát tőletek várunk ötleteket minden mennyiségben - izé, kommentben. Ki gondolta volna, mi? Gondoltam titeket megkérdezünk, hogy van-e valami jó gondolatotok, amit ki lehetne terjeszteni a blogra. Mert…..
Valahogy Daniel Craig és Harrison Ford nagyon összepasszol... Újabb amerikai konceptfilm (egy potenciálisan sikeres, hajánál fogva előrángatott ötlet köré írtak forgatókönyvet), de remélem, működik, mert a főszereplőket kedvelem, és a scifi a westernnel való elkeverése…..
Calee 2010.11.18 09:37:25
comment:com A nap képe 2010.11.16 11:00:00
Mi a jó isten van Jennifer Morrison vállával???..
A Guts hatalmas váltást jelent a The Walking Dead premierjéhez képest. Igaz, hasonlóan magas szintű kivitelezéssel vonultatja fel a zsáner legjellemzőbb eszközeit, de sokkal hatásvadászabb és felszínesebb, mint a felvezetése. A mozifilmes tempóhoz szokott Frank Darabont kissé…..
Most érzem igazán, hogy függő vagyok. De ha ennyire képes egy sorozat a vérnyomást az egekbe pumpálni, a feszültség pedig úgy fojtogat, mint Trinity killer a Dextert, akkor azt hiszem érthető, hogy miért nézném 220-al a következő WD epizódot."Nice moves there, Clint…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
comment:com Megasztár 360 fokon 2010.11.05 16:30:00
Egy különleges kamerának köszönhetően 360 fokos panorámaképen élvezhetik a Megasztárt azok, akik péntekenként erre a címre kattintanak. Az élő show-val egy időben közvetített online adásnak ráadásul maguk a látogatók lehetnek az operatőrei, ők határozzák meg, merre…..
Calee 2010.11.05 22:57:27
Nem, a helyzet az, hogy ezt már én sem tudom kezelni. Az tudvalévő volt, hogy megváltoznak a dolgok az "Odaát háza táján" Eric Kripke távozásával. Először csak mérhetetlen szomorúságot éreztem azzal kapcsolatban, hogy fogják és lerombolják az öt év alatt majdhogynem…..
Áll a bál Dél-Amerikában, pontosabban Peruban, ahol országos felháborodást keltett a Modern család című sitcom Gloria nevű szereplőjének egyik beszólása, miszerint a peruiak elmaradott, korlátolt, erőszakos népek, és nehogy már őt, kolumbiai létére hozzájuk hasonlítsa a…..
Geekblog GeexKomix 38. 2010.10.29 09:25:00
Kick-Ass 2 #1 Történet: Mark Millar Rajz: John Romita Jr. Kiadó: Icon Comics Mark Millar egyetlen jó képregényt írt az elmúlt években, legfőbb ideje volt már, hogy folytassa. Mert aki olyan mocskokkal szennyezi a popkultúrát, mint a Nemesis, attól ez a minimum, ami elvárható…..
Nálunk nincsenek hagyományai a töklámpásos-beöltözős-cukorkakéregetős ünnepnek, így a magyar tévéműsorokból nem nagyon tudunk példákat hozni a legjobb Halloween-témájú epizódokra. Maradnak tehát az amerikai sorozatok, amik minden évben produkálnak egy tonnányi ilyen…..
Ha nő lennék, akit geek- és nerdhordák lengnek körül, és ugyan hozzám nem mernek érni, csak nagyon óvatosan (lásd képek), de fotózni azért beállnának mellém, naszóval ha én lennék Summer Glau, NEM bírtam volna ki sírvaröhögés nélkül az itt dokumentált délutánt, az…..
Calee 2010.10.26 20:36:06
@Thrasher: Jaja nekem is az tűnt fel, hogy van egy normális csávó, Glau meg pont ott nem mosolyog :D
Kezdem magam utolérni a lemaradásokkal, a Bp-Debrecen vonatozás például tökéletesen alkalmas volt a Modern család-darára és még egy Dexterre is (erről is lesz írás). A friss Emmy-díjas sitcom második évada pont ott folytatta, ahol az első abbahagyta, de istenigazából az ötödik…..
"Egyszerűen imádom az irodalmat, de az utóbbi időben valahogy ellaposodott a dolog, és hihetetlen hiányát éreztem. Egy pár hónappal ezelőtti beszélgetés adta az ötletet, hogy Nyugat ma címmel kiadok egy hiánypótló folyóiratot, amely ugyan a nagy előd mintájára készült,…..
Amikor a Facebookról, meg a Twitterről kérdeztem Szalai Annamáriát, akkor persze azt vártam, hogy azt fogja mondani, hogy a webkettő, meg a közösségi hálózatépítés nem neki való, hallott már ilyesmiről, de legfeljebb szabályozni akarja, nem használni. Toll hegye a…..
Calee 2010.10.22 21:16:05
@brazileiro: Nekem is pont ez jutott eszembe. Tök logikátlan az egész..
Calee 2010.10.22 22:23:42
@neccharisnyás útonálló: Hát ennek van értelme, csak akkor a cikknek nincs..
Brett Favre, a Minnesota Vikings amerikaifutball-csapatának irányítója nem egy szerencsés csávó, vagy ha úgy nézzük, jó nagy faszkalap. A futballista még 2008-ban, a New York Jets alkalmazottjaként szemet vetett a csapat mellett melózó Jenn Sterger kisasszonyra, és mivel Brett…..
Calee 2010.10.20 17:58:29
@matepajtas: és ezt miért nem lehet leírni normálisan? :)
Calee 2010.10.21 17:58:33
@subidubinemértem: Azért a sport (mert most főként te is azt említetted) megtanít egykét dologra, meg fegyelmez..akármilyen elcsépelten hangzik ez, de így van, nyilván a kivétel erősíti a szabályt.
Calee 2010.10.22 21:20:19
@subidubinemértem: Jó, akkor maradjunk annyiban, hogy nem értetted meg a lényegét annak amit mondani akartam :)
Januárban térnek vissza a gyíkemberek az ABC képernyőjére a második etappal, de a várakozásokkal ellentétben nem kapnak teljes évadot, csak tíz epizódot. A nyolcvanas évek egyik kultsorozatának tartott V remake-je januárban lesz látható este kilenctől, a No Ordinary után. Az…..
Nem scene-kiadás, nem is a legjobb, de legalább nézhető, már MOST...
Calee 2010.10.20 21:04:12
Gátlástalan plasztikai sebészek, alkoholista tűzoltók és fegyvercsempész motoros zsiványok után kiégett sportolók közé visz el minket az F/X a januárban érkező Lights Out segítségével. A sorozat egy visszavonult, és egyébként is csak közepesen sikeres bokszolóról szól, aki…..