Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Shame

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Lebukott a Mercedes 2012.08.11 16:00:03
Az idei Sziget fesztiválon bukott le a Mercedes-Benz új titkos modellje. A könnyűszerkezetes modell mókuskerék technológiával hajtott, optimális esetben összkerékhajtással és kormányzással rendelkezik. A jármű egyszemélyes, és kísérleti stádiumban lévő hangvezérléssel…..
Az 1/100-as oldtimer-versenyek műfaja 10 évvel ezelőtt indult Magyarországon. Mintának a Silvretta Classic-et vettük és áhítattal néztük az első, a Zirc melletti Szépalmán rajtoló Chronoswiss Hungaria Classic Németországból érkezett versenyzőinek taktikázását és…..
Sir Shame 2012.08.03 23:23:47
@No quarter: Köszönöm szépen! :)

Én is Aston Martinra gondoltam, de nem mertem leírni, nehogy hülyéneknézés tárgya legyek!

A válaszodból egyébként igen nagy magabiztosságból szűrtem le, hogy ezt a csodát 1973-ban gyártották...már ha jól értettem :)

Nem ilyen volt a Minden lében két kanálban Lord Brett Sinclairnek is, csak arany színben?
Szürreális látványban lehetett részük a Budapest Airport felé járóknak a hétvégén - a kifutópálya betonján egy csillogó-villogó, vadonatúj maléves autó reklámfotózása zajlott éppen. Ráadásul nem holmi új Fabiáé, hanem egy ezerkettes kombi Ladáé. Micsoda? Malév? Lada?…..
Erről még a világ legismertebb autós lapjainak bennfentes pletykazsákjai sem tudtak, de mi, a Totalcarnál - igaz, némi szerencsével, a saját címlapunkra pillantva - lerántottuk a fátylat a fondorlatos autóipari összefonódásról. A Skoda Rapid és a leendő Lexus-kisautó lényegében…..
Sir Shame 2012.08.02 20:41:01
@ColT: nnnnna...kb. erről szólt a cikk is...;)
Sir Shame 2012.08.02 21:53:05
@papa33: na jó, sztem én fogalmaztam félreérthetően...
szóval nekem a mai autók jobban tetszenek, mint a régiek.
de a régiek alatt a '80 as éveket értettem...az a dög kocka nekem nagyon nem jött be.
persze minden korszakból találhatunk kivételeket, sőt, gyöngyszemeket, amitől akkor is megremeg az ember lába, ha nem érdeklik az autók.

hisz ki tudna ennek ellenállni? :commons.wikimedia.org/wiki/File:Bonhams_-_The_Paris_Sale_2012_-_Alfa_Romeo_Disco_Volante_Re-Creation_-_1954_-_002.jpg

vagy akár ennek? : www.tuningnews.net/event_gallery/341/120311a/Toyota_GT/

Viszont a mai autók közt is van bőven, ami nem jön be...
Nekem pl. a most berobban új toyota/subaru tezsvírpár...hááát
pfff...semmi:S
nem tetszik, nem kéne...komolyan
Belsőség Porcosodás Genfben 2012.03.14 14:30:00
Egy ilyen autószalon - azon felül, hogy fárasztó és melós hely az újságírónak - azért sok szempontból iszonyún hasznos. Először is temérdek - máshol nem hallott - információt szedhet össze, érdekes és fontos emberekkel beszélgethet egy-egy márka jövőjéről, az új…..
hirdetés Eddig egy szó sem esett arról a lelki keménységről, ami a goodwoodi oldtimer-versenysorozat meglátogatásához szinte elengedhetetlenül szükséges. Mármint ahhoz, hogy egyáltalán odaérjen az ember a kapuhoz. Mert az még csak rendben van, hogy az ember itt Magyarországon…..
Úgy tűnik, amikor a Bende Tibby szerez végre szponzort, hogy a feneketlen mélységű, nagy-britanniai autómanufaktúra-szcénát feltérképezzük, valahogy mindig összeomlanak a dolgok. Tavaly azzal kezdődött a dolog, hogy a reptértől harminc kilométerre bezártuk a kulcsot a bérelt…..
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
Belsőség Rejtély az Autobahnon 2008.09.26 14:18:00
Újabb saját készítésű kémfotót kaptunk egy Németországban dolgozó olvasónktól, aki Frankfurt mellett utazott az A3-as autópályán egy Golffal, amikor 200 körüli tempóval elhúzott mellette a képeken látható erősen elmaszkírozott próbakocsi. Az ilyenkor szokásos…..
A Porsche csaknem egy évtizede riogat bennünket azzal (meg pláne a Bentleyt, Maybachot, Mercedest, BMW-t, Audit), hogy lesz valami orrmotoros négyajtósa Panamera néven. Kábé egymilliárd skicc, rajz, számítógépes grafika, lesipuskás fotó látott már napvilágot az autóról, igaz,…..
Épp az internet és a számítástechnika világa mutatja, hogy minden rendszernek vannak gyenge pontjai. És mivel az ember fifikás teremtmény, egyes egyedei pedig naggggyon fifikásak, a rendszerhibákat előbb-utóbb megtalálják és kihasználják. Szó szerint élelmes emberek rájöttek,…..