Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dim

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem szerettem igazán a linóleumot.Mindíg volt bennem valami ellenérzés a műanyag padlóbevonattal szemben, talán mert sokkal hamarabb válik fakóvá, nehezn takaríthatóvá a felülete, talán csak indokolatlan előítélet részemről, mivel jobban szeretem a természetesebb…..
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
dim 2011.08.18 15:45:13
@penelope garcia: Szndbád szerint: De nem addig van az, Vendelin barátom; hol maradnak a különböző mustárok?
dim 2011.08.18 16:14:04
@Manyecska: Annyira buta-fix, hogy azóta is ugyanaz (másfél éve). :(
dim 2011.08.26 19:38:35
A vatera-teszvesz összes vérszívó adminja itt szerepel, ahelyett, hogy dolgozna...? :D

Hogy értelmezhető az: "Ez két fél közötti szerződés, és ha valakinek bármi okból nem tetszik a másik, akkor a szerződésben foglalt feltételek szerint felmondhatja azt." :-O

Szerintem a Vatera-teszvesz szabályzata minősített diktátum. A tagok véleményét semmiben sem veszi figyelembe. Megírásánál, elfogadásánál a tagok képviselői nem voltak jelen.
Szó sincsen a „szerződésben” kölcsönösségről, így csupán egyoldalú kiáltványnak bizonyul. Ráadásul a régi teszveszes tagokra simán ráerőltetik a drágább és butább Vatera rendszert.

A tagok tartják el ezt a köztes szolgáltató szervezetet, ami felelősséget, kockázatot nem vállal egyetlen üzletkötésben sem, mégis azt a látszatot kelti, hogy valamiféle megbízható cégen keresztül megy a kereskedés, holott az égvilágon semmi közük az eladásokhoz.
Az üzlet mindig a vásárló és az eladó között köttetik meg. Teljes felelősséggel az eladó felel a tevékenységéért, az áruért, az adózásért, a szállításért. Ez a közvetítő-senki csak a nyálát veri, miközben havi százmilliós tételeket nyúl le. Azért viselkedhet ilyen pökhendi mód, mert birkák az emberek; ha egy barikát kinyírnak a nyájból, új áll a helyébe, és gondolkodás nélkül elfogadja a diktátumot.

Közös fellépéssel rá lehetne bírni a közvetítő felületet biztosító céget, hogy viselkedjen tisztességesen: szolgáltasson, kössön korrekt szerződést, becsülje meg az eladókat – semmi esetre se diktáljon –, hiszen belőlük szerez hatalmas profitot.
Még eléggé a hónap elején tartunk, de Kiss Norbert után máris van egy újabb jelentkező a havidíjra.A szende arcú Nagy Anna kormányszóvivő asszonyról (életrajz itt) derítette ki a stop.hu, hogy fodrászát közpénzből fizetik. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium…..
dim 2011.01.09 03:43:07
Szerintem egy ilyen frizurát rendbe lehetne tartani házilag is, mint ahogy megtette a hölgy, mielőtt fontos emberré vált volna. Havi egy (támogatásmentes) hajvágás bele kell, hogy férjen a minimálbéres dolgozó költségvetésébe is, nemhogy azéba, aki annak a 6-10 szereséből gazdálkodik.
Persze akármekkora is a csóróság, megy még mindig a rongyrázás állami körökben - "ha már odakerültem a tűzhöz, akkor hadd süttessem a valagam pirosra!", hadd nyújtózzak és csacsogjak jólesően a fodrásznál más pénzén.

Csodálkoznék - az egyik kommentező említi: bányásznak bányászlámpát adunk, az útkaparónak pajszert, a vasutasnak egyneruhát (sic!) -, ha a melósoknak, akik előállítják az elherdálandó anyagi eszközöket, havonta (összesen) 300 ezer ficcs jutna csákányra, pajszerre, gázálarcra, munkaruhára, bakancsra + kafetériára. Odavágnak hozzá egy pakkot (mint a sitten) és azt mondják: nesze wazze! Ezt oszd be 4 évre, mert annyi a kihordási ideje. Ha elkopik, akkor gyúrjad az aszfaltot szakadt mackóban meg dorkóban. Ezért látni nálunk annyi snájdig melóst szerte az országban.

Az állami szféra az más… ott lehet tivornyázni. Szeretem látni, pl. amikor a jagellók mulatva a ”járőröznek” a körúton. Dübög a kocsi oldala a zenétől, csápolnak benn ezerrel. Nyári hőségben fel van húzva minden ablak. Miért is ne, hiszen megvettünk nekik a CD-s hifi-t és a klímát is bakker!
No, szóval… lehet itt akármilyen kormány, a számtalan kenetteljes tanácsadó, helyezkedő talpnyaló, haszonleső lakáj és hajlongó bérenc egytől egyig elvarázsolja őket 100 napon belül. Az okosságokhoz - természetesen - az említettek minden esetben, garanciát, használati utasítást, és még előregyártott magyarázatot is szolgáltatnak. Összességében tehát full EU-konform az ügy.
dim 2011.01.09 07:34:30
@Frontin:
Szerintem a kedves hölgy fizetésében bőven benne van a fodrász, a kezes, a lábas, a gyantázó, a taxis, és még talán a tízórai ára is. Ha tévednék, akkor holnaptól én állom a cechet, sőt meghívom délutánonként egy sörre a "körülszarosba".
Ennél találóbb idézetet nem is választhatott volna Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr szövegírója a Sólyom előtti hagyományok szerint éjfélkor elhangzott újévi köszöntőbe. Politika, politika, politika.....nem lehetett volna legalább ebből kihagyni?És mi a rossebért…..
Utoljára elnökölt Sky Kapitány a Fővárosi Közgyűlésen. 1990 óta nyomja. Egy liberális Terminátor. Húsz év. Akkor 13 éves voltam, most 33. Ha erre gondolok, akkor talán megfontolnám, hogy egy polgármestert csak egyszer lehessen újraválasztani, ahogy az amerikai elnököket. 8…..
Nyár van, nyaralunk, pihenünk .... 2010 június 22: "Győzike vasárnap hagyta el a magánklinikát, miután éppen hét kilótól szabadították meg műtéttel. Amíg a betegágyán lábadozott, a család többi tagja titokban nekilátott, hogy új otthonuk egy szegletét kilenc nap…..