Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavarhuzo77

546 bejegyzést írt és 475 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van lift a 10 emeletes panelban. Van lift, amely az utcára néz. Van, ami néhány 10 másodperc alatt visz fel több 10 emelet magasra. Van szűk, van tágas. Hannoverben pedig van egy, melynek padlója nem vízszintes a talajjal és még átlátszó is. Ha ez nem lenne elég, hogy kényelmetlenül érezd magad,…..
Megérkezett az első előzetes az ősszel induló Aranyélethez, ami az HBO új, sajátgyártású, de nem teljesen saját kútfőből érkező magyar sorozata lesz, ugyanis a finn Helppo Elämä-ből vették, de ahogy az HBO forgatókönyv-fejlesztési producere, Krigler Gábor elmondta ebben az…..
csavarhuzo77 2015.04.14 12:52:16
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Az a TG is már elég húzós árú lett :)
Ismét a Petőfi Rádió reggeli műsorában mutatkozott be két új Petőfi tévés műsorvezető, csakúgy mint pár napja Tatár Csilla és Kerekes Péter, tegnap Fodor Imre és Rátonyi Kriszta tűnt fel, ma pedig újabb két új műsorvezető: Galán Angi és Jakab Márk.A fiatalokat megcélzó…..
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
Gibsonpapa, diósgyőri vendégszerzőnk szombaton gondolt egyet és többedmagával megcélozta az MTK-katlant. Tette mindezt azzal a nem titkolt céllal, hogy kiszurkolja a Diósgyőri VTK sikerét ezen a kissé hidegre sikerült tavaszi zárófordulón. Nem is sejtette, hogy…..
ez van bürokrácia 2013.09.04 13:45:02
talán felesleges erről posztot írni. született nyilván rengeteg, lesz is még. és ha nem is posztokból, de a hétköznapokból mindenki ismeri. de nem értem. okmányiroda 2013. magyarország. bemenni az "utcáról" nem lehet. időpont foglalás nélkül nyáron eleve nem fogadnak, mert…..
ez van kütyüparádé 2013.08.31 12:53:55
jó munka, jó fizetés, több értelmetlen kiadás. de tényleg. elkezdtem összeszámolni a kütyüket, amiket használok, vagy legalábbis birtokolok. jöhet a "naugye" azoktól, akik már többször a fejemhez vágták, minek ennyi vacak. van ugye telefonom. sgs3 az első számú. legalábbis…..
ez van a nagy visszatérés 2013.08.15 14:36:51
tudom, sokadik nekirugaszkodás. de lássuk be, az élet ilyen. motivációt nyerünk és vesztünk. ráununk dolgokra, erőltetjük, aminek tudvalévő, nyögés a vége. ám a zsíros-koszos munkahely, a napi rutin sokat segít, hogy a maradék motivációt is elveszítsük. akkor is, ha…..
Szőke hajú lányok Liz Ashley 2013.06.07 07:34:00
..
csavarhuzo77 2013.06.07 18:01:17
ez van helyzetjelentés 2013.04.13 14:11:17
na most akkor a megkezdett témákat legalább fejezzem be, mert mégiscsak úgy illendő. egyrészt van ugye a lakás kérdés. nos befejeződött a mostani szakasza a munkálatoknak. azért így fogalmazok, mert van még helyiség, amire ráférne a felújítás, de az már egy másik projekt…..
ez van konyhaprojekt féltáv 2013.03.08 17:48:44
pár napja elértünk a konyha-projekt feléhez. a konyha teljesen kiürült. semmi nem maradt, csak a beton falak. közben pedig a két hálóban is zajlik a munka. illetve az enyém gyakorlatilag el is készült. ez a poszt is az új ágyon fetrengve készül. a szobában hatalmas hely lett a kis…..
 A fényképet knockinaround töltötte fel az Indafotó Urbanista gyűjteményébe. Ha valamire, hát erre jó az okostelefon. Mármint megnézni rajta, mikor érdemes elindulni otthonról, hogy ne fagyoskodjunk a buszmegállóban, vagy ne rohanjunk fölöslegesen az…..
Indafotóblog Római part 2013.02.23 09:12:00
A héten ez téma. Legyen-e mobilgát, vagy sem? Káros? Előnyös? Ártéri lobbi? Természetvédők? Döntse el mindenki a hírek alapján, hogy szerinte mi a jó, mi ehhez megadjuk a magunk segítségét az alábbi 17 képpel. Volt…..
csavarhuzo77 2013.02.23 22:29:25
A múltkor eszpresszókat, bisztrókat (is) ábrázoló képeket válogattam össze Ab van Donselaar felvételei közül, a mostani apropó hasonló: boltok, üzletek portáljai - természetesen villamosos utcaképeken. Nagytétény, a 43-as villamos végállomása. Kopottság, füstös falak,…..
UPDATE: real meccsnek vég, nyert a madrid. sütit megtámadtam. állaga vállalhatatlan. pohárba való, de legalább habot kellett volna képezni. ízre viszont szerintem rendben van. talán a citromos cucc lehetne kevésbé cukros. most bizonyosan sokan meglepődnének ismerőseim közül (sokan…..
ez van a nagy konyhaprojekt 2013.02.21 16:26:12
mivel, mint írtam korábban, rengeteg szabadidőm keletkezett a munkahelyem körüli hercehurca miatt, most van egy kis időm az itthoni dolgokra. anyám időközben nyugdíjassá vált (válik - folyamatban), neki is vannak igényei. és a friss nyugdíjas valamint (az átmeneti) munkanélküli…..
A Nepture Pine a gyártó szerint teljes értékű "csuklóbarát" okostelefon. A karórán Google Android mobil operációs rendszer fut, és a beépített mikro-SIM kártya lehetővé teszi a telefonálást. A készülék támogatja a GSM / GPRS / EDGE 850, 900, 1800 és 1900MHz HSPA 21 Mbps 850 ,…..
A Tv2 általában rá szokott feszülni saját gyártású műsoraira, előjön belőlük egyfajta vizsgadrukk vagy valami ahhoz hasonló görcsös para. Most tegyük oda, kollégák, de tökösen, hangozhat el a vezérlőben, mutassuk meg ennek a másik kertévének, hogy mi is tudunk jó műsort…..
ez van az én filmblogom 2013.01.11 14:25:54
talán a legelavultabb a világon. most, hogy munkámból (vagy annak hiányából) adódóan rengeteg felesleges szabadidőm keletkezett, olyan filmeket nézek, amiket ilyen-olyan úton már magamévá tettem (nem úgy!), de eddig valahogy a második vonalba száműztem őket. mivel időm kevés,…..
MInden sikeres sorozat esetében ejön az a perc, amikor a készítők már unják a hatvanhatodik sürgősségi műtétet vagy már minden népszerű, liberális témát kifejtettek a tárgyalóteremben anyatigrisként küzdő ügyvédeken keresztül és akkor a drogos prostik megmentésébe…..
ez van boldog (?) január 2013.01.08 10:58:09
még mindig ez a huzavona a munkahelyem körül. tulajdonképpen valahol egészen irigylésre méltó a helyzetem. legalábbis barátaim elsőre mindig azt mondják, ez nagyon jó nem? hát valahol igen, persze, elvagyok. de a hosszabb távú kilátások egyre rosszabbak. decemberben, mint ezt…..
Régen az Android egyenlő volt a meg nem értett mobilosok fellegvárával, kevés, de kimondottan értelmes és mondhatni tehetős, de bizonyára művelt és tájékozott ember használta, de így 2012-re a népszerűségének és a már olcsón is megvehető Androidos beugró szintű telefonoknak…..
ez van munka off...aktuális 2012.12.01 08:15:23
a nagy munkahely megszűnős posztsorozatom most kivételesen nem valami meg(nem)történt dologról fog szólni. most teljesen friss, meleg aktualitás árad a szombati munkanapon (csupa irónia az élet) íródó posztból. november 12-én jelent meg a hír, hogy mentené a kormány az…..
ez van munka off...negyedik fejezet 2012.11.23 09:37:29
és akkor a kép az apró mozaikokból, ahogy azt ígértem. most, hogy kézbe vettem a gépet azzal az eltökélt szándékkal, hogy összeszedem, mi az amit konkrétan tudunk, rájöttem ez a legkevesebb az egész sztoriban. az első, mindent elindító morzsa nem volt más, mit egy elvél, amit…..
ez van munka off...harmadik fejezet 2012.11.15 11:18:16
visszaolvastam a legutóbbi posztot. tettem benne egy homályos kijelentést, hogy magyarázatot adok a gazdasági érdekekkel kapcsolatos kérdésekre. nos lássuk, de előre szólok, amit leírok - bár tényeken alapul - korántsem bizonyosan a teljes és hibátlan igazság. ami tudunk, az is…..