Regisztráció Blogot indítok
Adatok
satin

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én se vagyok tökéletes, és volt olyan barátom, aki elég túlsúlyos volt, én mégis odavoltam érte” - Számos társkereső pasi vádolja a nőket azzal, hogy lehetetlen elvárásaik vannak, Posztolónk listája azonban bárki számára elfogadható. A lényeg: ha az összhang működik, minden működik.   Ha…..
satin 2021.09.24 07:41:55
Ha az asszony maximálisan elzárkózik a szexuális együttléttől, de felajánlj egy kiskaput a munkában kimerült urának, az jelenthet kompromisszumot, de azt is, hogy a nőnek van másvalakije erre a célra.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez…..
satin 2021.09.17 21:08:45
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
satin 2015.09.03 15:34:29
A Harmadik Birodalom az 1930-as években a társadalmi béke és a hatékonyabb munka feltételeinek megteremtése céljából igyekezett kialakítani egy munkás vakációs központot a keleti-tengeri német partvidéknél található Rügen szigetén. A 4,5 kilométer hosszú épületsorban, "a…..
satin 2015.05.05 09:36:39
Zúgolódik a nép, a helyi sajtóban készülnek a hatástanulmányok. A vidéki Magyarországon sokkal kevesebbet beszélnek a vasárnapi zárva tartásról, mint a vitatott törvény másik sarkalatos pontjáról. A kistelepülések lakói távolabb élnek a városi hipermarketektől, a…..
Nem értem, hogy miért kell ilyenekkel kezdeni az új évet, de a CÖF már megint nagyot alakított. Közzétett egy nyilatkozatot, de annyira gáz, hogy nem is egészen értem, mi célt szolgál. Feltételezem, hogy a szétszéledő nyájat akarják újra összeterelni, bár inkább csak azt…..
Szerintem nincs köztünk olyan, akinek még nem kellett fényezést javíttatnia. Ismerjük, hogy megy ez. A legkisebb javításra is napok mehetnek rá, de nem is ez a legnagyobb baj. Egy-egy elem fényezése szakszervizben akár 60-80 000 forintba is kerülhet, speciális esetekben még többe.…..
satin 2012.09.30 20:10:39
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 2012. februárjában bocsátotta társadalmi egyeztetésre a Büntető törvénykönyvről szóló törvény tervezetét. A kormány – kiváló kommunikációs érzékkel – a négynapos ünnep előtt, április 27-én nyújtotta azt…..
satin 2012.05.08 12:55:47
Sziasztok. :)
Én már 8 éve élek marihuánával. saját tapasztaltból beszélek nekem eddig semmilyen hátrányom nem származott eddig abból hogy egy két naponta elszívok egy spanglit, (nem iszok alcoholt mert az apámat az tette tönkre). 8 év alatt 1x voltam a rendőrségen több mint 600.000 forint körül van személyenként a bűnügyi költség a felderítéstől-a bíróság ítéletig.
Nem árulok füvet én csak veszem a füvet! Én szívesebben tömném az állam kassza zsebét mint hogy olyan embereknek adjam akik ebből élnek. Szívesen fizetnék havi 10-20 ezer forintot azért hogy nyugalomban elszívhassak egy spanglit itthon anélkül hogy rám rúgnák az ajtót. A fű nem heroin és nem a heroinhoz vezető út! Ismertem herkást olyan ép eszű ember nem akar lenni. Fel is akasztotta már magát szegény :( Nem látok semmi kivetni valót abban hogy néha füvezek. Adót fizetek, tisztességes és jogkövető állampolgár vagyok, nem loptok , nem csalok és még csak nem is hazudok. Ezen az egy ügyön kívül még csak 1 gyorshajtásért sem büntettek meg szóval teljesen tiszta vagyok. Az előző ügyem is meg úsztam egy eltereléssel priusz nélkül, ha lett volna priuszom most nem dolgozhatnák a jelenlegi munka helyemen mert az erkölcsi nálunk feltétel. Mennyivel lett volna jobb a tisztelt polgártársaknak ha 2 évre be börtönöznek és utána még csak munkába sem állhatok mert priuszom van? Ehelyett volt elterelés , van munkám fizetem az adókat betartom a törvényeket. Én meg értelek titeket is hogy nem akarjátok fizetni az esetleges kórházi számlám ha a fű fogyasztásomból kifolyólag egészségkárosodást szenvedek. azért 8 év alatt havi 10 ezerből szerintem bőven futná rá. Nekem van egy két steroidos ismerősöm és ők minden következmény nélkül veszik az innekciókat a neten az ellen érdekes senkinek nincs semmi kivetni valója. Szerintem ők előbb tönkre fognak menni mint én a fűtöl. Magyarország ébredj bilibe lóg a kezed. Csak a turizmusnak is jót tenne nem?
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
A legjobban a felháborodott olvasói leveleket szeretjük. Mint amilyet épp most hozott a postás. Íme: Rohadt dühös vagyok. Ha egyszer a weblapra masszás van kiírva, akkor mit keres ott egy kibaszott örömtanya? Válogatni kelljen a csajok között hogy ez kurva az meg…..
satin 2010.10.26 19:44:23