Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gambrinus

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grapefruitmagnak nem találták nyomát a Dr. Csabai-féle Grape Vital grapefruitmag-kivonatban. Ezzel szemben szintetikus fertőtlenítőszer kimutatható volt a termékben, holott a leírása szerint kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. A koronavírus-járvány következtében igen népszerűek lettek a…..
gambrinus 2020.09.04 07:17:50
@Kada Testing: az még hagyján, hogy beleraktak valamit, de kiskanállal még ki is szedték belőle a nomilint :D
Már egy két hónapja írom a válaszokat arra a bejegyzésemre érkezett kommentekre, ami bár nem ebből a célból íródott, de végül a feltétel nélküli alapjövedelem mellett tette le a voksát. Az érvelésem a következő volt: felesleges a fizetést munkához kötni, mivel a munkáért kapott fizetésnek nincs sok…..
A tévézés új aranykorában élünk, ennél több minőségi televíziós sorozat még egy évben sem jött ki, évről évre keményebb feladatnak tűnik felállítani olyan listát, amelyen az év legjobbjai sorakoznak. Amíg néhány éve az ilyen típusú listákat évadonként 22-26 részes sitcomok és NCIS-típusú nyomozós…..
gambrinus 2019.11.30 10:04:06
@Beru: a The Mandalorian nekem egyre nagyobb csalódás. Ígéretesen indult, de egyre mélyebbre zuhan. A negyedik rész simán lehetne a Csillagkapu egy része is, csak jóval több pénzből elkészítve.
Teljesen legálisan, minden mutyi és hálapénz nélkül is lehet jó színvonalon, magánkórházban, magánorvosoknál, akár Svájcban is gyógyulni. És még csak nem is kell hozzá elképesztően sok pénz. A júniusi Forbesban van egy összeállításunk az éppen elérhető egészségbiztosításokról, elég alaposan…..
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..
w No Tanx 2007.03.02 05:00:00
Imádom a tankokat. Odavagyok értük. Nem tudok ellene tenni, ahogy az ellen sem, hogy a pókokat viszont utálom. A tank nem úgy szép, mint a Peugeot 407. Nem feminin, funkciótlan kecs, hanem letisztult praktikum. A tank óriási találmány, a történelem alakítója. A Tigris, a T-34 és a…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Jack Bauer mára a népi hősök kategóriájába került, olyan ő az amerikaiaknak, mint nekünk Rózsa Sándor, a svájciaknak Tell Vilmos, az angoloknak Robin Hood, nem is csoda, hogy egyre többen eresztik el a fantáziájukat, hogy mit lehetne ebből még kihozni. Itt olvastunk egy nagyon…..
Én is topmodell akartam lenni tegnap estig, de aztán rájöttem, hogy nekem egy sárga sálat a nyaka köré tekerő, nem heteroszexuális fazon ne mondjon olyanokat, hogy a hajam plömp, mert fogok egy ácskapcsot, és beleállítom a fejébe. De ha ez nem rettentene el a Vámosi Vikivel alcímű…..
Magyar idő szerint hajnal kettőkor vette kezdetét az 58. Emmy-díj-kiosztó, a tévé Oscar Díja. Az idei nagy győztes az HBO Elizabeth I. című két részes filmje négy díjjal, és a szintén a kábelórás által gyártott tévéfilm, a Girl in the Cafe hárommal, de a nálunk a Cool…..
comment:com Moslék a sitten 2006.08.24 09:30:00
Írtunk már róla mi is, sztárolták ezerrel, ez folyt a csapból is - itt a Szökés, a tavalyi évad egyik meglepetés-sorozata, az ártatlanul elítélt testvérét a sittről kimenekítő Michael Scofield története. Az RTL egy-két promója elég otrombán lelőtte az első rész végének…..