Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titan89

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
Napi Maflás KÉSELÉS ÉLESBEN 2013.01.22 06:00:00
Ma szinte minden utcasarkon találunk egy dojót, ahol késharcot oktatnak. Aki késharcot tanul, annál nagy valószínűséggel lesz penge, és azért hordja magánál, hogy használja. Ez persze nem jelenti azt, hogy magasan képzett késharcosok mászkálnak az utcán. A késharc…..
Titan89 2013.01.23 19:59:21
@horrorpornó bábszínház:
Szabad tudnom hanyas szinten vagy?( P-G?) Csak kíváncsi vagyok mekkora tapasztalattal rendelkezel Krav-Magából.
Titan89 2013.01.23 23:19:39
@Darky_: 0:26-nál elég kemény, hogy a kés élénél fogva töri vissza a csuklót...
Titan89 2013.01.24 23:22:32
index.hu/belfold/2013/01/24/nyitott_furdoajto_miatt_keselt/

Már otthon sem vagy biztonságban! ;)
TComment Sosem lesz a barátod 2012.04.11 05:50:53
Az egyik népítélkező pontosan megállapította, hogy ha lámpától lámpáig csakis 6500-nál kapcsol fel, akkor a városi fogyasztás szigorúan 22 liter. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ez itt egyfajta rovatindító is akar lenni, ahol összeszedegetnénk azokat a helyeket, ahol a blog szerkesztői, rendszeres és rendszertelen itt publikáló, vagy olvasó közönsége, fegyvertársaink és más környezetbarát elemek jártukban keltükben megtekintettek és arra jutottak, hogy a…..
A Lemilblogon már olvashattatok az Amerikai Haditengerészet azon repülőiről, amelyek igen rövid pályafutás után lettek leselejtezve. Aki nem olvasta, ide kattintva pótolhatja. A most következő poszt olyan repülőgépekről fog szólni, amik a Navy extrém kívánságait próbálták…..
Titan89 2011.01.18 14:54:45
@David Bowman: Egy komoly háború 3. hetében már emberiség se lesz.
Titan89 2011.01.18 16:07:41
A Lemilblog olvasói tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy fórumunk betegesen irtózik minden olyan témától, amelynek aktuálpolitikai zöngéi lehetnek, noha (zömében) mi is itt élünk, s hétköznapjainkat ugyanúgy befolyásolják a mindenkori hazai kormány (és Országgyűlés)…..
Titan89 2011.01.05 16:26:00
@tiboru: Esetleg szándékosan? Lehet, hogy a belső átszervezés miatt (amiben valószínűleg kormány hű játékosok kerültek a megfelelő vezető helyekre)ami nem biztos, hogy elnyerte az ott dolgozó emberek rokonszenvét.
Titan89 2011.01.05 16:32:39
@chevyfan: A médiatanácsra gondoltam;)
Titan89 2011.01.05 16:44:40
@Nathaniel Arthur Parrott: Én is remélem, hogy lesz jó oldala is, de hogy csak a kormány párti delegáltakból álljon a tanács az kicsit sok nekem. Elvileg még demokráciában élünk.
Mivel is tudnánk szebben köszönteni a karácsonyt, mint egy olyan poszttal, amely a második világháborús német kísérleti páncélozott járművekkel és más tüzérségi eszközökkel foglalkozik?! Egyúttal megragadom az alkalmat és bemutatom legújabb vendégszerzőnket, Titan89-et,…..
Titan89 2010.12.23 17:31:13
@SchA: Igazad van, ha tényleg vissza megyünk a "vázhoz" azt valóban a PZ I adta;)
Szűk két héttel ezelőtt újabb szavazást engedtem útjára a Konteóbarátok Körének tagsága körében. A témák közé nagy mellénnyel bevettem az azonosítatlan repülő tárgyakat (ufókat) is, és bevallom, nem okozott túl nagy meglepetést, hogy amikor összeszámoltam a voksokat,…..
Titan89 2010.12.22 13:41:47
Remek poszt!

toportyuturmix.blog.hu/2007/07/16/115_nacik_az_antarktiszon_byrd_admiralis

Ez összefüggésben áll a Tiboru antarktiszi konteójával. Vagyis miért húzták el a belüket olyan gyorsan az amcsik:)
Minden foglalkozásnak megvannak a maga emblematikus figurái, akik mintegy megtestesítik az adott területet, s nevük még az érintett szakmán kívülieknek sem ismeretlen: ilyen volt idehaza sokáig Tonhauser László, aki bűnügyes zsaruk generációinak volt a példaképe, vagy Ambrus…..
Titan89 2010.12.20 14:42:51
@tiboru: Akkor a kolumbiai államnak nem kellett lenyúlni a magánnyugdíjpénztárakat, hogy enyhítsék a deficitet:)

Feleségéről mit lehet tudni?(azon kívül, hogy kissé anyagias) Mert gondolom a család, hogy is mondjam "érdekes eset" lehet.

Amit elfelejtettem előbb írni:

NAGYON JÓ POSZT ÉS TÉMA!!!!:)
Titan89 2010.12.20 15:20:47
@tiboru: Köszönöm a kimerítő válaszokat;)

Amúgy láttam nem csak nekem fordult meg a fejemben, hogy Escobar barátunk melegebb éghajlatra távozott egy kisebb pénzmaggal(halála után természetesen:)
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
Titan89 2010.11.17 10:43:56
@molnibalage:

Ott a pont :D

Tiboru hatalmas poszt volt!!! Végre betekintés lehetett nyerni a magyar gazdasági és politikai elit életében. Nagyon tetszett, ahogy összekötötted Simor és Bajnai közös múltját.(ilyenekből még sokat látnék szívesen:)
Bárcsak össze lehetne rakni ezeket a kis mozaik darabkákat egy könyvbe(könyvekbe)...

Nagyobbat szólna mint a Havasi féle Annácska könyv ;D

Személyes véleményem, hogy a gyilkosságban csak magyarok vettek részt, dr. Kovács Lajos sorai igencsak meggyőzőek voltak ebből a szempontból.
Ma már épeszű ember nem vitatja, hogy az USA belépése a második világháborúba sorsdöntő jelentőségű volt az eddigi legtöbb áldozatot követelő, nemzetek közötti fegyveres konfliktus későbbi eseményei szempontjából. Adolf két év alatt maga alá gyűrte Európát, a…..
Titan89 2010.10.05 23:59:29
@molnibalage:

A Boing és az Airbus 1:1 élethű kabinjára nem lehet azt mondani, hogy filléres gagyi. Minden ott van ahogy az a valóságban is csak egy valami hiányzik belőle az a hidraulika.
De olyat csak a Malév használ és az súlyos milliárdokba került...

Szóval maximum az F-16 szimulátort vihették ki egy rep napra ami szállítható...

Biztos egy ilyen dolgon akadnak el, hogy hogyan oldják meg az adminisztrációt...
Kellett egy Casus belli,de a 21. században már nem elég ha elsüllyed egy amerikai hajó.

Még a videóhoz visszatérve:
A képen látható amint egy tárgy becsapódik. Egy 5,56 méteres rakéta áll közelebb a valósághoz vagy a Boing 55 métere csak szemre. Azért annyira nem sz@r a minősége, hogy ne tudj méretet becsülni... (Kb 0.5s/képkocka volt annak a gyenge kamerának a frame értéke így nem meglepő, hogy csak ennyit látunk belőle)

De a kérdésemre most sem válaszoltál....
@Titan89:
Titan89 2010.10.06 23:23:47
@molnibalage:

Van annyi a neten hogy ehaj, de Te egyet sem néztél meg vagy próbáltad ki a valóságban. (megérzés)

Az adminisztratív problémákon csak nevettem. Egy filmből idézek ami a véleményemet tükrözi:
"Nálunk nincs olyan, hogy lehetetlen..." by US army.

A kérdésemet 3-szor tettem fel, hogy nem tudsz rá válaszolni nem az én hibám. Itt a csevejt lezártnak tekintem mert minden további komment veszett fejsze nyele.
Ezen blog hasábjain is már többször szóba került, hogy történelmünk egyes jeles személyiségeit nem származásuk és nyelvtudásuk, hanem nemzetünk felemelkedéséért tett cselekedeteik minősítették magyarrá. Ilyen személyiség mai posztunk hőse, Leiningen-Westerburg Károly gróf…..
Vannak szerzők, akik egy-egy történetet jó hosszan, minden ízét kiélvezve osztanak meg velünk. A rejtélyes nickkel rendelkező T5H kolléga nem tartozik közéjük: rövid, alig ezer leütést számláló sztorija ennek ellenére igazi életkép; élénk vizuális fantáziával rendelkező…..
Ez is egy jó hatásvadász cím lett, íme a gumicsont:Korábban már én is írtam róla, hogy a Stuxnet bizonyos támadó moduljait ipari vezérlőrendszerekbe történő bejutásra tervezték. Ehhez hozzávéve, hogy a botnet a Realtek Semiconductortól és a JMicron Technology-tól lopott…..
Titan89 2010.10.02 16:39:09
@buherator: Amikor először olvastam a vírusról és mondták, hogy mennyire komplex és nem egy szoftver hibát használtak ki (mint ahogy egy átlag hacker) tudtam itt valaki nem kicsibe játszik úgyhogy a konteó alapjaiban erős:)
Személyes véleményem szerint USA-béli lehet a támadás kiindulópontja amivel feltérképezik az ellenséget.(USA-Irán nem kell részleteznem) Ugyanis az erőművek/közművek intranetes kapcsolatot használnak és nincs közvetlen kapcsolatuk az internettel (ahogy Te is írtad ha jól emlékszem) Így mindenféle anyagi kockázat nélkül és titokban tudják felderíteni a terepet egy esetleges támadáshoz vagy pedig az iráni atom kutatás állásáról szeretnének információt.

@_2501: Édesapám dolgozik Visontán és ügyfelem az egyik szakfelelős a kéntelenítésért. Ő mesélte el, hogyan permetezik be a mésztejet Visontán.( ez féléve volt, de mésztejet mondott emlékeim szerint)
Titan89 2010.10.02 18:13:49
NEW:

www.fn.hu//kulfold/20101002/kemeket_fogott_iran/

"a biztonsági szolgálatok figyelni tudják az internetet, és meg tudják akadályozni, hogy az iráni atomprogrammal kapcsolatban bármi kiszivárogjon"

Kérdezném itt az informatikában jártasakat, hogy ez hogyan lehetséges?
Mint a Mag című filmben? =)
Titan89 2010.10.04 23:12:40
@synapse:

Köszi :)
Szögyi katonai karrierje szépen indult, de – amint azt látni fogjuk – sajnálatos módon egy kisebbfajta döccenőt szenvedett. A friss sorállományú katona első hadtápbevetése emlékezetes fizikai munkával, továbbá egy még emlékezetesebb autózással és ivászattal írta…..
Titan89 2010.10.04 22:02:46
@Krux: Igen már régebben is olvastam ,hogy Te a katedra mögött ülsz:)
Esetleg a KRF tanszékét gyarapítod?:)
Utólag is gratulálok a Szamár őrvezető lánya című poszthoz. Abba a helyzetbe nagyon bele tudtam magam élni;)

U.I.:Nem hiszed el, de 1 percig gondolkoztam, hogy írják helyesen.. Végül rágugliztam (ugye az ember legjobb barátja) és kidobott Világgazdaság, SG és egy rakás politikai cikket egy "lö"-vel.
Aztán most szomorúan veszem tudomásul, hogy a barátok is tévednek:(
Proletairről már tudjuk, hogy nála élesebb szemű állatmegfigyelő katonát a NATO-ban keresve sem lehet találni (azon kívül is csak protekcióval). Mai szösszenete a laktanyán belüli állatvilág keresztmetszetét kínálja, ebbe beleértve egy András nevű, macskabarát őrmestert…..
Titan89 2010.10.02 11:28:01
@Krux:
field-target.hu/pages/technika_hw77_review.html

Remek poszt Proletair!

Eszembe juttatta a nyarat mikor a párommal mentünk fácánra vadászni légpuskával!:)
Titan89 2010.10.04 18:19:52
@Krux:

Tiboru rábólintott:)

Mesélj a fegyver a fegyverrel szemben esetről;)
Belsőség Ezt hívják linknek? 2010.10.02 13:25:00
Egyszerű dolog történt: a Kia Optima valószínűleg akkora érdeklődést váltott ki, hogy elfogyott a sajtóanyag. Amit egyébként ma már pendrive-on, avagy csipmagazin-kódnyelven, USB-kulcson adnak oda. Ami persze jó, nincs a régi egymást túllicitálós, azenyémavastagabbsajtóanyag…..
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..
Titan89 2010.09.04 00:54:53
@tiboru: nekem az véleményem ezekről az egyházakról, szektásokról, hogy az alsó szinten elhiszik amit mondanak, a felső körökben viszont már egyáltalán nem a hitük vezetik őket hanem a $$$$.

De ez a mormon dolog nálam nagyon kivágta a biztosítékot. Miért akarnak a hülye amcsiknak mindenből egy jobbat. Most péel egyházból. De a rövid történelme miatt még könnyebben átlátszóak a hazugságaik.(mentőmellény stb)
Mert a bibliára rá lehet fogni, hogy a bő 2000 év sok mindent eltörölt, de azért még elő kerülnek most is apokrif iratok.

Nem mondom. hogy csak hazudnak és minden rossz amit állítanak. Család, szeretet, összetartozás ez mind jó dolog, de mi árán...
Titan89 2010.09.04 01:49:12
@hehe64: Teljes mértékben egyetértünk.

Csak bennem ilyenkor megfogalmazódik olyan kérdés miben hidjenek az emberek ami teljes mértékben az ő érdeküket tartja szem előtt.

Talán keleten kell keresni a megoldást...
Titan89 2010.09.04 10:12:00
@SkyRR: @hehe64:

Köszönöm a válaszokat, de a hit keresést nem magamra értettem hanem mindenki másra. Én hiszek magamban, többek szerint helyes értékrendem van így úgy vélem vallás nélkül is tudok normális életet élni.
Dan Brown „Angyalok és démonok” című bestsellerének egyik pozitív hozadéka (a szerző bankszámlájának gyarapodása mellett) az, hogy tíz- (ha nem száz-) milliók kapják fel a fejüket, ha az Illuminátusokról hallanak. Mivel mégiscsak egy thrillerről (és nem…..
Titan89 2010.08.13 14:29:49
@tusuanzen: Labóratóriumi körülmények között bizonyították patkányokon ,hogy a H1N1 semmivel sem magasabb a halálozási arány mint a sima meze influenzáé.

Ezt is olvasd el:
antalvali.com/hirek/h1n1-influenzarol-a-gyogyszeripar-befolyasarol.html
Titan89 2010.08.13 16:48:28
@JR69: Köszönöm az adatokat igen hatásosak;)

Nem értem miért nincs még ez a köztudatban?
Titan89 2010.08.13 16:50:53
@JR69: köszi a szemléltető adatokat;)

Ezek után nem értem hogy maradhat ez még "titokban".