Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Twodotzero

35 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mostantól a keresésekben és a várólistán is láthatod, hogy kb. mennyit kell várni egy-egy számra. Mivel a jövőbe még mi sem látunk, így az eddigi lejátszások alapján próbáljuk megbecsülni a szám megérkezésének várható idejét.Az algoritmus folyamatosan finomodik,…..
 Úgy tűnik, sikerült elérni, hogy a számok 99%-át a megfelelő sebességgel játssza le a beépített flash lejátszó.Egyre nehezebb rossz sebességű zenét találni. Ha találsz ilyet a felvett számaid közt, küldj róla egy mailt. Megnézzük mit tehetünk. Amúgy a nagyon rosszul…..
Webkettő pont Helyreállt a rend 2008.11.03 10:24:55
Minden működni látszik az oldalon. Sajnos nem lett teljes az adatok visszaállítása, az elmúlt két hét  regisztrációi, és részben a felvett zenék is megsemmisültek. Október 16. az ominózus dátum. Előtte minden megvan, utána viszont részleges az adatvesztés.Ha…..
5:01 AM László: azt hiszem mindjart ágyba zuhanok  atmentettem az ami-t plusz kismillio  javitast megcsinaltam rajta5:02 AM most az s3-at mentem at  el fog tartani egy darabig  de holnapra osszerakom az egeszet  a usereknek kitehetunk…..
Sok hozzáértő blogger és programozó - (még a konkurencia is) morog velünk, hogy nem mesélünk el mindent a fejlesztésről. Valójában semmit nem meséltünk el, mégis ezer körül vannak a feliratkozott leendő felhasználóink, ami az eddig kirakott tartalomhoz képest brilliáns.A…..
Webkettő pont Fejlesztések 2008.10.14 00:23:00
Vége a nyárnak, kezdődik az ősz, visszatértünk a munkához. Néhány apróbb fejlesztést sikerült elvégezni az elmúlt időszakban: A fiam (13 hó) installálta a gyaloglás 0,9 Betát, és képes esés nélkül 10-20 m-t is megtenni.Szebb lett a wondeer.com layoutja, és a…..
Webkettő pont Új lejátszó 2008.07.18 17:16:00
Vége a vizsgaidőszaknak, és ismét nagy erőkkel tudunk dolgozni. Elkészült az új player, lényegesen kényelmesebb lejátszást tesz lehetővé, ráadásul fel van már készítve a majdani "playlist" funkcióra. Ebből egyelőre annyit láthatsz, hogy bármelyik számra kattintva a…..
Az Adverticum havi statisztikája különösen érdekessé fog válni szeptemberben, hiszen akkor fog megjelenni benne a Google böngészője is. Ezért viszont érdemes még kicsit elmerengeni az utolsó "békehónap" számain: ilyet már többet nem fogunk látni. A Chrome rabolni fog…..
Webkettő pont Új funkció 2008.07.31 20:51:56
Mától a bejelentkezésnél beállíthatod, hogy emlékezzen rád a szájt amikor legközelebb be akarsz jelentkezni, így nem lesz szükség a név és jelszó begépelésére minden alkalommal.Reméljük ez is kényelmesebbé teszi a wondeer használatát.  ..
Látom újra foglalkozol a témával. Mivel a dolog számomra kicsit vállalhatatlan lett, nem veszem többé védelmembe a társaságot.    Ha érdekelnek a szaftosabb részletek, 1-2 hét múlva beszélhetünk róla.    --Érdekelt.     Hali,    Megtettem…..
Twodotzero 2008.06.06 14:06:18
A Politikai Iránytű eredményérőlA több blogon is ajánlott teszt (konzervatorium.blog.hu, pontilyen.blog.hu) sok-sok kérdést tesz föl, majd ezek kiértékelésével elhelyezi a kitöltőt egy politikai koordinátarendszerben.Érdemes megcsinálni, az állítások, amelyekkel egyet lehet…..
Webkettő pont Elindultunk 2008.04.12 06:00:00
Az alapdolgok stabilnak tűnnek, működik a wondeer.com lehet felvenni, keresni, lejátszani, menteni a gépedre. Más még nincs, idővel majd lesz, vannak még ötleteink :)Ma éjjel kiküldtük a meghívókat az előregisztrált felhasználóknak. A levélben kapott linkre kattintva…..
Webkettő pont Rádiók 2008.03.22 20:41:00
Egyelőre a shoutcastról véletlenszerűen válogatott adókat figyel a rendszer, de ha van ötleted, melyik rádió adása legyen benne a felvehetők közt, dobj egy kommentet a stream linkjével.Technikai limit: sebesség legalább 128 kb/s, de a 192 a preferált, a stream mp3 legyen a player…..
Twodotzero 2008.03.24 23:07:54
Webkettő pont Új szolgáltatások 2008.04.23 05:30:00
Sok jó kérdést kaptunk a napokban, ezeket egy összefoglaló oldalon mutatjuk be.Elkészült a Gyakran Ismételt Kérdések pont. Ha valamire nem kapsz választ, írj a help@wondeer.com címre, válaszolunk.Már napi vagy heti értesítést tudunk küldeni a felvett számokról. A gyakoriságot a…..
Felkerült pár magyar zenéket sugárzó webrádió is a figyelt adók közé, így egész sok magyar számot vehettünk fel pár nap alatt.A ronda reklám-placeholderek helyett rendes etargetes reklámokat tettünk fel, ennél több nem lesz az oldalon.Igazából egy jelentősebb feladat van…..
Webkettő pont Mea Culpa 2008.03.10 17:55:43
Sokmindenben igazat kell adnom a bloghoz hozzászólóknak. Amikor nekiálltunk a fejlesztésnek, fogalmunk sem volt, mennyi technikai - és üzleti nehézséggel találkozunk majd szembe.Az is igaz, ahogy mondtátok, hogy sok olyan résztvevő volt bent az elején, akikre igazán nagy szükség nem…..