Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkalapos

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Közigazgatási Karrier Expo előtt jelentek meg a hivatalos kormányzati foglalkoztatási számok a közlönyben. A minisztériumokban összesen 5764-en dolgoznak. A csúcsminisztériumok közül a legnagyobb a KIM, 1086, a legkisebb BM, 364 fővel. A KIM-ben a legfiatalabb munkatárs alig 22…..
Egy kisebb csúcsminisztériumot meg lehet majd tölteni azokkal a 35 év alatti diplomásokkal, akik megtapasztalták már a külföldi közigazgatást. Ha lezárul az EU-s pénzből finanszírozott közigazgatási ösztöndíj, a kormányzati HR válogathat a fiatal jelentkezők…..
Egyetlen régi-új kispostát nyittatott eddig újra az Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a következő beindítása előtt még lefolytat egy alapos igényfelmérést. Az biztos, hogy a kistelepülési posták megszokott régi üzemeltetési formájában milliárdos veszteséget termelnének a…..
Begyorsult a hazai autóipari háttérvállalkozások megszűnése. A Napi Gazdaság szerint az idei első fél évben majdnem annyi cégnek kellett bezárni a kaput, mint tavaly egész évben. Az Opten céginformációs statisztikája szerint 2009-ben összesen kilenc cégnél indult…..