Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fejes Attila

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoffmann Rózsában benne van az X faktor. Én mentorálnám ezt a zseniális tehetséget, akkor legalább a kötelező tematikus rock esten elénekelhetné az egyetlen hozzá igazán közel álló dalt, a lassan Fidesz himnusszá előlépő Beatrice örökbecsűt, hogyaszongya:Az elfecsérelt…..
 Az alábbi közleményt szöveghűen adom közre. Nem fűzök hozzá véleményt, bármily csábító is a lehetőség. A kiemelések tőlem származnak.     KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM WEKERLE SÁNDOR ALAPKEZELŐ KÖZLEMÉNYE   Tisztelt…..
Fejes Attila 2011.02.25 19:51:09
Fejes Attila 2011.02.26 13:35:19
@Nick_:

fejesattila.blog.hu/2010/11/10/human_kiserlet_a_magyar_kozoktatasban

Az utóbbi évek rossz hagyományává vált, hogy kiegészítő normatívákra külön kellett pályázni. Értelme nem volt, ha csak az nem, hogy az elalvó intézmények és fenntartók számára nem kellett ezeket az összegeket automatikusan kifizetni. (Pl: IPR)
Azért kétségkívül nagy hatással van rám a kormány tevékenysége - nekem is abszurdabbnál abszurdabb dolgok jutnak az eszembe, amik kezdetben talán még szórakoztatóak is, de attól tartok, idővel egyre kínosabbá válik a hülyeség.Például eszembe jutott már az is, hogy a…..
Fehérgyarmaton két helyen építenek egyszerre forgalomlassító járdaszigetet. Az egyik a református templom és a Városi Bíróság közötti zebránál, a másik a Kiss Ernő- Dózsa György- Ady Endre utak- Mártírok útja kereszteződés Mártírok útja felőli oldalon. …..
 Mindennapi ügyeink intézésére adhatunk hivatalos meghatalmazást. Akit meghatalmazunk, az a nevünkben eljárhat, természetesen abban az ügyben és az előtt a hatóság előtt, amelyikre a meghatalmazása szól!   A kockázatot a meghatalmazó viseli, akárcsak a parlamenti…..
Fejes Attila 2010.11.11 22:24:27
@Dudás Lilian:
"Érdekesnek ígérkezik ez a 4 év... "
Sajnos! Talán szerényen fogalmazott!
Olvasói levelet kaptunk, kérve a megjelentetést. A kérésnek eleget teszünk, kommentár nélkül:  "Valahol Európában! " Nagy ellenzéki pártunk bölcs és nagy vezére valamikor meghirdette többször is emlegetett szlogenjét: "3 gyerek, 4 kerék, 5 szoba"…..
Varánusz Szanyi Norris pórázon 2010.08.18 11:57:00
A szocialista karate tigris néhány napja már arra gyúr, hogy lehet egyetlen köríves rúgással minél több fejet lerúgni a pártban, majd az így keletkezett szavazatbőségben miként lehet elszámolni a végtelenig. Kétszer. Szanyi Tibor kampánya és jelöltállítási gyakorlata…..
Fejes Attila 2010.08.18 19:18:58
@sületlenke:
Ha minden politikusunknak ilyen élő lelkiismerete lenne, mint sületlenke? :)

Bár sokukat lehetne naponta szembesíteni ígéreteikkel, tetteikkel, akkor sem történne semmi sem.
Fejes Attila 2010.08.18 20:34:00
@sületlenke:
Vitatkoznék veled ebben. (soha nem vittem semmire és már nem is fogom)
Régóta olvasgatok errefelé.
Természetesen nem mindig egyetértően, de ezzel együtt is nálam tekintélyed van megformált véleményeid alapján, figyelek hozzászólásaidra.

Ne sérts meg, hogy ez semmi! :)
  Régen az okozott gondot, mit írjak az önéletrajzomba, hogy megteljen a lap. Most inkább a bőség zavarával küzdök. A teljesebb kép kialakításáért eltekintek a ma divatos, lényegre törő Europass típusú önéletrajztól   Cserébe elmesélem életem…..