Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaNdo

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már többször téma volt ezen a blogon a nagyszülői láthatás kérdése, de az összes eddigi történet közül az alábbi  a legabszurdabb.T. Zugügyvéd!Az én történetem elég bonyolult és sajnos szomorú!A párommal 2.5 éve vagyunk együtt!Született egy gyermekünk, aki most…..
Bár végül sikeresen kinyitotta a 10 méteres rádiótányért, az orosz műhold élete nem eseménytelen. Bár az antennát alkotó szirmok rendben szétnyíltak, nem rögzültek ebben a pozícióban, többszöri próbálkozásra sem. Némi értekezés következett Moszkvában, közben gyorsan…..
Ha valaki mostanában nézi a noifoci.com oldalt, rögtön szembeszökhet neki a hét legfelkapottabb témája: Jakabfi Zsanett szereplése a húsvéti Bundesliga fordulóban. Indokolt a zsongás: mostanáig nemigen volt példa rá, hogy magyar focista lány feltűnést keltett volna a világ…..
LaNdo 2010.04.11 05:16:11
A légi csaták a háborúk fontos elemei - a SteamBirds-ben mi is irányíthatjuk flottácskánkat, hogy megsemmisítsük a gonosz németeket. A térképasztalnál ülve a célunk az, hogy minél kevesebb sérüléssel megússzuk a 15 küldetést, amit a játék csillagokkal honorál. Nem…..
LaNdo 2010.03.17 01:34:58
30 milliárd forintnyi összeget örökölt egy hajléktalan testvérpár, akik egyike szociális otthonban, másikuk viszont a Róka-hegy egyik barlangjában él - írta meg a héten számos lap itthon és külföldön. A különös történet felkeltette az érdeklődésünket, részben…..
Lehet, hogy csak balfácán a pécsi egyetem, de az is lehet, sőt egészen sanszosnak néz ki, hogy egy nagy, nemcsak a baranyaiakra jellemző csalássorozatra derít fényt Tiboru levele. Már attól boldog voltam, hogy a fegyveres testületeknél is olvasnak minket, az írás tartalmától…..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
Ha az olvasónál nem megy a net, azt a Homár érthető okból különösen nem szereti. Szegény kaJo is hiába várja az áramszünettől elszaródott switch szerelését, a Digikábelnél bár úgy tűnt, értelmezték a bejelentést, mégsem tudják megoldani a problémáját. 2008.07.17-én…..
Csaba a győri szürkületi zónában találta ezt a kiváló gumicokroid terméket, amiről csak sejteni lehet, hogy a környéken kotyvasztják, de hogy miből van, azt az ÁNTSZ se tudja:Én is találtam egy kis érdekességet. Ami mellesleg nagyon bosszant is. Egy gumicukorféleségről van szó…..
LaNdo 2008.07.30 13:01:57
"Egy felnőtt boltban, vagyis közérthetően mindenkinek egy szex-shopban dolgozom.Csak mi kollegák használjuk ezt a kifejezést, mert már csak a "sex-shop" szó hallatán is kiakadnak az emberek,vagy pusztán leírnak,amiért nekem nincs földi foglalkozásom.Szóval nem szoktam…..
Két, egy másik hírportálról átvett történet. Olvasói tapasztalatok a szcientológusok zaklatásairól + egy kis adalék + egy másik történet 2008-06-01. 16:04 Nekem nemrégen sikerült megszabadulni e "jótét lelkektől". A volt munkahelyemen a cégtulajdonos igencsak…..
LaNdo 2008.06.03 08:03:21
A bulvárrrovatunk jelenti: Forrás: Village Voice, New York John Carmichael "tiszteletes", a New York-i szcientológia egyház elnöke összeszólalkozott néhány Anonymous tüntetővel. Eközben odahajolt az egyik fiúhoz és azt mondta: "Hadd mondjak valamit: p*nciszagot…..
Friss email-termés a szcientológus levelezőlistákról: Szcientológia Önkéntes Lelkészek, mint a szcientológia reklámozói Kiküldve: 2008.05.23. 21:01 Kedves Szcientológus! Tudom, keveset hallasz az Önkéntes Lelkészekről. De szeretném, ha tudnád, hogy ők vannak! Sárga…..
LaNdo 2008.05.28 10:08:34
Hiába ügyfélkapu, hiába az internettel könnyített ügyintézés, van az a helyzet amikor buszra kell szállni hogy személyesen, sorbaállás után intézzük el ügyeinket. Na de az nem mindegy hányszor kell ezt megtenni, hány napig tart és mennyit fizetünk rá. Egy idegesítő történet…..
LaNdo 2008.05.07 15:30:55
Pár röpke videóval szeretnénk tisztelegni az ember legjobb barátja előtt. Mondhatnánk persze azt is, hogy az erősebb kutya baszik, de nem mondjuk mert mindjárt itt az anyák napja, na meg a munka ünnepe és négy napig amúgy sem mondunk most valami sokat, szóval a lényeg, hogy jövő…..
Az év eddigi legdurvább bankkártyás csalássorozata is lehet, amiben Homérnek része volt: Kaptam egy levelet, hogy az erstés bankkártyámmal pénzt akartak felvenni olyan városokban, ahol életemben nem jártam. Az egyszerűség kedvéért kronológiai sorrendben mondom az eseményeket:…..
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
Az albérlő panaszkodik a folyamatosan kellemetlenkedő főbérlőre, aki szerinte egy elromlott csap miatt zárta ki őt a lakásból. "Csináltasd meg b... meg!" felszólítás, megjelenés a munkahelyen és a kaució mellé megtartott cuccok után a levélíró segítségért kiált.…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
LaNdo 2008.04.09 09:01:45
Internetes ismerkedés veszélyeiről értekezni nem ennek a blognak a feladata, viszont  hasznos lenne, ha a kollégák is megosztanák a tapasztalataikat arról, sikerült-e már eredményesen alkalmazni bárkivel szemben a zaklatás elleni jogszabályi helyet. Kedves Szerkesztők, most…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..