Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muscle Car

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a kérdést forszírozom már napok óta. Mindenki azzal jön, az idő mindent megold. De nekem ez csak azt jelenti, hogy megtanít elfogadni egy olyan dolgot, amit nem akarok elfogadni. Pontosabban nem is megtanít, hanem belekényszerít. Mert mit tudsz tenni? Vagy felvágod az ereidet, vagy…..
Muscle Car 2014.12.27 12:56:23
Rengeteg klisével találkozik az ember rögös útján párkapcsolatok terén. Egyet megtanultam a mostanra 6 kredites tárggyá vált leckékből, hogy a te példádból más csak az alapokat tudja átültetni.
Mindenkinek már ízlése van, ez más kifinomultságú kapcsolatot jelent. Ha csak magamból indulok ki eddig egy csúnya kifejezéssel élve "evolúciós fejlődést,görbét" ír le a kapcsolatnak nevezett együttlét. Legyen az négy majdnem sablonos év vagy három eszméletlenül izgalmas hónap, amikor reményeid esetleges elvesztése miatt képes vagy három napra kiutazni a világ másik pontjába csak hogy lásd a másikat.
Ami az utolsó padlóra esés után történik az aggyal azt maximum 2 hónap után tudja feldolgozni a józan ész. Azt, hogy most elértem a görbe azon részét ahonnan nincs tovább fejlődés, csak finomhangolások léteznek. Mert ha többre vágynék akkor az már "túl kifinomult" lenne, nem tudnám azt minden nap fent tartani, de rosszabbat sem szeretnék, mert az meg engem nem tenne boldoggá. Így csak a másikat tenném tönkre.
Ezen a ponton válik a történet kínossá, mikor tudod hogy mit szeretnél, de olyan nincs, vagy olyan mint a villámcsapás, egy helyben állva is több esélyed van rá mintha egész életedben azt keresnéd.
Itt nyitva marad a történet, részemről. Egyenlőre. Aztán majd az idő vagy megoldja, vagy nem...
Kíváncsi vagyok hogy "azóta" hogy látod a dolgot.
Még valami. A kaviár után még a pirítósnak készített kenyér is száraz lesz. Ha valami ez után megmozgat, az kaviár lesz pezsgővel. Vagy annál komolyabb.
cherrypen Találkozás magammal 2014.12.25 20:18:06
Egy pohár vörös az asztalon. Gyertyafény jobbról, gyertyafény balról, elölről és hátulról. A levegő hideg, nyirkos. A harisnya és a szoknya rossz választás volt, de hát, mostanában nem sűrűn jártam ilyen helyen. Elfelejtettem, hogy nincs fűtés. És, amikor jártam, akkor sem…..
Belsőség A magyar Formula-csapat 2011.01.05 15:00:00
Irgalmatlanul bánom és szégyellem, hogy a tavalyi év folyamán (rajtam kívülálló okok miatt) nem sikerült leszerveznem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem versenycsapatával egy videós riportot. Dávid, a csapatkapitány hozott képbe, szépen bele is ástam magam. Aztán…..