Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mav (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kéksárkány Előzetes 2010.11.23 09:50:00
Siasztok!Jó híreim vannak :)- Karácsonykor, ha már szavaztattunk róla, és teljesüljön a többség akarta, december 24-26 között az oldalon free regisztráció lesz. Klikk ide a regisztrációhoz! A felnyíló ablakban (bejelentkező) az ajándék csomagra kell klikkelni !A többszörös…..
"Minden résztvevőnek azt üzenném, hogy ha lehet, fogja vissza magában a vadállatot, és próbálja a civilizált arcát mutatni a vendégeknek" - üzent Szőcs Géza kulturális államtitkár a Szigetre, és oké, nem vagyok ugyan a Szigeten, de igyekszem visszafogni a mélyen bennem…..
Mav (törölt) 2010.08.13 15:54:24
@Bobby Newmark: "kívül mindenki, aki valaha életében már fogyasztott alkoholt, "

Én ilyet nem mondtam. Nem az alkoholfogyasztással van baj, mint írtam már a vörösbor kifejezettem egészséges ki mértékben. A baj ott van, amikor a fiatalok minden lehetséges alkalmat kihasználnak arra, hogy igyanak, és akkor sem keveset.

A helyzet pedig az, hogy olyan elborult világban élünk, ahol a vagánykodás, a "te úgysem mered", az akkor vagyok nagyfiú ha iszok, bagózok és lehetőleg minél többet. Az a baj, hogy akkor érzik jól magukat, ha fetrenghetnek a mocsokban és vedelhetnek. Még egyszer mondom, nem az a baj, hogy megiszik 1-2 sört, vagy ha szereti a jó bort, és iszik egy-két pohárral, vagy lagziban a kis pezsgő. Azt meg már még az elején is mondtam, hogy tisztelet a kivételnek.

Az meg egyáltalán nem érdekel, hogy minek neveztek. Nem én vagyok az egyetlen, aki nem az tartja jó szórakozásnak, hogy vedeljen, mindenféle üvöltő zenére ugráljon, utána meg délelőtt mocsokban ébredjen valahol, hanem más sokkal értelmesebb programokat pl.: egy színházi előadás. Csak hát ez ma már nem divat, nem vagány. Itt is tisztelet a kivételnek.
Mav (törölt) 2010.08.13 15:56:08
Mav (törölt) 2010.08.13 20:38:04
@Mária néni: helyes