Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Labdaszedőfiú

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére (vagy sajnos, kinek hogy) véget ért a januári őrület, a téli átigazolási időszak. Mint azt már megszokhattuk az utóbbi néhány évben, 31-én több játékos váltott székhelyet, mint ez előző harminc napban összesen. Megnézzük a átigazoló nagyobb neveket, a…..
Labdaszedőfiú 2011.02.01 10:45:41
@-Đ-: ez kurvajó volt :D :D :D
Ha hétvége, akkor bajnoki forduló a matadorok hazájában. Most sem maradunk rangadó nélkül, az Espanyol otthon fogadja a Villarrealt. Messiék bosszút forralnak a Hércules ellen, a  kiscsapat miatt nem makulátlan a katalán eredménysor. A madridi megmentő neve Adebayor. Még…..
Labdaszedőfiú 2011.01.29 18:40:02
Szombaton és vasárnap a 22. fordulót rendezik a Serie A-ban. Nem lesznek igazán nagy rangadók a hétvégén, ugyanakkor azt sem lehet mondani, hogy bármelyik élcsapat is biztosra mehetne, sőt! Én személy szerint totógyilkos fordulóra számítok, amiben persze benne van az is, hogy minden…..
Január 15-e, becsöngettek. Ismét eltelt egy félév, ideje, hogy a spanyol tanulók kezükbe kapják az eredményeiket tartalmazó iratot. Első sorban főleg az eminensek foglalnak helyet, a vége felé pedig azok, akik sanszosak az évismétlésre (vagy a lejjebb sorolást). Számadás.A…..
"Bowyer gólja előtt Zsigics egyértelműen kézezett, és szabálytalankodott is a védővel szemben, de ha a játékvezető ezt nem látja, akkor semmi esélyünk sincs. A játékosaim kihajtották magukat, megérdemelték volna a győzelmet, de egy rossz döntés miatt elvették…..
Labdaszedőfiú 2010.12.29 22:14:32
Labdaszedőfiú 2010.12.30 16:59:44
@-Đ-: naná :D ...persze jó hogy legalább ők dolgoznak... már kéne a többi is :D
...merthogy a Stuttgart egy héten belül másodszor is képes volt belelépni ugyanabba a kupac sz.rba. A hétvégén 5-3-ra kaptak ki otthon a Bayerntől, ma este pedig 3-6 állt a Benz-Aréna kivetítőjén. Pedig az első félidei feltámadás igen reménytkeltő volt, a vége azonban csúfosan…..
     Mivel a Barca csont nélkül első, ezért simán el tudom képzelni, hogy az ifivel áll fel, csak a katalánoknak a "fakója" lehet, hogy még mindig erősebb, mint a Rubin. Ráadásul az oroszoknak kéne a három pont hátha a Köbenhavnt megvicceli a Pana…..
Labdaszedőfiú 2010.12.08 09:13:51
@geoguy: régen orosz volt :D (vagyis szovjet, de egy kutya...)
FutballszubjektÍV Nap Képe 2010.12.04 20:31:00
Mendes da Silva (Red Bull Salzburg) és a labda esete!..
Labdaszedőfiú 2010.12.05 21:11:14
    Elég érdekesen alakul az "A" csoport. A lengyel Lech Poznan szépen szopatja a nagyokat, eddig minden meccsét megnyerte otthon, idegenben leikszelt a Juvéval és csak Manchesterben kapott ki. Ez elég is a csoport elsőséghez, legalábbis eddig. Most…..
Rövidke két hónap után, ismét mennek a találgatások, a pletykák, szóbeszédek, ki, hova, mikor és főleg mennyiért?! Az ügynökök, ügyvezetők alkudozása most élesedik igazán, mint ahogy most kreálódnak a legnagyobb „hülyeségek” is a médiában! Nézzük…..
Labdaszedőfiú 2010.11.19 09:03:53
Ez az legutolsó bunkó barom az éppen "terhes" gólörömöt bemutató Robinhót is megrúgta, csak úgy poénból. Ideje lenne, hogy valaki megnevelje egy péklapáttal!..
FutballszubjektÍV Nap képe 2010.11.13 22:10:00
Kenwyne Jones gólöröme! (Stoke City-Liverpool 2:0)..
Labdaszedőfiú 2010.11.13 23:07:46
Áll a bál az El Classico miatt, közben lement a kupaforduló visszavágója. Nyávogó nagyok, Pellegrini "majdnem" bukása és Forlán kiárusítása volt a legnagyobb csemege hét közben. De mindez nem is érdekes, hiszen már itt is van a 11. forduló egy jó Barca-Villareallal!…..
Labdaszedőfiú 2010.11.13 12:20:32
…vagy inkább „Hiába, a Sikernek Vége!” A forduló rangadóját játssza a Dortmund (BVB) és a Hamburg (HSV). Ennek megfelelően harsoghatja a két drukkerhad a fenti jelmondatokat! Ami ennél is fontosabb, hogy túl vagyunk a bajnokság egyharmadán, körvonalazódik…..
És ha figyelmesen végignézzük, csak Sergio Ramoson múlt, hogy a hátast követő beadásból ne legyen egy sistergős fejesgól. Mourinho csapata kezd beérni.....
FutballszubjektÍV BL köpetek 2010.11.04 16:00:00
"Megbüntetett minket a Sahtar! Hatalmas esélyt szalasztottunk el, ez nem is kérdés. Ha legalább egy pontot szereztünk volna, már ott lennénk a legjobb tizenhat között." Arsene Wenger az idei első BL veresége után "Anelka élete formájában játszik! Ő volt a…..
FutballszubjektÍV Aranyköpetek 2010.11.03 07:32:00
  „Nem tudom, mi a pontos oka a formahanyatlásának, hiszen az egész a világbajnokságon kezdődött. Hogy telebeszélték-e a fejét más klubok abban az időszakban, nem tudjuk. Én legalábbis nem kérdeztem meg tőle. Most az a legfontosabb, hogy túltegyük magunkat a…..
Második hazai meccsét bukta el a Mainz zsinórban, ráadásul most éppen a legfőbb „riválissal” szemben. A Dortmund játékával bebizonyította, hogy jogosan vetődik fel neve a bajnoki cím fő esélyeseként. A hétvégén azonban több meggyőző teljesítményt is lehetett…..
Most végérvényesen kiderül, van-e alapja a megelőlegezett bizalomnak mainzi illetve dortmundi oldalon, már ami a bajnoki címre való esélylatolgatást illeti! Az őszi szezon közepén mindig korainak tűnik az efféle boncolgatás (lásd. tavaly a Leverkusen), ám a többiek szűnni nem…..
   Azért ennél a Unitednél nem hülyék... Fergusonról eddig is tudtuk, hogy a legnagyobb stratéga, de azért így hetven felé újra és újra bebizonyítja, hogy nem fog rajta az idő. Ezúttal azonban nem a pálya szélén rágózva borzolja a Chelsea, a…..
Labdaszedőfiú 2010.10.26 08:10:45
FutballszubjektÍV Visszacsere! 2010.10.25 15:42:00
Mármint a tabella élén. A Mainz rendkívül tudatos játékkal hozta el a három pontot a Leverkusen otthonából, míg a Dortmund csak döntetlent játszott a Hoffenheimmel hazai pályán. Na, de micsoda meccs volt…! A HSV - Bayern találkozón viszont nem született gól, így észak és…..
Kezd belendülni a Real, a Barca simán verte a forduló rangadóján a Valenciát, ikszelt a Villareal, de ismét ők játszották a legjobb meccset. Ibériai előre és visszatekintő! A hetedik fordulóban nem történtek hihetetlen dolgok, sokkal nyert a Real, a Valenciát kétszer…..
Még el sem kezdődött rendesen, mégis már a 3. kört kezdik holnap a Bajnokok Ligája csoportjai. Száguldunk az idővel... Néhány meccset leszámítva eddig dögunalmas az elitliga, ez a forduló azonban a 180 fokos fordulatoké lesz, mivel közel a vége és egyeseknek a búcsú! Nem…..