Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qrisz

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Orbán Viktor nem szereti a veszteseket. Sok Fideszes politikus szembesülhetett már Orbán haragjával, ha egy vitában, vagy egy választás során alulmaradt. Ennek esett áldozatul Németh Szilárd, az országszerte ismert rezsipápa. Az ügy előzménye, hogy a csepeli polgármester nem…..
Öreg bérházunk '90-es retró Demszky-plakátját időközben lekaparták a falról, de Budapest rendszerváltás utáni vőlegénye él és virul. Most kaptuk az infót, hogy épp a washingtoni Wilson Center munkatársaként, szakértőként dolgozik a Városi Fenntarthatóság Műhelyben, a…..
Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan Magyarország-kritikus cikk a nemzetközi sajtóban, ami még 2014-ben is képes felbosszantani, de az ABC, az ausztrál közmédia honlapjának friss írása elérte ezt nálam. Komolyan, a nagyját tényleg meg lehetett volna írni a klasszikus balliberális…..
Mindig is érthetetlen volt számomra, hogy a francba lehet az, hogy a Jobbikos oldalakon ennyi like van, amikor "offline" a való életben egyre kevésbé találkozom büszke jobbikossal? Megvan a magyarázat, most nagyon csúnyán lebuktak a szittya fiak! Sokszor úgy leszel a Facebookon…..
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Legyen a kezetek ügyében egy táska, amibe meleg ruhát, tisztálkodó szereket, alsóneműt, könyveket, jegyzetfüzetet, tollakt, gyógyszereket tesztek. Kényelmes cipőt vegyetek. Mindenképpen értesítsétek a harcostársakat, hogyha történt valami veletek. Ha esetleg robbantgatni támadna nektek is kedvetek,…..
qrisz 2014.01.14 12:10:41
Újabb cikket ajánlok figyelmedbe, poszter: ehhez mit szólsz???

Újabb szép zsidó szokás: szájjal szívja el a rabbi a körülmetélés során keletkezett vért

Herpesszel fertőzte meg a csecsemőket a rabbi - beperelték a halálokozással gyanúsított Yitzchok Fischert, szólt a hír 2005 februárjában. Mivel akkor még nem volt Kuruc.info, nem tudtuk megörvendeztetni kedves olvasóinkat eme egzotikus, a héberek gyönyörűséges világába betekintést nyújtó hírrel. Megtesszük most, elvégre meg kell ismernünk egymás kultúráját, ha már ilyen szépen együtt élünk.
New York város egészségügyi hatósága pert indított egy zsidó rabbi ellen, mert újszülött kisfiúkon körülmetélési operációkat végzett. Persze nem ezért, hanem mert a rabbi herpesz vírussal fertőzött meg több kis zsidót, mivel a műtét során kibuggyanó vért a szájával szívta el. Ezt ugyanis így írják elő a csodálatraméltó, mindennél felsőbbrendű héber törvények.
A még fejletlen immunrendszerrel rendelkező pár napos csecsemők közül egy meghalt, több súlyosan megbetegedett.
Yitzchok Fischer rabbi ellen 2004. december 22-én indított pert a New York-i egészségügyi hivatal. A keresetlevél tartalmát tegnap (azaz 2005. február 2-án - a szerk.) hozták nyilvánosságra az amerikai lapok.
A manhattani körzeti bíróságra beadott dokumentumok szerint a rabbi október 16-án metélt körül két újszülött iker kisfiút, akik közül az egyik tíz nap múlva meghalt, a testvére pedig súlyosan megbetegedett.

A vizsgálat során kiderült, hogy Fischer rabbi már 2003 végén is a zsidó szokás által megkövetelt orális módon – héberül: metzizah bi peh – távolította el egy másik zsidó család kisfia fitymájának levágásakor keletkező vért, és ez a gyerek is súlyos herpeszes vírusfertőzéssel került a Rockland megyei kórház gyermekosztályára.
Dr. Susan Blank, a városi egészségügyi szolgálat helyettes vezetője 2004 novemberében felszólította Fischert, hogy azonnal hagyjon fel a körülmetélési műtétekkel, és a rabbit orvosi vizsgálat céljából vérvételre kötelezte. A hivatalhoz érkezett újabb panaszok alapján azonban bizonyossá vált, hogy a 66 éves zsidó rabbi nem tett eleget a felszólításnak, és nem jelent meg a kijelölt helyen és időben a kötelező érvényű vérvizsgálaton sem. Yitzchok Fischer természetesen tagadja a vádakat, és azt hangoztatja, hogy a csecsemők máshol és másképpen kapták el a vírusfertőzést.
„Ügyfelem nemzetközileg elismert, elővigyázatos, tehetséges és jól képzett mohel (a körülmetélést végző rabbi héber neve), aki lelkiismeretesen végzett minden, hitével összefüggésben álló feladatot" – nyilatkozta Mark Kurzmann, a perbe fogott rabbi ügyvédje.
(Magyar Nemzet Online nyomán, 2005. február 3.)
qrisz 2014.01.14 12:14:28
@flea: A banki ügyintézők általában olyat mondtak, mikor az ügyfél - még a pénzügyileg nem képzett is - megkérdezte (mert megkérdezték) ,hogy de mi lesz ha az árfolyam emelkedik??? A válasz: áááááá biztos nem fog 300 lenni az euró, vagy 250 a svájci frank,hova teccik gondolni?? Akkor már vége az országnak is... No,hát ennyi.
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
Megfogadtam, hogy nem írok többet sem Vadai Ágnesről, sem a családon belüli erőszakról, de mégsem tudom megtenni: egyszerűen nem lehet megkerülni sem a DK harcos szüfrazsettjét, sem a „nők elleni erőszak” mindent uraló emlegetését. A politika nagyágyúi ránehézkedtek egy…..
Arra hivatkozhatnak,  hogy azért nem érnek rá  a csengetésre reagálni,  mert olyan kevés a pénz  és azért ilyen fáradtak, kedvetlenek, türelmetlenek,  faragatlanok.  Nem először történt velem hasonló eset a Nyírő Gyila kórházban. 2013. április 6.…..
qrisz 2013.08.15 11:30:45
@karcsibácsi: neked kellene odakerülni a zártosztályra.
Martoson magyar állami közpénzen, magyar és szlovák állampolgárok halálához vezető, fajvédő és antiszemita politikát propagáltak, a szomszédos népek ellen gyűlöletet szítottak. Nemhogy kihátrálna A Magyar Közösség Pártja (MKP) a Via Nova kompromittálódott arcai…..
Orosz Mihály Zoltánról, az érpataki Rambóról azt eddig is tudtuk, hogy gyakorló elmebeteg. De én azért csak rácsodálkoztam a videóra, amin mongol traszvesztitának öltözve kiokosítja a 8-10 éves gyerekeket, hogy vagy ez, vagy el lehet húzni a picsába buzifesztezni.  Azt…..
Rokonától vette a drogot Gáspár Laci, konkrétan a másodunokatestvérétől, harsogja a mai Blikk. Ez azért érdekes, mert a Megasztárral befutott énekes korábban pont a Frizbiben nyilatkozta azt Hajdú Péternek, hogy a kati nevű dizájnerdrogot áruló háromtagú drogdíler…..
A kérdést a feleség tette fel a férjnek. Jó, a harmadik szülés után.  Az első előtt sem volt kicsi, a szoptatás alatt szerényen a duplájára nőtt, és valahogy úgy is maradt. De hogy túl nagy lenne? Rajongó számára olyan nem létezik. Mi pedig összenéztünk a…..
qrisz 2013.05.27 14:18:57
A két emlékezetes pofont Orbán ígérte a gárdistáknak még 2008-ban. Ismereteink szerint nekik nem „esett le saller”, azt csak az Európai Parlament tagjainak osztotta ki állítólag Magyarország miniszterelnöke.Az összesen huszonhét év börtönt a sajóbábonyi cigányok kapták,…..
Gáz van a BKV táján! Na jó, ez nem új észrevétel, de immár maga a BKK is bevállalja úgy istenigazából. A BKK a Fővárosi közgyűlésnek részletesen és naturistán ecsetelte a tömegközlekedés helyzetét, ami nem valami rózsás, ám most, én mint napi három és félórát a BKV…..
Jobbegyenes A valóságtól távol 2013.04.23 09:33:58
A magyar bűnüldözés és igazságszolgáltatás kritikáját már sokan sokféleképpen megírták, de talán még a legnagyobb bírálóik sem gondolták soha, hogy brutális sorozatgyilkosok fütyörészve sétálnak majd ki a börtönből azért, mert négy év alatt sem sikerült az…..
Tényleg senkinek nem tűnt fel Szájer József orbitális bakija?A Fidesz EP-képviselője, Handó Tünde független legfőbb bíró férje az Európai Parlament szerdai vitanapján megvédte a magyar kormányt. Az eredetileg elfogadott menetrendtől eltérően kért kérdezési lehetőséget, amit…..
qrisz 2013.04.19 11:05:21
Emkápés kispajtások, autonómia és Szávay, nem fog egyszerre menni. A Jobbik-MKP/Via Nova tengely úgy újabb nyolcvan évre elintézte, az autonómiát elfelejthetitek, inkább örvendezzetek, hogy Szlovákia a hazátok és nem Magyarország! (Leadkép: Berényi Kapitány és Civil…..
Az utóbbi időben több alkalommal is olyan jogszabálysértés miatt indult eljárás aktivisták ellen, amely a polgári engedetlenség formáját öltötte. A legnagyobb visszhangot kiváltó akció a Fidesz-székház jelképes elfoglalása volt, de nem ez az egyetlen eset. Most sorra vesszük…..
Úgy tűnik a hírös magyar kettős mérce nem áll meg Trianonnál, és a magyarosításnál, már popsit sem úgy fog a magyar, mint a szlovák. Az egyik már meg sem történt, a másik meg tahó paraszt. Szexuális zaklatással és rasszista támadással vádolták meg Hetényi Zoltánt, a…..
A kormányhű újságíróknak szánt díjat csak megfelelő szájhabzás esetén adományozzák. A Táncsics-díjnak megalkották a kistestvérét a Táncsicska-díjat, amit bárki megkaphat, aki nem kaphat Táncsics-díjat, vagy visszakérték tőle. A díj odaítélésének egyetlen…..
qrisz 2013.03.25 11:55:49