Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gt

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alulfinanszírozottság és az ostoba kormányzati döntések mellett a vasút sok baja belülről fakad. Érdekes kezdeményezés volt, hogy erről a MÁV maga rendezett szakmai fórumot, olyan civilek bevonásával, akik aztán rámutattak a bajokra. Összefoglaló minderről itt. (Ezen a…..
Csak a gördülősztrájkkal, az elégséges szolgáltatással és a pótlással van baj a vasutasok munkabeszüntetésénél. Nemrég volt módomban kifejteni, hogy nem vidáman, de elfogadom, hogy a sztrájkjog velejárója egy kultúrdemokráciának. Viszont a sztrájk csak akkor fogadható el,…..
Korábban ígértem, hogy hírt adunk hazai netes startupokról, jöttek is az e-mailek, de időhiány miatt nem jött létre a beharangozó. Elég sok oldal van a listában, így egy posztban többről is írok:Budapest ExplorerGoogle Maps mashup, ami térképes segítséggel bemutatja a budapesti…..
Majd elpusztít valami fura mellfájás, úgyhogy extra röviden: kaptam pár fura ugróhivatkozást ismerősöktől, kattogtatni kezdtem, a végére meg kiderült, hogy az ex pestiestes Melis András és a volt palya.hu-s és iwiw-es Cseh Gábor indítottak a vadiúj, kinézetre semlegesen kellemes…..
Erről bezzeg csak így utólag értesülök? Csak nem elsikkadtt a nagy hír a válság közepette? Ugyanis az Európai Tanács 2008. október 20-i brüsszeli ülésén vita nélkül fogadta el az un „lex Rábát“, a vízminőségi előírásokról szóló új jogszabályt! Mielőtt…..
 19 millió forintért, különrepülővel utazott a miniszterelnöki delegáció a bukaresti NATO-csúcsra. A Fidesz vizsgálatot követel, hogy miért nem volt megfelelő az aznap közlekedő négy menetrendszerinti járat valamelyik, Budai Bernadett kormányszóvivő szerint ez volt a…..
Új MÁV blog Rémség IC 2008.01.05 07:43:00
Egy elégedetlen utas lázadása, a koszos IC miatt. Kérdezem milyen komfortért fizetünk külön díjat ebben az esetben? Kit terhel a felelősség a koszért? Kedves MÁV-Start! Az elmúlt 2,5 évben szinte minden hétvégén volt szerencsém igénybe venni a Pécs-Budapest-Pécs vonalon…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
Sajnos továbbra is az a tapasztalat, hogy a kocsik vagy irgalmatlan hidegek, vagy ingyér szauna van. Kedves Blogszerző,   az alábbi eset nyilván mindennapos a MÁV történetében, de gondoltam Önnel is megosztom azt a levelet, amit az imént küldtem el…..
ÁPDÉTMost elmesélek valamit. Az asszony már régóta szerette volna meglepni az anyukáját valami különleges ajándékkal karácsonyra. Anyósom Zorán rajongó és még életében nem volt Zorán koncerten. Már hónapokkal ezelőtt megvette Párom a jegyeket. Mindent leszerveztünk és…..
Az elmúlt napokban a két legerősebb amerikai közösségépítő szájt is bejelentette/be fogja jelenteni, hogy elindítja saját hirdetési rendszerét. A Facebookról és a MySpaceről beszélünk. Úgy tűnik tehát, hogy egyrészt a Google-lal hirdetésszervezés szintjén nem akart egyikük…..
Illetve egyelőre csak egy villamos a megrendelt sokból: egy Bombardier Flexity Outlook, amit Ausztriában továbbra is mindenki csak Cityrunner-nek hív, mivel Graz-ban és Linz-ben is ezen a néven vezették be őket. Az első példány a világ legszebb, villamossal közlekedő kisvasútján, a…..