Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almax

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A Ponton bosszúja 2014.01.16 10:16:35
Egy barátom sztorija, mellesleg két állólámpás Mercije és egy Fecskéje van. Alapvetően egy hétköznapi életben szupernormálisnak tűnő egyed, aki titokban Mercedes-harácsoló elmebeteg, orvos nem látta, Pontonja nem volt még. Mostanában épp lakást újít fel. Rövid a sztori.…..
Almax 2014.01.17 00:23:42
Pista és Bandi fejből nyomja, de egy hozzám hasonló, memória nélküli ember elveszett lenne Frankfurtban puska nélkül, amit hébe-hóba előhúz a zsebéből, megnézni, hogy a stand, ami mellett épp elhalad kissé kómásan, tartalmaz-e újdonságot. Én már otthon, vasárnap megírtam a…..
Ez a kérdés természetesen csak az általam tesztelt Wifi+3G modellnél tehető fel, de ebben az esetben bizony a dilemmának van létjogosultsága. A választ a Samsung honlapján megtaláljuk, ott ugyanis a tabletek közé van sorolva a 7 hüvelykes Tab 3. Nem olyan rég teszteltük a 10…..
Fránya dolog ez a nyár, ha az ember nem megy el szabadságra, az nagyjából azt jelenti, hogy utána már jó eséllyel bent ragad egy rakás napja év végén. Ha pedig bent ragad, akkor a következő évben jön hozzá még, majd még... Július második felében tehát elhúztam két hétre a…..
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..
Almax 2013.06.27 00:54:51
@Schütii: akkor ne hallgasd, foleg ne hisztizz...
Tegnap este az Apple elérhetővé tette az iOS 7 második bétáját, amely végre iPad-re is elérhető. Gyorsan le is töltöttem, és kipróbáltam, és ha már így tettem, megosztom veletek a tapasztalataimat. Rögtön kezdem az elsővel: nem is olyan ronda, mint azt elsőre gondoltam. Ha az…..
Kevés autóversenyzésről szóló film van a filmtörténelemben, és még kevesebb „A” kategóriás. Tony Scott, Mint a villám című filmje sem a komolyságáról, és csavaros történetéről híres, de mégis egy nagyon jó popcorn filmről beszélünk, hiszen minden egyes hatásvadász…..
~2013~ Érdekes dolog ez a kommunikáció. A Prezi - az egyik legmenőbb magyar startup cég - új irodába költözött: elfoglalta az egykori Terézvárosi Telefonközpont központi termét. Egy Facebookra feltolt irodafotó és egy YouTube-ra feltöltött drónos berepülés után mindenki…..
Almax 2013.04.05 22:32:01
@droctor: igazad van. A cégről jó dolgokat hallottam, szurkolok nekik. Ez úgy látszik túl nagy lépték, kifelé mutogatás. Fel kell ehhez is nőni, ez egy másik, nem szakmai történet... Az épület egyébként nagyon szép.
Mihályfán az út szélén Én is eladtam a legjobb autómat – úgy tűnik, ez most kezd rossz szokássá válni a szerkesztőségben. Ez is szögletes és piros volt, akár Bandi XR2-es Fiestája. Egy dologban különböztek: a Pandám nem matt és nem volt repedt a motorja. 2004-ben…..
Az USA Today interjújában Lou Reed elárulta, többen is felháborodtak a Metallicával közösen készített, csak pár napja megjelent Lulu miatt. Leginkább a Metallica oldaláról érkeztek negatív vélemények, többen meg is fenyegették: "A Metallica rajongói…..
Almax 2011.11.02 18:53:57
@kennyking: hallo kennyking! nem neked valaszoltam, hanem a jelensegre reagaltam. gondolom a kreator miatt... biztos nagy divat a metallica, ekkor szoktak egy nepszeru egyuttestol elfordulni az osrajongok. magyarorszagon ezt a kispal es a borznal lattam. bocs, hogy oket hozom peldanak, de oket is 2x eve hallgatom, jartam koncertjeikre... amint kijottek az undergroundbol sokan "megutaltak" oket emiatt. en is maskent gondolkodtam szakadtseggu tizeneves rockerkent, mint deres szakallu cegtulajkent. de ezen ne vesszunk ossze...
Almax 2011.11.02 20:41:41
@kennyking: egyetertunk! vegulis mindketten ugyanazt beszeljuk...
Red Hot Chili Peppers - I'm With You (Warner/mTon) A Red Hot Chili Peppers az a zenekar, amelyik soha nem jön el a Szigetre, és lassan ott tartunk, hogy Budapestre sem (azt a Dave Navarro gitárossal való egyszeri erre tévedést leszámítva). Úgy tűnik a magyar embereknek megfizethetetlen egy…..
Almax 2011.08.31 15:16:41
@nuttmeg: Nagyon igazad van. Nekem is 89 körül került a kezembe RHCP album. BSSM es az OHM parádésak mai szemmel is. Azóta inkább dallamos valamit játszanak sztem. Feleségem azt modta az új albumra, hogy nyál...
A Metallicára még nem mondott ilyet:)
Igaz, hogy már a németralis felkészülés tölti ki a napjaikat, de kicsit visszatekintve a finnországi kalandról kérdeztük Turán Fricit és Zsiros Gábort. Élményről és szakmáról. Milyen érzés, hogy Makinen tanyája mellett vezet az út? Finnország tele volt nagy érzésekkel.…..
Almax 2011.08.14 23:38:00
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Almax 2011.07.20 15:29:34
@determ: 2996ccm az enyém. még belefér:)
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
Almax 2011.05.19 00:12:43
@P12_dCi: Semmi felhang. Nézz Ken Block videót, megérted a POÉNT!
A Telenor jóvoltából kaptunk tesztelésre egy Samsung Galaxy Ace készüléket. Ez is összehasonlító teszt lesz, de nem a hagyományos értelemben, hiszen az Ace a középkategóriában indul a versenyen. Először is le kell szögeznem, hogy egyáltalán nincs partiban a Galaxy S és hasonló…..
A korábban Talmácsi Gábor szerződéses ügyeit intéző Stefano Favaro lett Kiss Pál Tamás menedzsere – jelentette be a GP3 sorozat felé kacsingató magyar autóversenyző sajtóirodája.„A tavalyi évben Kiss Pál Tamás nemzetközi mércével mérve is remek eredményt ért el a…..
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
Almax 2011.02.06 17:38:18
Meglehetősen régen volt hír a lengyel patkányról (hányadik név már?), ennek oka több, mint egyszerű: nem történt vele semmi. Erről persze több tényező is tehet, ráadásul ezek kombinációja olyan együttállást eredményezett, melyet már jegyeznek a csillagászok is. Márpedig…..
Vagyis igazából nem én futamodtam meg a Dolomitoktól, hanem a Yamaha. Tavaly lejárt róla a vizsga, a Kawa Z750-esen viszont tavaly nem volt, és most lett, azt használtam hát, gondoltam, a Yam pihen majd idén. Mivel a nagyszülők két napnál tovább már elég nehezen tudják kordában…..