Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coolA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Nemrég megint rátaláltam a HEAT : Episode 1-et (alias Cube alias Sauerbraten alias fenesetudjamiminden) forgalmazó cég honlapjára, és találtam két érdekes játékot.Alien ShooterA katonai űrbázis hosszú és komor folyosóin a végtelen csend honol: a terület földön kívüli idegen…..
coolA 2007.10.29 22:32:43
Gémnyúz Assasins Creed 2007.10.23 13:51:00
A történet és a Sci-fi szál.A felújított Prince of Persia trilógia, vagy a nemrégiben megjelent negyedik résszel büszkélkedhető, Tom Clancy regények alapján készült Splinter Cell sorozat is az Ubisoft Montreal kezei közül került ki. Az Assassin’s Creeddel minden esély…..
coolA 2007.10.29 17:35:52
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Itt az AVGN új videója. NAGYON furának tűnhet azoknak, akik nem látták a Texas Chainsaw Massacre-t (Texasi láncfűrészes). Szerintem jó volt, főleg a vége a biciklivel :D Tipikus olyan játék, ahová kell körítés, mert nem lehet hosszasan bemutatni. Nagyot röhögtem,mikor az őrült…..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..