Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wadidegen

10 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
666E 2011.05.18. 23:48:00már rájöttem, hogy az ilyen ízléstelen szingliregények írónői akik könyveivel van mindenhol kiplakátolva az összes mozgólépcső a metróban a címválasztásnál egyszerű metódus alapján dolgoznak:kiválasztanak valami egzotikus, vagy felkapott város nevét…..
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
Üdv Tibi! Csodálom, hogy eddig még senki nem írt az ország talán legnagyobb modoros közösségéről, a Híradóbuzikról. Ha elnyerte tetszésed, tedd ki a blogra. Közhelyekről pedig soha ne feledkezzünk meg: jó a blog, régóta olvasom, itt a tavasz... Üdv: Fearzone Ebben az…..
Óriási tévedés, hogy egy éttermi ebéd vagy drága, vagy rossz, mert én például számos olyan lehetőséget tudok, ami egyszerre rossz meg drága is. Tovább megyek, a kézenfekvő, olcsónak gondolt lehetőségek többnyire drágák és rosszak.Az irodaházak körül nyílt éttermek,…..
Na addig sírtunk a MacBook Airek enyhén szólva is rohadt hosszúra nyúlt termékciklusa miatt, hogy az Apple bejelentette, egy hét múlva, szerdán egy keynote keretében mutatja be, min dolgoztak ilyen sokáig. A Back to the Mac event a nevével is utal az újdonságok körére, a MacBook Air…..
wadidegen 2010.10.14 09:34:57
Dehogy: Liger! :)

en.wikipedia.org/wiki/Liger

Fantasztikus hibrid funkciókkal, melyek ötvözik a state of the art megoldásokat a több éves baromságokkal.
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
Frissült a T-mobile weboldala, most az is kiderült, hol fogják árusítani péntek reggeltől (az Arénában péntek nulla órától ) az iPhone 4-et:    * Békéscsaba, Csaba Center T-Pont, Andrássy út. 37-43.    * Budapest, Aréna Pláza T-Pont, Kerepesi út…..
  Egy ötvenezret futott, turbódízel Touareg, amit ráadásul még a sivatagban is meghajtott két fiatal csaj? Autó ez még, vagy már atomjaira bomlott a Volkswagen-technika? Vélemények az azonos című írásunkról...
Legyen állami ünnep, megemlékezés, akármi, a magát függetlennek valló, vagy az egymásra fújtató jobb meg baloldali médiumok ennek a fordulatnak a tolásában példásan együttműködnek.Elavult, égő, tiltandó, főként azért, mert a magyar lélek urambátyámozós, nulla…..
Eleinte nem igazán értettem, hogy mire jó a 3GS beépített iránytűje, aztán elmagyarázták, hogy segítségével a navigációs programok egyből irányba tudnak állni: pontosabb lesz a helymeghatározásom, kerekebb az életem. Most azonban itt a program, ami mindent megváltoztat: a Yelp…..
Tamás olyan, mint egy zombis horrofilm mellékszereplője, vagyis Oslóban van (illetve hát valahol Norvégiában, csak a """poén""" kedvéért blöfföltem a fővárost), és nagy hirtelen szóviccügyi kiküldött skandináv tudósítónkká léptettük elő. Első…..
Waffel-SS, vágja rá V., mi pedig azzal nyugtatjuk magunkat, hogy annál hülyébb dolog úgy sincs, mint hogy a nápolyit Győrben speciálnak nevezik...
Fokozottan Photoshop, ez nem az Apple-től kiszivárgott felvétel, ez egy dizájner álma arról, hogy milyen lesz a következő iPhone.A vékonyodásra van esély, a videós iChat és a kijelző fölé épített kamera valószínű, az óriási érintőkijelző biztos, a fehér burkolat…..
wadidegen 2009.02.12 23:42:42
@safety reader: Nocsak! Az új iPhone már teljesen wireless lesz? (leszámítva a fülhallgatót)
Indukciós töltés, védett BT szinkronizáció... esetleg ad hoc wi-fi?

Mindenesetre a jóslatomat rögzítem itt. :)
Mit csináltak önök 1973-ban? Mikor először rendezte meg a FIA a rali-világbajnokságot? Én még csak apám kósza álma voltam, de Rauno Aaltonen már bezsebelte a finn ralibajnoki címet (1961), az európai bajnoki címet és mellé még egyszer a hazait is (1965), túl volt már a…..
Bölcsészfoci Bolhapiac Angliában 2009.02.03 17:06:00
A ködös Albionban tegnap este lezárult a téli átigazolási időszak. Nézzünk körbe, milyen érdekességek történtek! Bazi Nagy Görög Lagzi van készülőben Portsmouth kikötőiben, tekintve, hogy a Pompey megszerezte Gekas, és Basinas játékjogát. Tony Adamssel egyenlőre nem…..
wadidegen 2009.02.03 23:40:10
Art Lebedev álombillentyűzete sokak fantáziáját megmozgatta, ugyanakkor az 1564 dolláros árat kevesen tudják kifizetni. Az Optimus Maximusról azt kell tudni, hogy a gombok alatt egy-egy OLED-kijelző található, így bármilyen karakter beállítható, legyen az latin, ciril, arab vagy…..
Meglepetésemre, 21 éves 240-em lelkes autónak mutatja magát. Az önmagára találás útján kedves, színes papírdarabok segítették. A vadiúj, vajpuha kuplungot ezért idén nem tapossa új csizma, de az úton megkerült a váltóból elveszett ötödik fokozat is, és a lendületmegtartó…..
wadidegen 2007.11.23 19:02:18
1. A környezetszennyezés helyett lehetne más indokot is találni már a nagyfogyasztású autók ellen! A benzinár kb. hatvan százaléka adó: az autósok kontójára(többek között)ebből lehet gazdálkodni a Föld megmentéséért. Szennyezés tekintetében nem teljesen mindegy, hogy mondjuk ötven liter benzint száz vagy hatszáz kilométer alatt füstöl el? Otthon is elégethetné a kályhában, hiszen kifizette, leadózta.
2. Ne hülyézzük már a másikat, amiért különbözik a véleménye valamiről a miénkkel! Próbáljuk inkább megérteni, az sokkal érdekesebb! Nem kell egyet is érteni vele, csak megismerni valami mást, valami különbözőt. Azzal máris tanultunk valamit: egyebek közt toleranciát gyakorolni. És az hasznos!
3. Érdemes megfigyelni, hogy a belsőség egy autósblog fanatikusoknak. Nem egy mértékadó magazin, sőt, nem is magazin. És nem is a totalcar. Ezért nem értem a hőzöngőket: aki teszteket, cikkeket akar olvasni, az menjen a totalcarra, ha az nem tetszik, akkor más portálra. De ez egy blog, pár lelkes ember blogja! Hogy ne lenne szubjektív, hogy lenne sok benne a dacia, a lambo vagy bármi más, hogy ne lenne helyénvaló a kutyaszaros bőrülés?
4. Akik eljönnek ide, és mindenről megmondják az egy és igaz kinyilatkoztatásukat, azok az életben is ugyanilyen hiperracionális figurák? Ha így van, nem unalmas, hogy mindig mindent tudnak előre, kapásból és mindenkinél jobban? És ehhez kapcsolódik, hogy akkor hogy tévedtek egy ilyen fröcsögően irracionális, érzelmekkel, esztétikával és szubjektivitással operáló oldalra?

Ennyit szerettem volna csak közölni, és most, hogy elmondhattam, már kellemesebb lesz a péntek délutánom. :_)

Félliteres hengerből egy féltucatot legalább mindenkinek!
advert – a reklámblog Türelem 2007.10.17 11:52:00
Kérnék egy kis türelmet, amíg a blog valami elfogadható dizájnt kap, ez várhatóan néhány napon belül bekövetkezik, addig viszont a legkülönbözőbb rémálomszerű villódzások és hagymázos színkombinációk sem lesznek ritkák. Hasonlóan a 2012-es londoni olimpia 400 000 fontért…..
Ha már ilyen szép asszonánc keletkezett e blog születése és a Blog Action Day között, feltétlen illő továbbkürtölnöm a kezdeményezésüket. Ennek okán, azt hiszem, be kell számolnom arról is, hogy pumpás dezodort használok hajtógázas helyett, a PET palackokat laposra taposva…..
Gondolom, mindenki ismeri már a Sony Bravia LCD televízió reklámfilmjeit, nem is akarnám rogyásig ismételni, ha nem lenne meg bennem a teljesség igénye, de először is valami frisset, valami újat szeretnék mutatni. Kifejezetten az egyiptomi piacra szánt reklámfilm ez, tulajdonképpen…..
Hát akkor... a blogot ezennel megnyitom, mégpedig ezzel a kedves kis távol-keleti szpottal. Figyelem, nagyon thai! :) ..
CHAPTER 9 : THE HIGH NOON OF AGGRESSION During the 1920s, the civilized Western democracies had maintained some kind of shaky world order, through the League of Nations on the one hand, and through Anglo-American financial diplomacy on the other. At the beginning of the 1930s, the system - if it…..
Valamint brainstorming arról, hogyan lehet a freeblogról átmenteni ide az archívumot...Hamarosan.....
wadidegen 2007.09.06 04:03:38
Strangers in the Wild 2006.01.03 01:57:00
Most van a nagy újrakezdés, mert nem fogok fizetni, én, a Bevarrtzsebű Opeles.Ennyi most elég lesz...