Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prophet

189 bejegyzést írt és 1353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Modor uram! Rég volt már nálatok olvasói poszt. A vébéről írni kell, szóval bátorkodtam. Ímhol! Maradok hűséges olvasótok: A CheTamás nevű (kurva jó a nick, csak mivel olaszos vagyok, ezért sokáig nem esett le - Tyby)   // // ­Láttad ezt, Sanya? Eszem…..
Prophet 2014.07.09 06:59:22
hu-hu.facebook.com/aferfiakklubja

Bármit is búg a mély hang a füledbe, csillagokat lehozni csakis egy Férfi tud! Ha csillag kell, válassz Férfit! Ha Férfit választasz, hagyd, hogy maga csiszolja lényének gyémántját...

Stb... és akkor itt vannak az előnyei A FÉRFINAK is: hu-hu.facebook.com/notes/f%C3%A9rfiak-klubja/f%C3%A9rfier%C3%A9nyek/572802139421711
...mer alig akad valami ebben a nagy _melegben_
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Prophet 2014.01.02 14:29:55
Atlétás Bandi kifőzte, Nyelvész Józsi fűszerezte, Modor Tibi tálalta. // // tejfakasztó legénybúcsú lánybúcsú lakodalom esküvő templomi szertartás keresztelő Levike első áldozása Lilike bérmálása születésnap névnap ballagás szalagavató farsangi…..
Prophet 2013.11.10 00:30:21
Matt Weber taxisofőrként dolgozott New Yorkban a hetvenes évek végén. Mindig lenyűgözte, ahogyan a nagyvárosi élet egy-egy jelenete elsuhant az ablaka előtt, úgyhogy elhatározta, megörökíti ezeket a pillanatokat. Az egész még 1978-ban kezdődött, amikor Matt Weber taxizással…..
Két perctől kezd csak igazán izgalmas lenni ..
Prophet 2013.05.02 23:28:13
Subba Megtorlás 2013.02.19 11:27:55
A livingstoni fiatalok megelégelték a bicikli tolvajlást és egy elég faszán összerakott meglepivel várták az elszánt lopógépet. A második éjszakán lecsaptak és profi filmes megoldásokkal, valamint paintball puskával és szerecsendió spray-vel kedveskedtek a fickónak. A végén…..
Prophet 2013.02.19 17:15:00
Az utóbbi években hirtelen mélykeresztény vallási fanatizmusba süppedő jobboldal (ahol persze az ősmagyar pogányság kéz a kézben jár Jézussal) az alábbi videó láttán biztos epét hányt volna, ha valamelyik magyar vicces műsorban sütik el, de mivel mindezt a Saturday Night Live…..
Börtönszleng Műanyag 2012.12.24 10:04:47
Műanyag: önmagát a valódinál keményebbnek tartó, "álmenő", "pléhvagány"   – Azé' nem rosszak az ilyen rendőrös balhék... – Milyen balhék, Tatár? – néz fel Botond. – Átálltál? – Gyűrjem a picsádba a makkot, te buzi! Beöltözni kéknek, azt' úgy…..
Prophet 2013.02.02 19:48:58
@Rosszalvó: Bill kapitányt kéne megkérni, énekelje ezt a szomorú melódiát.
@Bukott Rockzenész: valamelyik TV2-ős juppi gyerek adott neki pár forintot a gyűjtésre (csavarlazító), most meg ebből forgatják az új Oláh Gino-s sorozatukat.
Család, gyerekek szünidőre, ünnepre előreutazás vidékre. Pár nap agglegénykedés nyerés, lábAsból evés tv előtt algában, folyamatos faszverés, sokáig alvás. 1 hétig ugyanaz a pohár használás, lejárt kaja evés, nemvásárlás. Utolsó koszos tányér után pizzásdoboz…..
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
Így az ünnepek alatt ismét fel-fellobbanni látszik a régi vita, hogy mi a magyar, ki a magyar - és hogy egyáltalán mi köt minket Európához. Sokan feljogosítva érzik magukat, hogy a Nemzet, a vén Európa, vagy akár a Jóisten nevében is nyilatkozgassanak - noha erre felhatalmazása…..
Prophet 2012.12.31 00:14:15
@Magyar Vitéz: Meg a Kádár idejében nem volt még Szlovákia!
A History Channel első fikciós sorozata (a Hatfields and McCoys minsorozat volt, még mielőtt), a Vikings, kilenc részes első évadban kezdi el boncolgatni majd Ragnar Lothbrok kalandjait március 3-án este tízkor. A történet a History Channel szerint egy kalandos családi dráma, amiben…..
Kíváncsi vagy az ország melyik részén mi folyik a bűnügyi térkép szerint? Nézd meg itt!..
Prophet 2012.12.18 13:48:41
@sterimar: Valami hasonlóra kívántam felhívni a figyelmet én is. Úgy színesebb a kép.
Párhetes hír már, de csak most akadtunk rá: egy 21 éves, azeri származású svéd férfi, Vugar Huseynzade futballmenedzser lett Azerbajdzsán egyik legnépszerűbb focicsapatánál, az FC Bakunál. Ami azért érdekes, mert a posztra a focistaként és edzőként is bizonyított Jean-Pierre…..
Prophet 2012.12.11 01:02:30
@Bloodscalp: Piros, fehér, zöld az adu, lesz még Moszkva magyar falu! A bevonulásra megtanulok lovagolni..
Na, ezért érdemes az IDDQD Facebook-csoportjára feliratkozni, néha olyan fasza linkek esnek be, mint a Dune 2 Online, vagyis a böngészőben játszható Dune II. Atreidesekkel, Ordosokkal, Harkonnenekkel, még mentett állás is van. A játék alapja egyébként az OpenDune projekt. És nem ez…..
Prophet 2012.12.09 19:47:22
@Stöki: Oké, azt gondoltam, létezik valami kiskapu. Gyerekként nem sikerült végigjátszani. Kár, hogy most letöltöm, és hanyagolom a fontosabb dolgokat:)
Munkakerülő játékok Levegőt! 2012.11.07 08:00:00
András mindössze ennyi szöveget mellékelt, mikor beküldte nekünk az Asphyx linkjét: "Az első játék, ami miatt zuhanáskor hirtelen nagy levegőt veszek. :)". Ebből az egyszeri, gyanútlan munkakerülő nem gondol semmi rosszra. Nekem mindössze tíz percbe telt, hogy teljesen kifulladjak,…..
comment:com A nap képe 2012.11.15 12:30:00
Mindenki írja fel a naptárba: 2013. március 31-én startol a Trónok harca harmadik évada! ..
Prophet 2012.11.20 21:37:33
@-Szűcs Gyula-: Meglep, hogy egyáltalán beleírták a sorozatba.
Mert a nép újra vért akar. Vért, bosszút, vendettát. Egyetlen a mentségük most: ezúttal magyart akarnak ölni, így legalább a rasszista bélyeget lemoshatják magukról. Bár nem is tudom, melyik jobb. Faji alapon, vagy csak a gyilkosság kedvéért ölni, öletni? Sima rasszistából…..
Prophet 2012.11.07 02:02:31
Modorosblog Modoros' election night 2012.11.06 16:56:02
Hey folks! Üdvözlünk benneteket a Modorosblog történetének egyik legnagyobb és legfontosabb eseményén. Odaát, a Nagy Vízen Túl világfordító események zajlanak, Amerika választ. Ez a megkerülhetetlenül döntő fontosságú esemény pedig a mi kis aprócska, icipici magyar…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Az a baj, gyerekek, hogy ahogy a korszakok-kormányok változnak, úgy változik folyamatosan a múlt is. Hősökből bűnbakok lesznek, forradalmárokból csőcselék és fordítva. Sajnos '56 is azon sajnálatos történelmi események közé tartozik, amelyeket képtelenek vagyunk tiszta fejjel…..
Leírhatatlan! A török megyei Benyovszky Móric hasonmás verseny Szulejmán különdíjasa megölné a muszlim Lindát, de az gyorsabb nála. Ami utána következik az filmtörténelem. Nettó 3 perces halálsikoly. A lassítás miatt szerencsére nem feltűnő, ahogy a csávó az ökölbe…..
Prophet 2012.09.29 21:02:59
Az előzmények pedig: youtu.be/Xsl3ZF_tzJI Ebben az esetben Joan-ról beszélhetünk.
Eközben Bangladesh is jó évet zárt: kivételesen csak a fél országot döntötte romba az árvíz és még kolera járvány se volt. Ezért is kerülhetett elő ez a kiváló film , amelynek főszereplője a bosnyák téri hentesre hasonlít és a hasán is látszik hova tűnt a sok rizsben…..
Börtönszleng Csopperkedik 2012.09.20 12:36:15
Csopperkedik: nagyon merészen, bevállalósan viselkedik – Gyere fődim, mer ez mostan légfontosság! – hívja Hirceget Szamuráj. – El kell marjuk azt a szabolcsi senkiházit, ez dörzsölt föl még Sándoron. Bűűűdös vamzer! Kapom ki az asztallábat, te mit hozol,…..
Börtönszleng Vamzerkapu 2012.09.07 11:39:13
Vamzerkapu: fémérzékelő kapu – Mit mondtál, Kamuráj, honnan is hoztak? – Vácrúl. – Milyen ház az most, Ratyifalva még? – Jó vót régebben, de má' nem. Hallod, pár napot vótam a szoptatón, amikó' a sétán odagyön egy csávó, hogy kell-e basadó.…..