Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énpedigeztmárnemhiszem

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Negyedik évadjához ért Magyarországon az Aranypart tengerentúli szellemi elődje, a Jersey Shore. A koncepció mára már ismerősen hangzik, végy nyolc prosztót nemi paritásban, küldd őket egy sátáni zenét játszó bulihelyre, szerelj fel köréjük számtalan kamerát, és engedd,…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
énpedigeztmárnemhiszem 2011.09.05 00:29:49
@streetsta:
de miért nem fordítod meg a dolgot, megvett négyszázért egy olyan autó amiben ő is elismeri, hogy kétszáz ezerért voltak új alkatrészek. Egy per esetén az eladónak csak elég lett volna kinyomtatnia az első cikket.

Egy ilyen pert ha elválalna egy ügyvéd azt csak is azért csinálná, hogy lehúzzon.

Amúgy én eddig csak olvasnin szerettem a totalcart, de ezzel a cikkel rohadtul nem értek egyet.
Subba Napi debil: Vivi vivi 2011.08.25 15:43:00
Németül, és angolul. ..
Subba Ha Internet van, minden van 2011.07.31 12:59:00
Sose legyen vége ennek a beteg édes Internetnek. Elvisznek nyaralni, ráülsz Dónátra, és pár év múlva az Internet így dönt. Epic. ..
énpedigeztmárnemhiszem 2011.07.31 13:43:51