Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szlotajancsi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szellemlakótelep Zhengzouban   Kína a 21. század nagy rejtélye: az elmúlt évtizedben bemutatott szédületes gazdasági növekedése és világban betöltött egyre nagy szerepe egyre inkább átformálja a távol-keleti nagyhatalomról alkotott képünket. Kínáról nem lehet elégszer…..
A posztban megírt tüntetés részletei megtalálhatóak ezen a linken a Facebookon Újra tüntetni megyünk, ezúttal a szabad sajtóért. Szalai Annamária, Orbán Viktor megtestesüléseként soha nem látott hatalmat kapott arra, hogy ellenőrizze, tönkretegye a neki nem tetsző…..
szlotajancsi 2010.12.17 20:12:09
@Nemzeti Gonosz Törpe: Meg vagy te áldva ezzel a "fülke ellenforradalommal". Te találtad ki?
szlotajancsi 2010.12.17 21:17:02
@thybalt: "Sztem paranoiás, de az biztos, hogy autokrata és populista, és a saját elképzeléseinek, igazságainak a megvalósítása érdekében nem ismer korlátokat." Ez szerintem pont Gyurcsányira igaz, megtoldva azzal, hogy hatalommániás is.
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Sárdobáló Lendület! 2010.12.16 07:00:00
Kétharmad van, forradalmat kell csinálni! Nem szabad korrigálni, nem szabad ártani a kormánynak! Mint hímes tojást kell óvni a kibontakozó turult, amely majd karmai közt emeli Magyarországot ismét Ázsia mélyébe, magasába! Nem kertelünk: lesznek áldozatok. Lesznek, akik nem tudnak…..
szlotajancsi 2010.12.16 11:16:16
@Nemzeti Gonosz Törpe: Nem lesz itt semmiféle fülke-ellenforradalom. Maximum három és fél év múlva. Gyurcsányit sem tudták rávenni a távozásra évekig, márpedig a mai meggyengült ellenzék egyik pártja sem lenne képes negyedannyi embert sem utcára vinni, mint amennyi négy éve tüntetett/randalírozott stb. 2014-ig marad hát a virtuális blog-ellenforradalom, ahol legfeljebb csak a billentyűzetet lehet ütni... :)
szlotajancsi 2010.12.16 12:24:19
@kíváncsivagyok: A Népszabadságot hol lehet megkapni...és tárgyilagos, értelmes emberek készítik?...mert akkor előfizetek rá.
Rendszeres olvasója vagyok Gyurcsány Feri blogjának, annak ellenére, hogy Fletót magát egy szociopata, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, mazohista vonásokat mutató ("Utál mindenki? Sebaj, akkor is itt maradok!") őrültnek tartom. Mindezek ellenére -vagy…..
szlotajancsi 2010.12.16 11:59:19
@sivatagi n.: Valamelyik kereskedelmi tv tutira lecsap rá, hiszen ha bekamerázzák a cellát nagyobb lesz a nézettsége mint a való villának. Megy mondjuk az átévén a vidámvásárnap, Sanyaguru örjöngteti a jónépet, aztán egyszercsak snitt, "most pedig kapcsoljuk a Csillag börtön tusolóját"... :D
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
szlotajancsi 2010.12.10 13:19:54
@IGe: Ha a gazdaságot rendbe teszik, lesz munka meg sörre pénz, akkor az emberek (zemberek) nem fognak fülkeforradalmat - meg semmi mást sem - csinálni. És nagy ívben tesznek arra is, hogy mi van az alkotmányban!
szlotajancsi 2010.12.10 13:53:01
@IGe: "Csak, hogy a pénzt elviszi most vatikán"
???
szlotajancsi 2010.12.10 14:18:41
@samba pa ti: ...azt hittem, hogy a marhavagonos csattanót is beleveszed a végére :D
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..
Mi más lenne az első lépés egy építkezésen, mint a bontás? Korábban már írtam arról, hogy a belvárosban egy meglehetősen ambiciózus beruházás indult a Deák Ferenc és a Harmincad utca között. A beruházás ahhoz a Csipak Péterhez köthető, akinek a Fashion streetet is…..