Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blogpont Huba

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hit Gyülekezetes, Vidám Vasárnapos, ATV-s műsorvezető "Európa egyik vezető személyisége" -  nyalt be mélyen a Jerusalem Post Németh úrnak ... Véletlenül kicsúszott az újságíró tollából egy igaz mondat is: "A magyarországi média, köztük az ATV műsorai…..
A síturizmusból élő szlovákoknak most elég nehéz a helyzetük. Nem elég, hogy válság van, az euróbevezetéssel az árelőnyüket is elvesztették a nyugati pályákkal szemben. Az egész tetejébe pedig kitűnő kormányuk kisebbség- és külpolitikájának köszönhetően az igen…..
2004-ben a Main Hoon Na filmzenéje a legrangosabb indiai filmes díjat, egy Filmfare szobrocskát hozott Anu Malik-nak, aki már valamivel több, mint 200 soundtrack-et jegyez. Bollywood egyik legnagyobb kaliberű zeneszerzője, akinek munkássága a Gettómilliomos Oscar-díjas komponistájához,…..
Blogpont Huba 2009.10.12 08:05:32
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Isten bizony nem bringás blognak indítottam ezt itt, de kétségtelen, hogy a kerékpáros témák sokkal, de sokkal nagyobb nyilvánosságot kapnak mostanában, mint korábban, így engem is foglalkoztatnak. Az is biztos, hogy ki is vagyok élezve mindenre, ami a bicikli. Meg a mindennapjainkat…..
A Népszabadságban olvastam: http://nol.hu/lap/mo/20091002-veszelyben_a_ket_tannyelvu_tanitasA cikk szerint a 2010-es költségvetésben már nem tervezik az induló tanévre, hogy normatívát adjanak a két tanítási nyelvű oktatásra. Az információt az mszp-s Tatai-Tóth András is…..
Nyomorult? Szánalmas? Szerencsétlen? Mi a legpontosabb fordítása annak, amikor a Eurosport kommentátorai "miserable"-nek nevezik a magyar válogatottat? Ebben a pillanatban ért véget a Honduras-Magyarország meccs az U-20-as foci világbajnokságon, 3-0-ra picsáztak el minket a…..
Lakna Ön templomban? És zsinagógában? Európa szerte egyre több templom kap világi funkciót, mivel számtalan szakrális épület áll üresen. Elég hívő híján sem az egyház, sem az állam nem tudja vállalni a fenntartásukat. Mi a helyzet Magyarországon? Nekünk elsősorban új…..
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
Blogpont Huba 2009.07.15 14:38:34
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Lehet, hogy nem pontos a cím, és valójában ez még csak a 2873. poszt a sorozat(ok) különböző félrefordításaiból. Kris küldte:Rövidre fogom. Láttam, hogy mennek ezerrel a CSI postok, úgyhogy ezzel a sorozattal kapcsolatban írnék most én is. Lehet, hogy "vótmá"…..
Grafter MDF: Habsburg kiegyezés 2009.05.21 10:09:00
A jól sikerült pinocchiós plakát után lássuk milyen anyaggal rukkolt elő az MDF az EP-választási kampányában.A párt az utóbbi időben elég sokszor került a média kereszttüzébe, köszönhetően többek között Bokros Lajos napról napra változó lehetséges pozíciójának. A…..
Blogpont Huba 2009.05.21 13:05:42
ÁSÉS Brigád Körömvágás 2009.05.21 08:10:00
Férfiak bal kézzel körömvágás elsajátítás képtelenség, csipesz alkalmazása, emiatt körömélek, hegyesség kialakulása. Körömvágó ollót használó ügyesebbek, de azzal mindig köröm EGYMENETBEN levágás próbálás! Nem cakkozás így. Ha nem sikerülés, világvége gondolás…..
Tegnap este sokat gondolkodtam azon, hogy ugye minden agyban dől el, így nyilván a fogyókúra/életmódváltás, és annak sikeressége is. Egyelőre nem érzem, hogy kevesebb erő lenne bennem, bár ugye még csak egy hete csinálom, de nyilván lesznek olyan napok, amikor fáradtan, esetleg…..
Blogpont Huba 2009.05.11 14:39:14
Apád nem volt üveges! A futó 2009.04.26 16:38:00
Álmos, reggeli lomházós csendes, kis utcákban... őszi, szitáló esőben hajrázós... zihálós-leizzadós a Margit-szigeten... izomlázas magadszétgyilkolós süppedős pályák körein... égő fejjel tömegrendezvényen célbaérős... rogyvafékezős-lábremegős le a…..
290 Ft/kg áron mit lehet kapni? Húst biztos nem. De párizsit, vagy ahogy a köznyelv nevezi; parizert igen. Persze ezzel bizonyára a többségnek nem mondtam újat, a legtöbben tisztában vannak vele, hogy az ilyen felvágottak csak hírből ismerik a húst. Vagy még onnan se. Górcső…..
 Alig linkeltük a hírt, hogy árulják John Lennon házát, máris újabb poptörténeti állócsillag pecójáról kaptunk információkat. Nak bukkant rá a hirdetésre, hogy eladó Győzike csodaingatlana. Míg azonban a Los Angeles-i ház után óriási az érdeklődés, a salgótarjáni…..
Blogpont Huba 2009.04.12 20:28:56
   A düsseldorfi EU huszár először gardróbját újította be. Csukától a kiegészítőkig Tiszába vágta magát. Include brifkó, rombusz mintás V nyakú pulcsi, két váltás melegítő, party kalap, térdzokni.  A gatya kivételével, mert egy Trappert is szervált. Majd…..
Blogpont Huba 2009.04.10 10:01:58
 Ázsiaivadkutya-kölykök születtek a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A hazai állatkertek közül egyedül Budapesten látható, Közép- és Dél-Ázsiában őshonos ragadozókat tavaly óta mutatja be a városligeti intézmény. A négy kölyök még március 18-án született, ám…..
Blogpont Huba 2009.04.09 20:42:01
Aki egyszer megnézett egy CT-vizsgálatnak alávetett Mc Nuggetset, biztos lehet benne, hogy ez a világ egyik legpszichedelikusabb tápláléka, amiről azonban hasonló bizonyossággal állítja aztán, hogy nem rendel belőle többet. A kompjútertomográfba fektetett Barbie babáról is…..
Most érzem igazán, mennyire képtelenség visszaadni így, egy blogbejegyzésben egy hely varázsát, színvilágát, hangulatát... ...főleg, ha ez a világ egyik legnagyobb kortárs ólomüvegablakáról szól.   A mexikói Toluca városának botanikus kertjében található…..
Blogpont Huba 2009.04.05 17:04:13
Az előző bejegyzéshez:Látom, nem megy politikusainknak a matek. Segítek, jó? Kovácsék két gyerekkel saját tulajdonú lakásban élnek. Jelenleg mindkét szülő dolgozik, egyik nettó 130 ezer, a másik 150 ezres fizetést hoz (nagylelkű voltam, semmi minimálbér meg ápolónői…..