Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaken17

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Egy kis kiritika a Lanawin FRPG oldalról. A játék itt érhető el: www.lanawin.hu Közösség: - adminisztrátor(ok), moderátor(ok): sok helyen, sokszor láttam már a Lanawin adminjáról a következő fogalmakat: bunkó, nagyképű, stb. Lehet, hogy ezzel magamat dobom a…..
csaken17 2010.08.27 10:12:25
@Eralion:

Beregisztráltál? Mert akkor egyrészt látod a statisztikát, másrészt meg azokat a fórumokat is amiket vendégként nem látsz, ugyanis vannak olyan fórum játékterek, amit csak regelés után láthatsz.

Amit te nézel az azt a topikot mutatja ahová új hozzászólás érkezett, azt nem mennyi, szóval amit te egynek írtal pl az konkrétan három darab. Nem bántásként de ezek alap dolgok: Augusztusban eddig van 750 hsz, az több mint napi kettő :D
csaken17 2010.08.30 15:56:23
@Eralion:

Engem sem izgat különösen a hozzászólások száma, bár nem tudom miben állítottam valótlanságot, adtam pár címet, ahol nagy forgalom van, és kértem nézd meg őket. írj róla kritikát, kb ennyi. Szóval nem értem problémádat. Szóval milyen fals infókat közöltem, arra kíváncsi lennék.
csaken17 2010.09.02 09:39:23
@Eralion: Jah bocs nem tudom miben hazudtam mivel az oldal letöltések alapján nagy forgalmú oldalak, és elég régiek, az más kérdés, hogy nem ilyen oldalakra gondoltál ezek szerint, de ez sehol nem volt kiírva. A hozzászólások száma szintén igaz, azt sehol nem írtam hogy IC hsz-ek.

De mindegy nem vitatkozom, legyen igazad. Mindenesetre akkor kiírhatnád azon oldalak specifikációit, amiket megnézel, mert ezek szerint nem mindegy ki milyen linket küld neked.