Regisztráció Blogot indítok
Adatok
interflug

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt pénteken ejtette ki Caramel a Fekete Vonat egykori énekesnőjét a The Voice-ból, de a rajongók azóta sem tudják neki megbocsátani és közösségi oldalán próbálnak rá nyomást gyakorolni, hogy gondolja meg magát. De vannak, akik ennél is tovább mennek, és a romák…..
Az ABC News nézőit nemcsak az Obama-Romney verseny tartotta izgalomban tegnap este, hanem az a küzdelem is, amit Diane Sawyer, a csatorna egyik legismertebb műsorvezetője folytatott saját magával és a szavakkal. Részegen nehéz műsort vezetni, mondja a klasszikus köztévés bölcselet,…..
Jó egy éve, hogy a Tigázról elindultak a történetek, hogyan szerelik le kamu szövegekkel a gázórákat, hogy aztán lopással vádolják meg a fogyasztókat súlyos százezres bírsággal egyetemben. Ezt a "városi legendát" azóta nekünk is megerősítették  egy konkrét példával,…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
István levele ugyan majd egy hónappal ezelőtti, de talán még most is aktuális (ha időközben változott a helyzet, jelezzétek). Bár mostanában csak óvatosan hívom fel a figyelmet félig végzett felújításokra, hiszen lehet, hogy valójában csak néhány hónap szünetről van szó,…..
És Orbán Viktor egyre csak mondja, immár kontroll nélkül. Lassan mindent csak egyes szám első személyben fogalmaz, mint valami basi a végekről. Igaz, náluk a föld mélyén olaj és gáz, ő pedig még azt az uniós pénzt sem képes lehívni, amit Gyurcsány Ferenc szerzett…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
interflug 2012.07.24 11:26:23
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
interflug 2012.05.01 21:43:17
Keddi posztunkra reagálva küldte el levelét Alpár, miszerint érdemes másik szemszögből is megvizsgálni az autópályán letolós "játékot". És tényleg, nem feltétlenül az a hülye, akit utolérnek a belső sávban. Ha nincs hely hova kimenni (általában a kamionok hosszú sora…..
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
interflug 2012.04.11 21:21:37
Viszonylag új jelenség, hogy a politikai hatalom (Orbán Viktor és közvetlen környezete) megdöbbentően nagyot téved egy-egy konkrét, aktuális napi politikai fejlemény súlyának megítélésében. Így természetesen a várható következményeket illetően is hatalmas melléfogások…..
Felelőtlenség lenne abban állást foglalni, hogy a notórius gyorshajtó, részegen vezető és drogozó Stohl András esetében megtette-e javító, nevelő hatását a fél év fogházbüntetés. A látszat - amely ha nem is gyakran, de azért néha csalhat - egyébként azt mutatja, hogy…..
Nehéz ma érettségi és felvételi előtt álló nagykamasz édesszülejének lenni. De különösen kontrasztos ez akkor, ha a szülő visszagondol a saját érettségijére és felvételijére. Nyugodtnak és kiszámíthatónak nem volt mondható akkor sem semmi, hisz éppen rendszert…..
interflug 2012.02.24 13:45:10
@Lottie: Ezt az átpakolják fizetősre témát fejtsd ki részletesebben, mert nem tiszta.
Csak most akadtunk rá, de azért ami fekszik, az nyugszik alapon kimazsoláztuk a fontos infókat a Népszava tegnapi cikkéből, jól jöhet még, amikor példálózni kell az MTVA pénzszórásával. Tehát a napilap három ügyben kért adatokat a közszolgálati médiaalaptól: mennyiért…..
interflug 2012.02.23 09:17:14
@xclusiv: A tévének semmiféle milliárdokból vett technikája nincs. Két műteremben dolgoznak, amelyek még a szocializmusban épültek, NDK klíma stb. A lámpapark cirka 25 éves, a korábbi képtechnika finoman szólva nincs meg, új pedig nincs, ami van az fixen bekábelezett közvetítőkocsi, mint az ötvenes években. A fotón nem a jellegzetes lámpahíd látható, így gyanítom, külsőben készül. Igazán nem akarom védeni a gyártót, de az összegek reálisak. Amúgy tojok a tévére.
Sajnos még sosem jártam Ukrajnában, így nem tudom, tényleg annyi kóbor kutya és macska van-e az utcákon, ahogy azt sokfelé olvasni. Azt is csak most tudtam meg, hogy a közelgő foci eb miatt sosem látott tisztogatásba kezdtek a helyi hatóságok, amelynek keretében a lehető legtöbb…..
Ghostwriter Csak a bunkóság 2012.02.18 11:22:00
Mostanság egyre többször van részünk abban az örömben, hogy magyar filmesekre figyel fel a világ. Tegnap óta Fliegauf Bence van soron: Csak a szél című, a 2008-2009-es romagyilkosságok által ihletett mozija a berlini filmfesztivál egyik esélyese. Lenne? Lett volna? Történt ugyanis,…..
Tisztelt Praxis Blog! 29 evig eltem Magyarorszagon.Nyilvanvalo volt, hogy valamilyen immunrendszeri betegsegem van, hiszen minden betegseget elkaptam, es egy egyszerubb, masnak 2 napos fekvessel jaro influenzaval en ket honapot fekudtem.   Edesanyam gyermekkoromtol fogva orvostol orvosig…..
interflug 2012.01.15 20:51:12
A zalakarosi MenDan Hotel Thermal készített egy úgynevezett vírusvideót, hogy ne kelljen pénzt költeni a terjesztésre, hanem a dolog viccessége/megdöbbentősége miatt tömegek küldözgessék tovább és így terjedjen a marketingüzenet (ami mi is pontosan?). Ebben a pillanatban már…..
Jackpot Síléc a BMW-től 2012.01.05 12:41:00
Enyhe túlzással hamarabb tudtam síelni, mint beszélni. Hálával tartozom szüleimnek, amiért megszerettették velem ezt  a sportot. Bánkúttól Whistlerig sok terepen megfordultam már. Élveztem osztrák klinikák vendégszeretetét, utaztam a Főnix mentőszolgálat (Helló srácok!)…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
interflug 2011.10.07 12:52:36
@algi: Pörkölt nagyon nehéz és ordenáré ember, de akkor valamire nagyon ráérzett, amit azóta sem tudott sem ő, sem a tv megismételni. Úgy gondolom, hogy a mai forgatókönyv írók műveltsége és háttere nagyon más gyökerű és izomból dolgoznak, nem szívből.
HamPLÓ Schönherz Mátrix 2011.10.06 11:00:00
A Budafoki út és az Irinyi József utca sarkán álló toronyépület, melyet évtizedekig csak "a Diákszálló" néven ismertem, több okból kifolyólag is közel áll a szívemhez. Egyrészt nyolc éven át a tövében található általános iskolába jártam, másrészt a kilencvenes évek…..
interflug 2011.10.06 20:41:19
Belsőség A magyar Goodwood* 2011.09.27 07:00:00
* Na jó, kis jóindulattal, kicsit kosztümös és csak egynapos, de a mienk! Jön a Maserati, négykerekű égiháború. A betonkatlan sokszorozva veri vissza a mennydörgést, ahogy Kurt Hasler öblít egy nagyot a kanyar előtt, recsegve-ropogva horkan fel a hosszú motor még hosszabb…..