Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron

1 bejegyzést írt és 2822 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertarian Felelősség nélkül 2018.04.11 06:00:00
Először a Cambridge Analytica botrány kapcsán tűnt fel a jelenség, nevezetesen, hogy az amerikai választókat, szegényeket, megvezették. Nem azért győzött a cirkuszi orángután, mert ami hülyeséget mondott, az tetszett a népnek, neadjisten ráérzett az ún. néplélekre, mint a mi…..
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2018.04.09 11:54:21
@szociál: kit kellene valasztani ebben az orszagban? mondjal mar egy jo valasztast legy szives!
ja, inkabb megse.
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2018.04.09 12:44:01
@dr. mesterséges színezék:
jaj, hagyjuk mar az ideologiat.
elmesz szavazni, mert elhiszed, hogy van valasztasod, mikozben kurvara nincs.
a jelenlegi opciokkal legalabbis biztosan.
ezt a valasztast elore eldontottek a funkcionalis analfabetak/nyugdijasok/szegenyek akik az orszag felnott lakossaganak durvan 75 %at teszik ki.
itt sose volt igazi valasztasi lehetoseg es ezt pontosan tudtak Orbanek is. ezert sem feccoltek klasszikus kampanyba egy percet sem. Pontosan tudtak, a megfelemlites mukodik. meg sokszor annal a keves megmaradt ertelmiseginel is.(amit nem ismersz, attol konnyebb rettegni, azt konnyebb gyulolni)

en ugy adtam meg a sajat valaszomat ket evvel ezelott, hogy magam sem tudtam, hogy ez az valojaban.
kikoltoztem kulfoldre tapasztalni, tudast gyujteni (nem hitelmenekultkent idenymunkakert sorban allva).
gondoltam, majd egy-ket ev, es az otthoni evtizedes, meg az itteni par eves szakmai hatterrel szepen hazamegyek es annak javara dolgozom, ott adozom, hozzarakok a GDPhez.

nos, az elmult ket evnek es a folyamatosan figyelemmel kisert otthoni allapotoknak koszonhetoen egy visszaterovel kevesebb lesz.
legalabbis egyelore biztosan.

es igen, sajnalkozom. oszinten. mert remeny az egyelore nincs. es amikor ez a szitu, akkor jon az, hogy az ember a kozossegi erdekek helyett a sajat egyeni valaszaira kezd koncentralni.
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2017.09.21 16:49:31
@Evel Knievel: ja, hat igy nezzuk, akkor a fel magyar mediat ki lehetne hajitani a picsaba partallastol fuggetlenul.:)
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2017.09.19 12:23:31
Megneztem a videot, mert anelkul velemenyt nem mondok.
Nos, itt szo sincs galuskas beszedrol, masnapossagrol..
DZs arca faradtnak latszik, de meg ez sem problema.

Ugy irnam le a szituaciot, mintha a Fradi vezerdrukkernek azt a feladatot adnak, hogy oltozzon Lilaba es skandaljon UTE himnuszt a tobbi UTEs szurkoloval osszeborulva, szotyit kopkodve egy szurke vasarnap delutanon.

Zsuzsa minden bizonnyal rossz munkavallalot valasztott (eh azok a tularazott medias fizetesek) es miutan ezt realizalta, kamikaze akcioba kezdett minden mindegy alapon. (persze kerdes, hogy a szerzodese mit foglal magaban) Esetleg meg hozzajott nemi maganeleti shit is, amitol extra rossz kedve volt.

Szakmailag felkeszuletlen, annyi bizonyos. Magan a kotekedesen jol vidultam, ahogy dolyfosen vissza-visszakerdez es minden egyes mondatba belekot, mikozben a bejaratott szocis korruptfidesz, szemetfidesz, euszegyene frazisokat csipobol lovo uriember fejere aprodonkent kiul a dobbenet, hogy itt most ot szetszedik, az elvart bologatas es mely egyetertes helyett.

De!
Zsuzsa, az eg aldjon meg. Ha mar kotekedsz, akkor tamaszd ala, ervelj. Jarj utana elozetesen a dolgoknak, olvassal hireket, bujd a szakirodalmat, erdekeljen amit csinalsz. Mert igy csak egy magat kozgazdasznak mondo cicus masnapos kotekedese jon le az egeszbol.

Lehetett volna ez az A riport, ahol egy riporter zsenialisan kuldott el minden politikust, partallastol fuggetlenul, a picsaba.
Valoszinuleg akkor is kirugtak volna, de akkor te lennel az a csaj, aki megmondta, akiben volt spiritusz. Mert vegso soron ahhoz, hogy politikus legyel, egy jatszmazo ganenak kell lenned. Mindegy, hogy milyen szinben, melyik oldalon allsz es a vilag mely tajan vagy.
Es igen, ezzel olykor nem artana szembesiteni a plebst.

De nem igy!
Igy csak egy alkesznak belyegzett, limonade musorba valo riporterno leszel a general mindset-ben.
Pedig lehetett volna ez maskent is.

Ugy hiszem, egy kiegett, megfaradt not lattunk, aki torkig van az egesz medianak nevezett cirkusszal. Plan B, Zsuzsa.
Férfiak, legyünk őszinték kosárt kapni egy nőtől fájdalmas. Ha olyan lelkiismeretes férfi vagy mint én, aki nem játszik a nőkkel, akkor számunkra kosarat kapni megterhelő. A legtöbb férfinél ha kosarat kap, lelki megingás következik be. Előjönnek az olyan gondolatok, hogy nem…..
Nem akármilyen büntetést kapott egy brit nő, aki sorozatosan azt állította, hogy megerőszakolták. Csakhogy kiderült, hogy ilyesmiről szó sem volt, így végül Jemma Beale állt bíróság elé. Maradjunk annyiban, lesz ideje gondolkozni a történtekről...
Mi, magyarok az európai átlagnál jobban rá vagyunk kattanva a közösségi oldalakra: social networkingben a hatodikak vagyunk Európában, a magyar időskorúak pedig a legaktívabbak a területen, legalábbis egy 2016-ban közzétett kutatás szerint. Éppen ezért ne lepődjön meg senki, ha a nagymamája jelzi,…..
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2017.08.22 17:49:24
-viragos, tortas kepekkel valo spammeles az ismerosok uzenofalain nevnap/szulinap alkalmabol (mint anno a gerberas-szekfus postai kepeslapok, csak ez 'ingyen' van.)
- magvas filozofiak, coelhoi gondolatok spammelese esetleg nehany deep sajat gondolattal kiserve, mint pl.' nagyon igaz'
-uj ismeroseik udvozlese azok uzenofalan (ha le van tiltva az uf posztolas, akkor privat uzenetben)
- magas kulturerteket kozvetito celebek fb oldalanak lajkolasa (lsd. Kasza Tibi, Sarka Kata) majd vagy az osszes poszt modszeres lajkolasa es ajnarozo kommentek tomegeinek irasa, vagy proszto mocskolodas altalanos iskola masodik osztalyaban tanult nyelvtani szabalyok konzekvens felrugasaval
- aldast, szerencset, boldogsagot, szerelmet igero oldalak veg nelkuli lajkolasa (ami hagyjan, de ...) osztasa! (ha megosztod ezer emberrel, a malac visitani fog, neked meg sok penzed lesz)...
-csaladtagok (foleg gyerekek, unokak) kepei ala erzelmileg tularado, indokolatlanul csopogos kommentek irasa ('imadlak kicsikem', ' az en gyonyoru kisunokam', 'te vagy a legszebb tyuntyikam') ami foleg akkor vicces, ha valamennyire ralatsz a valos csaladi viszonyaikra es tudod, hogy kanal vizben fojtogatjak egymast leginkabb)
-Ennel egy fokkal meg jobb az, amikor a rozsaszin bajolgas elott fel oraval Sarka Katat kurvazza nyilvanosan a kommentjei kozott.
- beallitja az iskolakhoz nyilvanos adatkent, hogy az 'Elet iskolaja' (vagyis jo esetben egy szakmunkaskepzo megvolt, amit nem igazan akar felvallalni, vagy mar az iskola nevere sem emlekszik, de nem elegszik meg azzal ha ezt az adatot csak ugy siman nem allitja be, merthogy milyen durvan ut mar az, hogy az elet iskolaja.)
- es vegul a veg nelkul politizalos akinek masbol sem all 24 ora csak Orban vagy az ellenpolus szidasabol, vagy tomeny ajnarozasabol. ha kell verre meno, agyverzesig, akar kitiltasig tuningolt vitakba is kepes belemenni a kedvenceert.
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
Nem lehet kikerülni őket. Bármerre futunk a kibertérben, biztos, hogy összetalálkozunk velük. A nemzeti együttműködés rendszerének álompárjával. Az aranyásóval és az aranyával. Nem bújnak el. Vállalják önmagukat és a kapcsolatukat. Példát mutatnak. Már csak az a kérdés, hogy kinek? A…..
A fenti kérdést az egyik szomszéd tette fel a legutóbbi hazalátogatásomkor. A kérdésre, akkor futtában, a hát, annak több oka van választ adtam, különösebb részletezés nélkül. A visszautam során kicsit elméláztam és próbáltam összeszedni az okokat, hogy miért is nem?..
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2017.04.12 12:28:18
@brownie1158: az a csalad ahol ilyen felszines, semmitmondo indokokkal kell gyozkodni a nagyit, aki mellesleg akkor sem tudna segiteni a himlos unokajan, ha Ott lenne mellette ( Ott vannak neki a szulei es ez a lenyeg a gyerek szempontjabol), akkor regen rossz. Ez a komment a nagyirol szol. Javaslom, h keressen egy coachot, baratnot akivel beszelgetni tud, vagy koltozzon az unokak utan,ha megteheti. Esetleg nezzen egy Jo hobbi utan. Kosse le magat.
Ha felkeltette az érdeklődését a fenti galérie, esetleg ez a poszt, vagy akár ez a hogyvolt, akkor tessék, itt a magyar szociótrash, a Pumpedék első két része, még csak tévé sem kell hozzá. Nem egészen egy óra a két rész, jó szórakozást hozzá!..
A Tinder napjaink egyik kedvelt randi-appjává nőtte ki magát. Van, aki csak alkalmi együttlétre vágyik, vannak azonban, akik komoly párkapcsolatot remélnek az alkalmazástól. A felhasználók szokásai, motivációi nagyban eltérnek kor és nem szerint is. Sőt, a személyiségtípusnak is nagy hatása van a…..
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2017.03.10 12:53:31
@Andy73: Kedves az 'enidomben', csak szolok, hogy 2017 van. Uj idok, uj vilag, uj megoldasok. Ma mar nem mukodik a lemegyek a falu-balba stilus. Merthogy -vigyazat, spoiler!- nincs olyan. Meg nincs disco, meg nincs fono, meg KISZ stb.
Utcan, buszon, etteremben ismerkedni szerintem a kozepkorban is orosz rulett volt.
Barati koros ismerkedes hasonloan lutri. Vagy bejon, vagy nem.

Ez a vilag a Tinder, Elittars, rapid randik vilaga, ha tetszik, ha nem. Ha nem tetszik,keretik egy barlangot keresni es bekoltozni oszt tovabbi szep eletet.
Ha meg te szerencsesen meglelted az orok igazit, akkor legyel boldog es ne akard rahuzni a sajat elettapasztalatodat masokra, merthogy nem vagyunk egyformak.

Mellesleg a nehez elkotelezodessel egyetertek, bar definialhatjuk a dontes szabadsaganak is, es inkabb ez, mint a fogosszeszoritos kenyszeres egyutteles a gyerek/kozos haz/ugysemtalalokjobbat/nemtudokegyedullenni miatt.

Semmivel sem boldogabb az a gyerek, aki ilyen szulok mellett no fel, latva a csendes, vagy olykor annal hangosabb utalatot, es elhidegulest, mint az, akinek a szulei idoben, okosan,baratokkent elvalnak.
Az évek óta a legnézettebb vígjátéknak számító The Big Bang Theory főszereplőinek fizetése mindig is érdekes kérdés volt, hiszen annak idején a főszereplő trió (John Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco) az első évadot még 60 000 dolláros fizuval csinálta végig, a következő háromért már 250 000…..
Vizsgáljuk meg , mi alapján választanak nők párt! Alapvetően a nők három jól elkülöníthető tulajdonságot vizsgálnak párválasztáskor. szexuális kisugárzás Ez nemcsak a testi adottságokat és a szimmetrikus arcberendezést jelenti, de a kommunikációs képességeket, az intelligenciát, a humort, a…..
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2016.12.14 17:10:08
@Zsuzsi25: Nem igy allok hozza.:)
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2016.12.14 17:11:24
@Terézágyú: neki jobban legyepalna az egojat a tudat, hidd el.
BTW lazaban tok mind egy mennyi lovetta van.
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2016.12.14 17:12:20
@kneissl: ehh, tudtam, hogy erre valaki rarepul. :)
Lottoznom kene.
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Úgy tűnik, a japánok döntöttek, és elegük lett a randevúzásból, a másik nem meghódításából, és az egyszerűbb utat választják: a barátjukkal házasodnak. Nem csoda, hogy az ázsiai országban az egyik legalacsonyabb a születések aránya az egész világon...
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
A Kiskegyedtől azért nem vár sokat az ember, de mostani számuknak címlapsztorija olyan mélységekbe süllyed, amin még egy ilyen laptól is megdöbben az ember...
A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2016.09.19 12:59:51
  A magabiztos, értékes, csinos, de egyedülálló negyvenesek nincsenek elveszve! Ha már túl vagy a „hol találok párt?” kérdésen, azaz baráti körben, ismerősök által, vagy akár az internet segítségével  szeretnél ismerkedni, akkor merül fel több kérdés is: Milyen pasikat lehet megismerni 40 felett?…..
Túl szép is volt, hogy igaz legyen az, amit itt írtunk, azaz hogy visszatér a Győzike Show az RTL-re, pontosabban az RTL II-re (ezt már én tippeltem hozzá), a csatorna a Sorozatwiki kérdésére azt mondta, hogy Nem volt olyan tervünk, hogy visszahozzuk a Győzike show-t, a nézők a…..