Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szecsey

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem a magyar királyi tévében a Lúdas Matyit, és olvasom a neten a hóhelyzettel kapcsolatos híreket, véleményeket. A tegnap este a hírekről, illetve azok hiányáról és a segítségről szólt, a mai nap a képekről, a segítségről és a véleményekről. A Facebook és a blogok…..
szecsey 2013.03.18 10:28:20
@Konrad: A készenlét már csütörtök este megvolt, a kommunikációt reggel kezdtük el, amikor felkértek, hogy cselekedjünk.
Igor Alekszejevics Djatlov (Игорь Алексеевич Дятлов, angolosan: Igor Alekseievich Dyatlov), az alább mosolygó, pelyhes, ám töretlen kedélyű fiatalember volt a vezetője annak a kilenc (vagy tizenegy? erről majd később) fős, csupa jó káderből, egyetemista és…..
szecsey 2013.03.11 20:17:31
@Kovács Erzsébet: Köszi a választ, a cikkhez pedig gratula!
    A minap nagyon érdekes összeállítás jelent meg a Népszabadságban, Budapest meg nem épült felhőkarcolóiról, toronyházairól. Vannak köztük ismertek meg kevésbé érdekesek is, de ez a Madách téri elképzelés elég mellbevágó.  Illetve nem is igazán Madách téri, mert…..
Mandiner blog Biszkut a fa alá 2010.12.11 08:31:00
  A Biszku-film hatására szuper üzletasszony vált belőlem, így aztán igyekszem minden bőrt lehúzni a filmről.   Tehát ez reklám, és nyugodtan nyafogjatok, de vegyétek is meg a DVD-t, amit most adtunk ki. A MOKÉP nagyon kedves közreműködésével még a…..
B-oldal TOP20 öldöklés EVÖR 2009.06.25 11:30:00
KILL FRENZY - TOP20 body count, vagyis a vásznon meghalt/megölt emberek száma. A szó eredetileg azokat a katonákat jelenti, akik egy-egy ütközet után megszámolták a halottakat a harcmezőn. 1949-ben vezették be a személyi igazolójegyet, azaz a dögcédulát, amiből kettő volt: egy a…..
Rob Cohen és Vin Diesel újra összeállt volna, hogy a közösen készítsék el az xXx harmadik részét, ám úgy tűnik Cohen talált magának más dirigálnivalót.Nehéz döntés volt. Beszéltem Vinnel és azt mondtam neki, hogy remélem meg tud várni, de ha mégse és talál egy megfelelő…..
David Starkey professzor, VIII. Henkrik és úgy az egész Tudor-dinasztia kiváló ismerője elég kemény hang nyilatkozatokban ostorozza a Tudorok néven nálunk is látható, Showtime-BBC koprodukcióban készülő kosztümös tévésorozatot. Starkey csőrét leginkább azt piszkálja, hogy egy…..
Ma elrabolják Superman szerelmét valami IFA szerá teherautóval,ezt ő tök nyugodtan fogadja. De Superman megmenti és minden rendben. Utána gonosz öltönyös emberek meetingelnek mindenféle gonoszságokról. Itt még baj lesz! ..