Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyavári állatorvosi rendelő

87 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves kutyások! Rendelőnkben idén tavasztól új vérvizsgálatot vezettünk be a videón látható bőrférgesség  és a szintén szúnyog terjesztette szívférgesség  megállapítására kutyákban.  A betegség MEGELŐZHETŐ vagy időben diagnosztizálva kezelhető! Azonban mindkét…..
Operation of bulldogs suffering from Brachiocephal Syndrome with a special, new, safe and effectic method in our Pet Vet Clinic next to Budapest. You can see bulldogs with noisy and difficult breathing before surgery at the beginning of the video. The day after surgery the dogs have much better…..
Garatplasztika Bulldogokon a Kutyavári Állatorvosi Rendelőben (Brachiocephal Syndrome and Everted Laryngeal Saccules operation in Bulldogs) Az országban egyedülállóan új,  biztonságos és hatékony módszerrel műtjük rendelőnkben a  Brachiocephal Szindrómában szenvedő bulldogok…..
 Kedves Állatok és Gazdáik!   Karácsonytáji Ünnepi Nyitva és Zárva tartásunk a következő:   Dec. 24.                      szombat                      10-12-ig          Dec. 25.                      vasárnap                     ZÁRVA Dec. 26.                      hétfő                        …..
Kedves Gazdik! 2011 DECEMBER 5-TŐL 10-IG NÉVNAPI AJÁNDÉK CHIPHETET TARTUNK!   A NÉVNAPI CHIP7 alkalmával az első 15 hozzánk betérő microchipet igénylő kutya, cica, vagy görény a chip beültetéséhez és regisztrációjához felettébb kedvezményes áron juthat hozzá! Kedvezményes microchip beültetés és…..
  Októberi Ajándék Akció!   2011. Októberben 6 db Drontal Plus tabletta megvásárlása mellé dizájnos aknaszedegető zacsitartót adunk ajándékba! Csak amíg a készlet kitart!:)   A Drontal Plus egy féreghajtó kutyáknak, részletek itt olvashatók:  …..
 Kedves kandúr tulajdonosok, kedves szomszédaik, rokonaik, ismerőseik és kedves mindenki!   Rendelőnkben ivartalanítási akciót szervezünk kandúr cicák részére 2011. Április 1-től 2011. Április 30-ig! Az akció lényege és szlogenje: Hozz el még egy kandúrt! Tehát ha…..
2011 Áprilisban ismét Pedigree fogápolási hónap a Kutyavári Állatorvosi Rendelőben!Minden kutyus, aki eljön rendelőnkbe, hogy elvégezzünk rajta egy ingyenes fogászati és szájüregi vizsgálatot ajándékba 1 csomag Pedigree Denta Stixet kap ajándékba!Amíg a készlet tart!Várunk…..
Ünnepi nyitva tartásunk a következő:Márc. 12. Szombat   9-12Márc. 13. Vasárnap  ZárvaMárc. 14. Hétfő       10-12Márc. 15. Kedd        ZárvaMindenkinek Kellemes Tavaszlest kíván a Csodálatos Kutyavári…..
Megosztás Ivartalaníttassuk kandúrunkat! 2006. július 28. Valójában miről is van szó? Miért ez a kissé szigorú és ellentmondást nem tűrő megfogalmazás? Az ok, hogy a hímsovinizmus még mindig aduászként mindent ütő emberi tulajdonság. Üti még az állatszeretetet is!  …..
Kedves Állatok és Gazdáik!     Karácsonytáji Ünnepi Nyitva és Zárva tartásunk a következő:   Dec. 24.                     …..
A Kutyavári Állatorvosi Rendelő iskolakezdési ajándéka:   Nőstény cica ivartalanítási kedvezmény!   2010 szeptemberében a nőstény cicák ivartalanítását kedvezményes áron végezzük!   Az ivartalanítás teljes ára: 8000 Ft.   Az ár tartalmazza a cica…..
Tesztelje ebét Lyme kórra!  Az AKCIÓt Augusztus végéig meghosszabbítottuk! Júliusban rendelőnkben kedvezményes áron (7300Ft helyett)   4500 forintért   végezzük a kutyusok Lyme-kór tesztjét!     A kullancsok által terjesztett Lyme-kór kutyáknál…..
Kedves Állatok és Gazdáik!   Íme júniusi Akciónk!   Támogassuk együtt a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentő csoportját!   Az idei tavasszal eddig mi adtunk kedvezményeket kedves pácienseinknek! (lásd.: www.kutyavari.blog.hu ) Ezúttal akciónk során mi…..
Májusi Ajánlatunk!   Kedvezményes mikrochip beültetés kutyáknak, cicáknak és görényeknek a Kutyavári Állatorvosi Rendelőben! A chip-beültetés ára egész május folyamán (6500Ft helyett)   cakli-pakli 3500 Ft !   Ajánlatunk azért aktuális, mert biztosan sokan…..
Rendelőnkben 2010 tavasz  folyamán ivartalanítási akciót hirdetünk szuka és kan kutyák és macskák részére a felelős állattartás és felelős állatorvosi ellátás jegyében!Az akció során professzionális csapatunk hajtja végre a műtéteket, steril műtőben steril…..
Miért kell császármetszést alkalmazni bulldogoknál? Az angol bulldogok fura kis lények! Legtöbb angol bulldog szuka önállóan elleni képtelen, illetve ennek többnyire rossz vége lesz, mivel sok kiskutya és akár a mama is elpusztulhat! Ennek oka sokszor az, hogy a túl szűk…..
Még mindig sok a tévhit az előesett harmadik szemhéj (köznyelven Harder) miriggyel kapcsolatban! Ezért írunk most pár sort és készítettünk is egy műtétes VIDEOt, hogy segítsünk azoknak, akik nem tudnak dönteni a mindenfele hallott tanácsok és információk alapján! Miről is van szó (csak…..
Szegény kecske. Vemhes. Ráadásul pár napja megtépte egy kutya. Valaki összevarrta, csak azt felejtette el, hogy a dzsuvás szőrös fertőzött koszt kitisztítsa a többtenyérnyi sebből. Ehelyett bevarrásra került minden. Így tenyérnyi területen a sebfertőzés következtében elhalt a…..
Ijesztően hangzik!? Igen! De mégsem az! Hiszen itt másról van szó! Nem a páciens kénye kedve szerint ültetünk be mell-, popó- és comb implantátumokat, és kutyaszájat sem töltünk fel, hogy Geronazzo rémMária állati megfelelője váljon belőle! Állatoknál ezzel szemben inkább egészségügyi plasztikai…..
kutyavári állatorvosi rendelő 2009.03.06 20:24:14
A bulldog is kutya? Igen! De valójában mégsem. A bulldog az bulldog. Miért is mondjuk ezt? Mert rendszertanilag a "kutya" fajhoz tartoznak, de viselkedésük alapján és orvosi szempontból mégsem! A bulldogoknak speciális betegségeik vannak. Olyanok, amik más kutyákban nem léteznek, vagy  nem…..
Az útóbbi években jelentősen megnőtt a bőrproblémával küszködő kedvencek száma! Rengeteg az allergiás illetve egyéb eredetű (gombás, baktériumos, parazitás, leggyakrabban összetett oktanú stb..) bőrbetegség mind kutyáknál mind cicáknál! Bizonyos fajtáknál sokkal nagyobb számban fordulnak elő…..
Kedves Olvasóink!Szeretnénk mindenkit még időben értesíteni, hogy November 28-án, Pénteken Délután és November 29-én, Szombaton ésDecember 6-án szombaton is ZÁRVA VAGYUNK!Kérünk mindenkit, hogy szóljon kedvenceinek, nehogy betegeskedjenek a fenti időpontokban, mert kedvenc…..
A lenti összefoglalóból csak az egyik lényeg maradt ki!:) Vagyis az, hogy minden chip mellé 3000 Ft-os vásárlási utalvány jár (amit 15kg-os purina táp vásárlásra lehet felhasználni)!..
kutyavári állatorvosi rendelő 2008.10.17 16:06:30
Sziasztok!

Kb 2 éve egységesítették a rendszert magyarországon (
www.petvetdata.hu) és azóta mindent ide kell (KÖTELEZŐ!) regisztrálni. És a korábbiakat is át kellett regisztrálni! Ez a rendszer kapcsolatban van nemzetközi hálózatokkal is.
üdv
Kutyavári Team