Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evamaria

62 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így az év vége felé, sokunkat el kezd foglalkoztatni az a kardinális nagy kérdés, hogy vajon mit hoz az új esztendő? Ez a témakör most a szokásosnál is érdekfeszítőbb lehet, hiszen, ha visszatekintünk a 2023-as év eseményeire, nemigen látunk érdembeli előrehaladást Magyarország fejlődésére…..
Ismét eltelt négy év, melynek értékelése után mindenféle túlzás nélkül megállapítható, hogy a jelenlegi magyar politikai garnitúra ugyanolyan moslék, mint amilyen 30-40 évvel ezelőtt volt. Némi „előrelépés” csupán annyiban történt, hogy ma már a politikusoknak látványosan ott lóg az árcédula a…..
Evamaria 2022.03.06 15:41:34
@kék lámpás: Már pusztítják egymást az emberek, csak nézz szét hazánkban és a nagyvilágban...
Az eszmecserét szívesen folytatnám veled privátban, ha van kedved hozzá.
evamariashv@gmail.com
Evamaria 2022.04.02 05:17:40
@Guardian.: Őszintén szólva nem néztem meg a Tarot kártyában, hogy milyen esélye van az Orbán-bandának a nyerésre. Az biztos, hogy nem az emberek (nép) döntenek... A kérdés csak az, hogy kit akar a háttérhatalom (ami már régen nemcsak a háttérből irányít).
Evamaria 2023.08.04 19:24:26
@TAURUS: Kedves TAURUS!
Az a személy, akiről említést tettem az írásomban, az egyedüli ember, aki évek óta kiállt és ma is kiáll, az elvei és a szemlélete mellett. Nem hazudozik, nem köpönyegforgató és tisztán látja a magyar, sőt a világhelyzet is.
2021-ben a Kulcson tartott összejövetelen való beszéde miatt az Orbán-maffia képviselői úgy döntöttek, hogy példát statuálnak és nyilvánosan meghurcolják és rabosítják.
A mai napig tart a koholt vádak alapján létrehozott ügye.
Minden igaz, amit mond, és minden meg is történik, amit előre jelez.
Nem szimpátia alapján írok (beszélek) róla, hanem a születési képletét elemeztem, s látom a képességeit. Persze neki is vannak hibái, vagy inkább hiányosságai, hiszen senki sem tökéletes. Akármilyen is, de a legfőbb erénye az, hogy ember tud maradni minden körülmények között és képes lenne megtisztítani az országot a sok ingyenélő, kevert fajú, moslék parazitától.
A neve: Posta Imre.
Még mielőtt elájultam volna az energia áremelés mértékétől és a katásokat érintő problematikától, vagy a sajnálkozó empatikus könnyek kicsordultak volna a szemeimből, eszembe jutott, hogy több, mint 10 éve igyekszem holisztikus szemszögből rávilágítani arra, hogy nagyon nagy baj van a magyar emberek…..
Evamaria 2023.08.04 18:18:36
@TAURUS: Kedves TAURUS!
Sajnos nemcsak a vizeinket lopják, hanem a magyar véradó emberek vérét is Izraelbe szállítják.
Valahol olvastam, hogy hol vannak ezek a "vízcsapok", de sajnos már nem emlékszem rá.
A Haarp és chemtrail tömegpusztító és tudatbefolyásoló hatása ellen momentán csak a lélek által vagyunk képesek védekezni. Itt konkrétan arra gondolok, hogy akik képesek a változásra és változtatásra, azaz életképesek, azoknak a lelkisége biztosan legyártja a tudathordozója érdekében e sok méreg ellenszerét.
Teljesen igazad van, hogy a cigánytenyésztést, mint biológiai fegyvert nem emeltem ki, de több írásomban is megemlítem, sőt a "zsidótenyésztést" és a zsidó-cigány kevert fajt sem hagyom ki.
Ahogy elnézem, sajnos manapság Magyarországon él a legkevesebb magyar, tele vagyunk mindenféle szedett-vedett lényekkel és kevert fajú parazitákkal.
A magyar nép az elkorcsosodás szélén áll.
Ez a blog abban az időben jött létre, amikor a Logosz Világ weblap felkerült a világhálóra.  A weblap tartalma spirituális és holisztikus szemlélet alapján íródott.  2022-ben a weblapot megszüntettem. Attól még, hogy a portált felszámoltam, a holisztikus szemléletmódom nem változott. A weblap…..
Elérkezett a 2022-es esztendő vége, fellélegezhetünk, hogy ennek is utána vagyunk!Fellélegezhetünk, ugyanis társadalmunkat elnézve, nem hiszem, hogy a harmónia, a boldogság és a béke magasztos állapotát élték volna meg az emberek ebben az időszakban, sőt biztosan tudom, hogy a 2022-es évenergia…..
Nem mondhatjuk, hogy unalmas az élet Magyarországon!Ez év tavaszáig a COVID méreg-vakcina ráerőszakolása a lakosságra, áprilisban a népszavazási bohóckodás, nyáron az energia áremelés kötötte le az emberek tudatát, most októberben pedig a népszámlálásban való részvétel kötelezősége tartja toppon a…..
Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melyre úgy vélem, hogy a legjobb indulattal sem lehet azt mondani, hogy boldogságot és jólétet hozott a népünk számára. A 2021-es esztendő mintha kissé megkongatta volna néhány ember fejében a vészharangot, többen elkezdtek ébredezni s talán mozgolódni is.Szemmel…..
Evamaria 2021.12.07 13:53:11
@kék lámpás: Kedves Kék Lámpás!
Én úgy látom, hogy Magyarország helyzete most már csak a polgárháborúval rendezhető. A COVID áljárvánnyal kapcsolatos törvények és korlátozó intézkedések azért lettek kitalálva, hogy provokálják az embereket. Nézd meg, hogy havonta tesznek egy lapáttal arra tűzre, ami még mindig nem eléggé ég...
A háttérből irányítók a nép(ek) által akarja elpusztítani a "nemzeti" kormányt. Elvégre, amikor már több lesz kettőnél és betelik az a bizonyos pohár, akkor az emberek nem a háttérben lévő hatalomnak fognak neki menni, hanem azoknak, akik végrehajtják a parancsaikat. Így a bábozók mossák kezeiket, a bábok pedig tetszik, nem tetszik, vállalják tetteik következményeit. Csak azt nem értem, hogy miben reménykednek ezek a hazaárulók?
Úgy vélem, hogy minden tekintetben, így az emberek megosztása területén is, a végsőkig el fognak menni.
Teljesen mindegy, hogy 2022-ben bukik Orbán vagy nem. A jelen politikusai kivétel nélkül egy urat szolgálnak minden országban.
Amíg 2021. július 24-én több országban az emberi jogokért és szabadságért tüntettek az emberek, addig Magyarországon a pride felvonulás zajlott Budapesten. A Szájer József botrány és a meleg-pedofil törvény meghozatala, valamint a pride felvonulás után nem csodálkozom azon, ha azt mondják a…..
Egy éve már, hogy a koronavírus megfertőzte tudatunkat és sokak fejében nemcsak az elmebaj , hanem a COVID is hullámzik. A minden szempontból tönkretett és kizsákmányolt magyar nép számára úgy tűnik, eljött a végső csapás időszaka. Most aztán kiderül, hogy tényleg az isteni mag népe-e a magyar, vagy…..
Többen kérdezik tőlem, hogy mi várható a közeljövőben Magyarországon és milyen kilátásai vannak Orbán Viktornak a 2018-as választáson.  Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel a születési képlete alapján elkészítettem a jelenleg még regnáló miniszterelnök személyiségelemzését és…..
Evamaria 2018.04.10 18:28:48
@KillerFrost: Kedves Lilla!
Szerintem sokunknak leesett az álla a 2/3-os "győzelmen"!Én személy szerint biztos vagyok abban, hogy ez az eredmény lehetetlen, nem igaz!
Az utóbbi hetekben már lehetett érezni, hogy valamire készül a Fidesz és szinte biztos voltam benne, hogyha nyer, akkor az nem tisztességes győzelem lesz.
Elárulok neked valamit! Az elmúlt 2 hónapban már nem bírtam a kíváncsiságomat uralni és megkérdeztem a tarot kártyától a választás eredményét. Sajnos a kártya egy az egyben mutatta Orbán győzelmét. De van jó hírem is! Kétszer kérdeztem ezügyben a kártyát és mind a 2x szinte ugyanaz jött ki (2. kérdezés tegnap történt).
Bár csalás útján most nyert, de a királysága hamarosan összeomlik. A kártya hihetetlen nagy összeomlást és katasztrófát jelez Orbánnak és a pártjának. Magyarországnak pedig egy új élet kezdetét, változást, sorsfordulót.
Orbán jelenleg egyetlen dologtól fél: elveszik tőle a hatalmat.
No és kiktől retteg? A fiataloktól!Magából indul ki... tudja, hogy mire képesek a fiatalok. Ha a fiatalok összefognak és egységet alkotnak, akkor biztosra veszem, hogy a magyar nép melléjük áll.
Orbánt és bandáját sokan gyűlölik (pl. a jelzáloghitelesek, akiket földönfutóvá tettek, az egészségügyi dolgozók, a diákok, a tanárok, a munkanélküliek, a külföldre kényszerült hazánk fiai, akik itthon nem tudtak megélni...)
Ezt az embert választással/szavazással nem lehet eltávolítani a jelenlegi pozíciójából. Ahhoz, hogy megszabaduljon tőle a nép sokkal drasztikusabb megoldás szükséges (ami be is fog következni).
Csupán egyetlen kérdés aggaszt: Ki legyen helyette? Erre a kérdésre pedig senki nem tudja a választ, hiszen ma nincsen olyan ember a politikában, akire azt lehet mondani, hogy az országunk és népünk érdekeit képviseli.
Evamaria 2018.12.16 09:02:29
@SzLH: Ugyanaz, mint az áprilisban tartott választási csalás miatti tüntetéseknek, azaz semmi.
Evamaria 2021.03.20 12:34:05
@H3rold: Ha nem csaltak volna a választáson, akkor simán bukott volna az Orbán-banda.
Bizonyára sokan fellélegeznek, hogy végre pontot teszünk a hazugságokkal és megpróbáltatásokkal megkoronázott 2020-as  év végére, s kicsit pesszimistán, de mégis reménykedve nézünk a küszöbön álló 2021-es új esztendő lehetőségei felé. Ahogy azt a 2020-as évelemzésben előre jeleztem, valóban kemény…..
Ahogy a magát magyarnak nevezett kormány bejelentette a legújabb rendkívüli abnormális intézkedéseit, több honfitársam is feltette a kérdést, hogy mi a véleményem erről. Mivel a facebook-on már nem lehet saját gondolata az embernek, mely által megoszthatja másokkal az eseményekből levont…..
Evamaria 2020.12.11 19:44:59
@Gaben N: Köszönöm szépen Gaben N! Biztosan tudom, hogy most már meg vannak számlálva Orbán napjai. A mellékelt ábra szerint mindent elkövet azért, hogy a sors (magyar nép) keze minél hamarabb utolérje.
2020. november 23-án a magát nemzetinek nevezett fidióta kormány újabb csapással sújtotta az egyébként már agyilag maximálisan lebutított és anyagilag teljesen kifosztott magyar népet.Orbán most megismétli a tavaszi időszakból jól ismert vásárlási idősáv bevezetését azzal a különbséggel, hogy a 65…..
Ezúttal a COVID-19 vírus hátteréről, néhány kulcsfontosságú szimbólumáról és az egész emberiségre hatással levő vírusterv megvalósításának okáról lesz szó egy spanyol, másképp gondolkodó Blogger meglátása szerint.  Spanyolországról tudni kell, hogy rendkívül katolikus vallású ország és jelenleg az…..
Újabb hazugság és aljas csalás részeseivé váltak a hitelesek.A zsidó tulajdonú bankok és az államok feletti magánhatalomnak alázatosan talpat nyaló magyar kormány a koronavírus-helyzetre való hivatkozással megint belerúg az adósrabszolgaságba taszított emberekbe.Amikor Orbán Viktor bejelentette a…..
Kedves Magyar Érettségiző Honfitársaim! Eljött a nagy nap, amikor számot adhattok abból a töméntelen sok hülyeségből és hazugságból, melyekkel az elmúlt években a gimnáziumnak vagy szakgimnáziumnak nevezett közintézményekben tömték a fejeteket.Kitölthetitek a semmirevaló érettségi teszteket, ami…..
Nem is kezdődhetett volna ütősebben a négyes energiájú 2020-as esztendő, mint egy olyan vírushazugsággal, amely képes megfertőzni a Föld lakosságának tudatát. A semmiből és a hazugságból sikerült tömeghisztériát csinálni,  csak a vak nem látja, hogy a média mételyezi az emberiséget a valótlan és…..
Igencsak furcsának tartom, hogy országunk köztársasági elnöke a hazánkat is érintő világjárvány krízishelyzetben egyáltalán nem nyilatkozik, s a médián keresztül nem üzen a magyar népnek.Milyen köztársasági elnök az, aki egy válsághelyzetben még csak biztató szavakat sem intéz a…..
Nem is kezdődhetett volna anyagiasabban a négyes univerzális év, mint Schobert Norbi okoskodó netes megnyilvánulásával. Ez igen! Igazi stabil, korlátolt és anyagias eszmefuttatás, melytől hangos lett az ország, s engem is írásra késztetett. Nézem ezt a Keto-s Norbit, akit a média fitneszgurunak…..
Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok... Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.   Mivel tudom, hogy véletlenek…..
Evamaria 2019.05.28 07:07:51
@Vaszanti: Várni és reménykedni, hátha felébrednek...
Evamaria 2019.05.28 19:20:16
@Vaszanti: Igen, történt változás: rosszabb lett! Sajnos a süket vakoknak hiába beszél az ember. A türelmen és várakozáson kívül nem tudok mást javasolni, mert magam sem értem, hogy miért tűrik még az emberek, hogy egyik oldalukat sózzák, a másikat pedig nyúzzák, moslékot esznek és nem zavarja őket, hogy a légtér tele van chemtrail-es repülőkkel.
Evamaria 2020.01.03 09:14:29
@TAURUS: Szerintem sehol. De egy másik videóval hátha tudom kárpótolni.
Egy pilóta felvétele:
huntv.info/chemtrail-amit-minden-nap-szornak-rank/?fbclid=IwAR3W1Df1ZCueonwflrBMwHnTOHC9pdBCIiEB4_DrlnC8AtoTw_jC36EluNI
A 2020-ra vonatkozó általános évelemzésemben ezúttal nem tértem ki Magyarország jövőképének körvonalazására, mert úgy vélem, hogy ez az esztendő olyan rendkívüli energiákat tartogat nemzetünk számára, mely megérdemel egy részletes „országelemzést”.  Nem kertelek, alapjában véve 2020 különösen nehéz,…..
Ismét gazdagabbak lettünk egy évnyi tapasztalattal!  2019-ben learathattuk azon törekvéseink gyümölcseit, melyek megilletettek bennünket.  Mozgalmas és anyagias esztendőt tudhatunk magunk mögött, melyben figyelmüket sokan továbbra sem a valódi értékekre irányították, hanem csak a haszontalan…..
A mai ember számtalan formáját alkalmazza az önpusztításnak, mellyel tudatlanságát és primitívségét fejezi ki. Alkohol, dohányzás, drog, gyógyszer, egészségtelen életmód és táplálkozás, csakhogy néhányat említsek a legismertebb önromboló eszközök közül.Most azonban egy olyan kevésbé ismert…..
Hazánkban több, mint tíz éve, hogy állandó téma a devizahiteles átverés.Mostanra nagyjából mindenkinek összeállt a kép erről a gondosan előre megtervezett bűncselekményről, melyben a magyar kormány, a bankok és a közjegyzők szorosan együttműködve szándékosan csapták be az embereket.E bűnszövetkezet…..
Itt a tavasz, az újjászületés ideje így a legújabb közfoglalkoztatott álláslehetőségeket megragadva indulhat sokaknak az „új élet”, mely megaláztatást, depressziót és nyomort eredményez a magyar lakosság jelentős százalékának...
Evamaria 2018.12.23 09:00:08
@Móklis: Köszönöm! :)