Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acsbar

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egy évvel ezelőtti termékeket általában feltűnés nélkül újra lehet hasznosítani, amíg az évszámok hasonlítanak. Naiv vásárló visszament a komáromi Lidlbe, hogy még több lejárt Balaton szeletet vegyen. Kiderült, hogy a tejcsokis széria még fél évig tartja magát, az…..
acsbar 2013.04.08 20:20:04
@Endre007: Drága Endre!
Pont leszarom, hogy lehet-e videófelvételt készíteni vagy sem. Ha lejárt minőségi idővel rendelkező terméket kitehetnek, akkor videót is készíthetek. Állok a jogi lépéseik elébe. Kapok egy ejnye-bejnyét, meg legközelebb majd nehogy bemenjek a Lidl-be... Gondolom, a rejtett kamerás felvételeket, amiket a tévében mutatnak, mindig jól megbüntetik.
Mennyi nem volt bennem? Vettem belőle még 4 darabot, majd szóltam az áruházvezetőnek. Hölgyike előjött, visszaadta a pénzt, bejegyeztük a panaszkönyvbe. És igen, még élek, nem lett semmi bajom a két hónapja lejárt csokitól. Ja igen, és nincs blogom, úgyhogy még szenzáció hajhász sem vagyok :)Csupán felháborodtam, hogy ezt akarják letolni a torkomon. Akár a raktáros hibája, akár az áruházvezetőé, akárkié. Ha én hibázok a munkámban, engem is felelősségre vonnak.
Egyébként a további felvetésekre:
- nem volt akciós a termék, sehol nem volt feltüntetve, hogy bármilyen minőségi hibája lenne.
- A Lidl nevét egyszer sem írtam le rosszul
 Hát igen, 19-re lapot kért a kapitány nálam, amikor úgy döntött, hogy módosítva az útvonalon Nassaut kapjuk a kajmánok és a teqiula ivók helyett! Jól tette, mert Nassau kihagyhatatlan élmény volt, több dolog miatt is. Kezdeném rögtön a reggellel, amikor is felmentünk a…..
 Ahogy korábban írtam, nem szerettünk volna lábatlankodni a rokonoknál, ezért a reggeli kelést követően (9-kor, mert a munkások 10-kor jöttek), kerestünk egy Mc Donald's-ot a FREE WIFI reményében, hogy megtervezzük az elkövetkezendő 3 napunkat.Már a kocsiban járt az…..
Sokat gondolkodtam, hogyan közöljem a legújabb hírt Veletek. Jobb nem jutott eszembe, mint hogy az eddigi bejegyzésekből kiválogattam a lényeges sorokat, mondatokat, kicsit megformáztam, összefoglaltam, és a végén kiderül, mi az oka a bejegyzés „születésének”. Aki…..
„Inkább írd ki egy blogposztban az érzéseidet ezzel kapcsolatban, hogy te hogy látod, mi a véleményed.”„Folytasd bátran, aki meg rosszat mond, az le van szarva:)„„Ne foglalkozz ezekkel az ostobákkal, ne hagyd, hogy bármiben is elrontsák a boldogságodat, és…..
Racemachine Az utolsó nap 2010.12.04 09:32:00
Update: Magyar idő szerint 6 óra, fél7 körül várható a célba érkezés-elvileg.Az aktuális helyzet ide kattintva látható.Ide kattintva pedig a pályát figyelő, nem túl jó felbontású kamera képén követhetjük, hogy mi zajlik a célnál.Üzenj neki ide kattintva regisztráció…..
A számküldős versenynek elég nagy sikere volt, rengeteg zenét kaptam. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki küldött, remélem a nyertesek örültek az ajándéknak (elárulom, nem csokit kaptak...:)). Most is számküldő versenyt hirdetnék, csak kicsit más kategóriában. A jelige:…..
2010. 09. 26. Vasárnap, 12.45. Bern Capitals – Burgdorf Wizards. U21A bajnoki mérkőzés. Ebben a bejegyzésben csak a vasárnapi napomról lesz szó; a meccsről, a meccs előtti és utáni dolgokról, és a délutánomról. Reggel 9 körül keltem, és boldogan vettem tudomásul, hogy…..
Burgdorf Wizards :) 2010.08.19 18:21:00
 Nem tudtam jobb címet kitalálni ehhez a bejegyzéshez. Kedden az SML (felnőtt csapat) edzőmeccset játszott egy u16-os fiú csapattal. Még nem láttam svájci fiúkat játszani, úgy gondoltam, épp itt az ideje. A meccs kezdete előtt leszólított az SML edzője. Először arra…..
Burgdorf Wizards Csarnokavató kupa 2010.08.19 12:32:00
Szombaton este 20.00-kor került sor az első Wizards-os fellépésemre. Egész nap görcsöltem, a meccs előtt már minden bajom volt. Felvettük a mezeket (9-est kaptam), majd jöhetett a bemelegítés. Itt máshogy zajlik, mint otthon. Bemelegíted magad, aztán belövöd a kapusokat, majd 3-4…..
2010. augusztus 6. A nap, amikor elkezdődött egy új élet. 12 óra utazás után végre megérkeztünk Utzenstorf-ba, ahol az edzőm lakik. Már várt minket, amint kiszálltam az autóból, ott állt előttem mosollyal az arcán. :) Igen, végre, 4 hónap szenvedés után, ott álltam és…..
 A Spiró-probléma valójában közéletünk problémája, ezen belül is – fájdalom - elsősorban a magyar jobboldalé. Tegnap Spiró egyik esszéjéből vett idézet volt az érettségin vitaindítónak szánva, érvelni kellett álláspontja mellett vagy ellen. Ma a Magyar Hírlap…..
Még adósak vagyunk az előző forduló összefoglalójával az olvasók felé, valamint jónéhány beadandóval és némi ZH-val az egyetem felé a női bajnoki címhez – mely érdekes módon teljesen érdemtelenül és érthetetlenül semmilyen visszhangra nem talált a szélesebb…..
Az elmúlt héten Szlovéniában, egészen pontosan a Ljubljanatól 80 km-re fekvő Idrijában női világbajnoki selejtező tornát rendeztek. Számunkra ez azért érdekes, mert egyrészt a válogatottunk a továbbjutók közül a legrosszabb IFF ranglistájú ellenfelünk lesz a decemberi VB-n…..
Két hét múlva máris módosul a menetrend, de lényegében csak a fehérváriakon segítenek. Ha szabad szubjektív vallomással kezdeni, néhány napja már lehetett tudni, hogy a december közepén bevezetett menetrendet még februárban módosítják, hogy a korábbi menetrendhez képest…..
Túl vagyunk az első mérkőzésen, melyen a torna egyik favoritjával, Lengyelországgal mérkőzött meg hazánk válogatottja. Előzetesen is sejthető volt, hogy a lengyel csapat más kategóriát képvisel: az erős hazai bajnokságban edződő játékosok jónéhány svédországi légióssal…..
Elvileg MK forduló van a hétvégén, ám ennek ellenére gyakorlatilag mindenféle sorozatban lesznek küzdelmek az ország minden pontján. A lentebb felsorolt mérkőzésidőpontok maradéktalan helyességére gyakorlatilag annyi az esély, mint a Racing Santander spanyol bajnoki címére…..
Az elmúlt napokban lekerült a lepel egy több mint 1 éves titokról. Mindenki meglepődve, vagy kevésbé meglepődve konstatálhatta, kit is olvas, kitől várja a beszámolókat, a tuti tippeket, ki kérdezett mindenki helyett és ki adott hírt sok mindenről. Az olvasótábor egyre csak…..
Lázba jöttünk a hírtől, hogy a McDonald's vegyészei "magyaros" menüvel álltak elő, és olyan fogások lepték el a mekiket, mint a bundáskenyér, az aranygaluska vagy a lángos. Annyira felbuzdultunk, hogy nagy videós tesztelésre készülünk. Itt jön a segítségkérés: aki…..
Robogunk tovább a 4 napos hétvégén, és most következik egy 3 napos forduló, ami kivételesen teljes lesz, azaz minden felnőtt bajnoki kiírásban pályára lépnek a csapatok. A tegnapi mérkőzésekről gyakorlatilag egy halovány bitnyi információnk nem sok, annyi sincs egyelőre, ezért…..
acsbar 2008.10.26 21:03:48
Véget ért a magunk számára önkényesen kiutalt szabadság és újult erővel csapunk le a klaviatúrára felfrissítvén a legutóbbi bajnoki forduló eseményeit. Az elmúlt héten több csapat végleg legalább pár forduló erejére meggyőzött minket arról, hogy hol is foglal helyet az…..
Ebben a körben figyelő tekintetünket a női bajnokság irányába fordítjuk, ugyanis itt két a végső győzelemre is esélyes csapat küzd meg egymással az egyik mérkőzésen. A másik párosításban benne rejlik egy rekord felállításának lehetősége is! Ami az OB1-et illeti, ott az…..
Túl vagyunk az első három fordulón (legalábbis a férfi mezőnyben), és egy semleges néző aspektusából szemlélődvén alapvetően elégedettek lehetünk. Persze jócskán tudnánk olyan csapatokat, embereket megnevezni, akik messzemenőkig bosszúsan tekinthetnek az elmúlt 1 hónap…..
A Mai naptól él a regisztráció: figyelj, kalkulálj, tippelj és nyerj értékes nyereményeket (pénzt!) az X3M Floorball TOTO-n, a blog tippjátékán. (Ezzel letudtuk az első pontig megjelenítő linkjeink felé kötelezettségeinket, jöhet a cikk.) Midőn a Lyukacsos Kristálygömb…..