Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vieces

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Szeretnénk néhány gondolatot megosztani veletek, ugyanis nemrég egy kedves levelet kaptunk a Magyar Spirituális Egység Tanácsától a Kék Avian-okkal kapcsolatban (amit ezúton is nagyon szépen köszönünk!) A továbbiakban a nekünk küldött levélből idéznénk és…..
Csönd volt, egy bányában szokatlan csend, amikor a napokban lehetőségünk nyílt a bezárt bányába lemenni.  Ez volt az első – döbbenetes – benyomásunk. Nem működött már a frontfejtés, nem szállítottak szenet: a Márkushegyi Bányaüzemben befejezték a termelést. Egy…..
vieces 2015.06.30 11:55:11
COREY VÉGRE NYILVÁNOSSÁG ELÉ LÉP! Azt az embert, akinek már oly sok írását közzétettük, és aki korábban GoodETxSG álnéven írt különböző internetes fórumokon, valójában Corey Goode-nak hívják. Az anonimitásnak tehát ezennel vége. Mostantól arccal és névvel vállalja…..
vieces 2015.06.24 22:01:57
@Zicky72:Az időt nem lineárisan kell elképzelni, hiszen az csak egy fogalom, ami változásának a sebessége elég sok mindentől függ a megfigyelő számára, például a hihetetlen nagy gravitációs mezők is befolyásolják az eltellésének a hosszát az ott lévő megfigyelő és egy külső megfigyelő esetében, sőt egy bizonyos sebesség felett is megváltozik az idő tellésének a mértékem.

A testből való kiemelés időtartalma lehet elég hosszú és sok minden történhet a tudat számára, amit ha időben szeretnénk mérni, akkor napok is lehetnek a számára mint érzékelés, miközben a testi jelenlétének helyém a visszatérésig szinte nulla idő tellik el.
Éveket nem tudok ilyen módon elképzelni a tudat érzékelése nézőpontjából, mert ez igencsak eltérő energetikai változásokat okozhat a tudat-test között, aminek csak negatív testi hatásai lehetnek. Bár a lehetőséget nem zárom ki technikai vagy magasabb rendű energetikai beavatkozás által.
A 20-évet saját testével együtt úgy kell elképzelni:

1.: 16 évesen elviszik.
2.: 36 évig szolgál, majd visszahozzák abba az időbe, ahonnan 16 évesen elvitték.
3.: 16 évesen és rögtön utánna emlékezik mindenre, ám amire emlékszik, az még meg sem történt, csak fog. Vagyis a jövőt, a jelen eseményeit mondja el egészen 36 éves koráig, amikor is az utolsó elvitelkori emlékének idejét beéri és a két idő (emlékként átélt és a jelen) egyesül.

Viszont az időutazással az a baj, hogy rengeteg anomáliát és változtatási lehetőséget rejt abban a 20 évben, amikor 16 éves korában visszahozzák és nem lesz 36 éves. Ugyanis ebben az időszakban alternatív önmagával is találkozhat ha egy térpontban lesznek, vagyis az egyik űrállomason vagy a Marson stb. Na ez az esemény igencsak megforgatná a dolgok történését, pláne, ha a visszahozott énje meg akarja változtatni az előzőleg elvitt, de vele egy időben lévő önmagának tetteit. Viszont ez a régi elvitt énjének új időtörténési eseményvonalat (pedig nem lineáris, de így könnyebb érzékeltetni) hoz létre, és a visszahozott tudatában is változás lehet az emléleiben. Még talán meg is ölheti egyik a másikat, de lényegében az életben maradó testi tudata valósága folytatódik, miközben egyesül önmagával a megölt tudatrészével... :-) és ezt még lehetne bonyolítani végtelen formában, módozatokkal.
vieces 2015.06.25 08:15:27
@xndkng1423: én is mobilról nézem, olvasom. Ki kell jelölni az egész oldalt és látszani fog a szöveg. :-)
  Kitűnő és értékes interjú egy angol munkáspárti képviselővel. Alfred Lambremont Webre beszélget Simon Parkes-szal reptiliánokról, a sáskaszerű mantid lényekről, reinkarnációról és a lélek valóságáról. Simon egy nagyon-nagyon különleges személyiség, aki nem…..
vieces 2015.06.24 20:42:46
@GoodET Hungary: Elképzelhetőnek tartom, hogy maga a tudat (én nem nevezem léleknek, mert számomra a lélek a tudat kivetülése, formai energetikai megjelenése. Ha testhez kapcsolódik, vagy nem, de ennek az energetikai alakbeli, formai megjelenése.) az több faj tudatszövetében és testesüléseiben is tapasztalatot szerzett. Ez egyébként nem ritka főleg az újkor emberi társadalmában, viszont magától a tudattól elég nagy energetikai leadással zajlik az alacsonyabb energetikai szintű emberi testben megjelenni. Az energia pedig az információval együtt létezik, tehát az információs részét is le kell adnia, meg kell kötnie a 4D-tudatszövetben, hogy ez
vieces 2015.06.24 20:42:48
@GoodET Hungary: megtörténjen. Ami pedig egyfajta ledegradálódás, IQ vesztés.
  David Wilcocknak a Conscious Life Expo-n elhangoztt előadása a Titkos Űrprogramról és naprendszerünk 5 millió éves eltitkolt történelméről magyar nyelven pdf formátumban ingyenesen letölthető ezekről a linkekről az Exopolitika Magyarország…..
vieces 2015.05.12 21:29:23
@vieces: Köszönöm szépen annak, aki elküldte nekem a villámpostámra. Áldással.