Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PepitaPanna

75 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PepitaPanna Egy őrült víziói 2012.01.19 22:15:29
...látomásaim vannak. Zavaros gondolatok, borzasztó rémképek. Hallottam a lágerek túlélőitől, hogy időnként merő passzióból felsorakoztatták őket, és beléjük lőttek. Jó játék. Volt. Volt? Hallottam, hogy a közalkalmazotti létszámleépítést modern, humánus, demokratikus…..
Amikor kimondják azt a kifejezést, hogy "kollektív büntetés", értelmetlen vérengzések, népirtások, megalázások, fel nem fogható borzalmak jutnak az ember eszébe. A felnőttekébe.  Normális családban felnövő, növekedő gyerekek - remélem - nem tudják értelmezni…..
Orbán Facebook-oldalán jelentek meg a fotók az egyiptomi áldozatok hazahozataláról  - adta hírül az origó  Gratulálok. Legközelebb a meztelen fotóit teszi közzé, hogy Ő-felsége milyen f...gyerek?!Végighaknizta a szerencsétlenség híre az összes médiát, kemény…..
"Többe kerülhet a gyógyszer jövőre azoknak, akik nem működnek együtt az orvosokkal – ezt tartalmazza a gyógyszer támogatási rendszer átalakítását célzó kormány előterjesztés a Népszabadság információi szerint. A háziorvosok fogják majd ellenőrizni, hogy a…..
Jártamban-keltemben sokat hallok, tapasztalok az utcán, nyilvános helyeken. Jó sokszor csak legyintek: túlzás, negatív hozzáállás tetézi bizony sok ember gondjait.  Persze néha felkapom a fejem. Főleg, ha azt még szeretett, tisztelt, elismert gondolkodású ember szájából…..
Egyszerűen nem értem a zembereket! Ezen agyalok már hosszú ideje. Nem érdemelnek ezek semmi jót. Végre épül a kánaán, a paradicsom, a földi menyország, erre nem tetszik... Ezek nem normálisak! Vegyük csak sorra, mit akar beleverni a beszűkült kapitalizálódott, elpuhult nyugati…..
Szeptember 30-án, Benedek Elek születésnapján indult a Médiaunió idei kampánya “Mesélj minden nap” címmel A kampány mellé olyan ismert személyiségek álltak mint Schmidt Mária és Novák Péter, valamint a gyermeklélek ismerője, dr. Vekerdy Tamás.  -Olvass esti…..
Szeretem a kávét. Cukor és tej nélkül, langyosan. A koffein rám nem hat. Ihatom este, akkor is alszom, ihatom reggel, akkor is álmos vagyok. Szeretem az ízét, az illatát. Ha látogató jön, az a minimum, hogy megkínálom kávéval, üdítővel. Nemrég pedig komoly tudósok több éves…..
Amikor sokan aggodalmuknak adtak hangot, hogy a népszámlálással kapcsolatos kérdések között vannak enyhén szólva is kifogásolhatóak, sértik az egyén jogait, kikövetkeztethetőek leszünk a válaszokból, akkor csak legyintettem. Amikor bemegyek városunk legnagyobb áruházába,…..
Hétfő reggel. Ennek mindig érdekes a hangulata. A kicsim ilyenkor még visszahúzódik az ágyába, és eltöpreng azon, hogy akar-e egyáltalán oviba menni. A nagyobb is lassabban készülődik. Két nap pihi, elnyúlás, ráérősség után vissza kell rázódniuk. Nagyobb gond azonban…..
Amióta iskolás gyerekem van, újra átélem az kisdiák éveimet. Főleg az alsós korszakot. Elevenen érzem az összes sérelmet, bántást, csúfolódást, amit kaptam. A gyerekek kegyetlenek. Ez igaz. Kódolva lehet ez minden kisemberben, mint ahogy a nagyokban is sokféle rossz, ami csak úgy…..
Aki nincs velünk, az ellenünk van! Aki másként gondolkodik, él, viselkedik, az ördögtől való!Aki szegény, az vagy halott, vagy hazudik! Elképzelem, szegény vezért: esténként magába roskadva gubbaszt az öblös fotelében, a kandalló mellett, ami ontja magából a forróságot. Ám…..
Aludni nagyon jó! Éjjel.Lányaim kb.: 2 -2 és fél éves koruktól nem alszanak napközben. Este lefektettem őket időben, és szép békésen végigaludták az éjszakát reggelig. Időnként napközben lefeküdtek, mesét néztek vagy én meséltem nekik. Kicsit pihentek, aztán újra aktívak…..
Ami az elmúlt napokban nyilvánosságra került, ahhoz már szerény, egyszerű polgár szerény szavakkal hozzá sem tud szólni. Egyelőre "hallgat a mély" ...A Diktátor és sleppje élettörténetén elgondolkodva egyszerűen nem találok párhuzamot még a végtelenben sem az…..
Egy hat éves, Verdákat és Pókembert imádó, fiúkkal barátkozó, mégis TALPIG KISHÖLGY kérdezgeti ezt tőlem naponta! Egyszerűen nem hisz nekem: mert a NŐŐŐ, az nagy cicijű, magas sarkúban libbenő, festett szemű, rúzsos ajkú, sok cipője és táskája van.  A minap…..
Tőlem sokkal okosabb és hozzáértőbb szakemberek fejezik ki véleményüket a kormány hülyeségeiről. Szerintem a dilettáns kifejezés nagyon szép, visszafogott jelző rájuk. Puffogtam már én is teljesen letaglózva az emberi hülyeség azon magas fokán, amit nap mint nap művelnek. Az…..
Szülői értekezlet az óvodában. Nagycsoportban. Évek óta oda járunk, családias hangulat, játék, móka, kacagás...volt. Régebben. Az utóbbi egy-két évben érzek a levegőben valamit:szorongás, félelem, kapkodás... Némi nyomkövetéssel persze érthetővé válik, miért változott…..
Szeptember 1. - Fekete csütörtök: nemcsak azért, mert becsengettek az iskolásoknak, megkondult az utolsó útra vivő harang a fejekben is. Amikor meghallottam ezt az információt, először nem értettem. Pedig jó fülem van, értem a magyar szót is. Eddig legalábbis... Aztán azt hittem,…..
Egyre több az egyházi iskola hazánkban. Ez egy mai hír. Van olyan település, ahol az egyetlen iskolát is az egyház vette át. Zömmel katolikus. Semmi bajom a vallással. Egyikkel sem. Aki tanulmányozta már a különböző irányzatok könyveit, abban sok-sok követendő példázat…..
A tervezet szerint - amit természetesen elfogadnak, és ezer évre szólóan kőbe vésnek - arról van szó, hogy közvetlen az állam nevezné ki az iskola igazgatókat. Mint sok más esetben, itt is leverődött a biztosíték sokaknál. Mivel nyilván azok kapnak majd igazgatói széket, akik…..
Néhány ismerősöm elképedt már ezen a kijelentésemen...(Gondolom) nem egyetlen anyuka, akinek kamasz fia szemtelen, sokat veszekednek, ilyenkor megbántja az anyját. Anya megbántódva panaszkodik, hogy a gyerek sosem kér bocsánatot.- Te kértél már tőle? Hallott a szátokból ilyen…..
A mai nap eseménye, hogy hírül adták: egy 16 hónapos kisfiún átment autóval a saját apja.Nem fűznék hozzá semmit.A hírt kommentálók miatt teszek egy-két megjegyzést!Aki ilyen híreket kommentál, valószínűleg gyermektelen!!!A szülő felelőssége ÓRIÁSI! Én is így gondolom.…..
Épül a kormány MEGOLDÁSA!Mintegy elenyésző számú ház egy-két-három-sőt több gyerekeseknek.Ide költözhetnek, ha befalta a bank a pénzüket, ingóságaikat. Már az apraja. A nagyjának nem készül barakk.Gondolom, ide is csak az ideológialiag kellően agymosott, tapsolós, elmúlt…..
Nem tudom, ki, hogy van vele, de az ember gyereke általában jobbat szeretne kihozni magából, - mint ami van.Mindenkinek megvan a maga gyengéje, és hangulattól függ, éppen mi.A lányaim nagyobbika semmi pluszt nem kér, ahogy van, úgy van. Azt vallja, EZ Ő. Szerintem neki van igaza. A…..
Időről időre hallok olyan családokról, ahol nincs békesség. Nem beszélnek egymással sokszor évekig, vagy éppen állandóan vitatkoznak, régi sérelmeket emlegetnek. Gyakran egy-két részletet elpanaszolnak nekem is az ismerősök. Ezért szoktam eltöprengeni azon, hogyan lehet…..