Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnsonandjohnson

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Még hogy ez csak showműsor, meg szirupos dalok és érzelgős színjáték, amikor mindenki összeölelkezve ring a színpadon, aztán gyorsan kitöltik az áfás számlát az öltözőben. A Danubiusnak már mindegy, ők már maguknak csinálják a műsort, könnyes a búcsú, de akkor is csak…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
johnsonandjohnson 2009.04.06 20:24:30
@hariel: nekem volt szerencsém mindhárom kommentárt hallani, itthon a német rtl-en követem (de ha a háromból választani lehetne valszeg akkor is így tennék) méghozzá azért mert CDanner és Heiko Wasser márciustól a szezon végéig gyakorlatilag velük él. Ketten együtt mindent tudnak a szakmáról és a közvetítésről. A sportközvetítésről pedig annyit, hogy ahol ketten vannak, ott az egyik az ún. play-by-play announcer aki gyakorlatilag közvetíti az eseményeket, míg a másik a "color commentator", analízissel, az eseménnyel kapcsolatos érdekes dolgokkal. Nálunk melyik melyik? Talán érdemes ezen elgondolkozni.... Csak a reklámnál nézem a magyar rtl-t, de már így is egy kisebb könyvet össze tudnák írni arról, hogy mennyi baromságot beszélt ez az elfuserált barom. Sajnos soha nem szabadultok tőle...
johnsonandjohnson 2009.04.06 20:32:57
@réjnííí: Nem tudom mi van a töbi marhával, de a német RTL-en valakivel interjúzott Kai Ebel (kőkemények az ingei :) ) és valaki odadugott egy retekklubbos mikit az alany orra alá. Szóval valaki van ott az biztos, csak sztem drága a műhold :)
Képviselő Funky A büszke jász 2009.03.13 11:40:00
Nehéz helyzetben vagyunk most. Tréfás felvezetést kellene írnunk egy megdöbbentő videóhoz, ám csak másodpercekre merjük kivenni ökölbe szorított kezünket a fenekünk alól, mert attól félünk, még szét találjuk verni a monitort. Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes úgy…..
A második évad egyik legjobb jelenete, amiben Richard Schiff Emmy-díjra méltó alakítást nyújt, bár Martin Sheen sincs sokkal lemaradva tőle. ..
A horvátok 2-0-ra vezettek az első meccs első harmada után a talán esélyesebbnek gondolt litvánok ellen, egy pillanatig arra gondoltunk, szombaton lesz a budapesti olimpiai selejtező döntője. Ám a baltiak gyorsan felálltak a második felvonásban, annak végén 3-2-re vezettek.…..
comment:com Baló nem érti 2008.03.09 19:32:00
Mostanra sikerült előszedni a miniszterelnöki beszédet, és nem a némafilmes verziót Chaplin korából, hanem a rendeset, de előtte Baló György majdnem vértolulást kapott, mert Süveges Gergő nem tudott neki 19:25-kor adatokat mutatni. Nem hát, mondta is szegény, hogy "0,6%-kos…..
Jaj, de szeretjük, amikor az angol nyelvű riporotokat olyan kollégákkal fordíttatják az RTL klubnál, akik lófaszt sem tudnak sem az angol nyelvről, sem pedig az adott riport témájáról! Most is örültünk nagyon, hiszen a Fókuszban a SuperBowl-ról volt szó, amit eleve az…..
Nem nagyon viselte meg a Tv2-t Havas Henrik menesztése, a Mokka legalábbis nem vesztett nézőket. Sőt a botrány, meg az új fiúként beálló Azurák Csaba még meg is dobta a reggeli műsor nézettségét. Havas Henrik utolsó két hete (a kirúgása előtti két hét, mivel a menesztése…..
comment:com Hírek csütörtökre 2007.05.31 08:20:00
David Hyde Pierce, akit mi a Frasier (A dumagép) című sorozatból ismerhetünk, de ha nem, akkor a nyári ismétlős korszakban megnézhetünk (itt egy link az m1 műsorrendjéről sorozat viszonylatban), na szóval ő most azt bírta bejelenteni, hogy a férfiakat szereti. Nem tudom miért…..
Nem kezdődött túl vidáman ez a rész, hiszen Leo McGarry temetését nézhettük végig, rengeteg ismerős arc tűnt fel ismét a készülődés különböző stádiumaiban, és valahogy végig érezhető volt, hogy ugyan John Spencer temetésére már korábban sor került, a szereplők egy…..
A nyugdíjascsatorna nevének megfelelő tempóban halad előre, habár az új sorozatok között találunk olyanokat is, melyek inkább illenének egy fiatalosabb adóra - egyértelmű, hogy a tavaly megkezdett szemléletváltás újabb állomásához érkeztünk. Sajnos kinyírták a…..
Nem értem én ezt a Rettegés fokát. Istenigazából már akkor sem értettem, amikor Fear Factor néven az amerikai verzióhoz volt szerencsém, ami egy fokkal profibb mint a magyar, és nincs benne Lilu sem, de ettől még nem lesz egy Emmy-díj várományos. Azért nem értem én az egészet,…..
comment:com TGM egy robot 2007.05.04 20:15:00
Nem mi találtuk, hanem a Parazsurnál, tehát az okfejtést ott tessék elolvasni. A lényeg, hogy Tamás Gáspár Miklós most már biztos, hogy robot, talán egyszer megküzd egy multinacionális cég fémgodzillájával is, autókat és sikoltozó nőket vágnak majd egymáshoz, egy rúgással…..
Megcsinálták. A hazug, népnyúzó, idegenszívű bankárbérenc, meg a populista, szélsőjobbal haverkodó népvezér végre megölelték egymást, meglapogatták egymás hátát, talán még egy finom fenékpacskolás is volt, hogy „Jól van, Feri, végre egyetértünk”, "Igen…..
A FOX kollektíve bekaphatja, 4 epizód után rögvest elpaterolták a valóban alacsony nézettséget hozó Drive című sorozatot péntekre, de az első évad hátralévő két epizódját csak "valamikor májusban" mutatják be, nesze neked, fogd meg jól. Most kezd…..
Brutál meglepetés. Csak egy kicsit ásni kell, meg túrni és kiderül, hogy volt olyan időszak, amikor a Gálvölgyi-show-n még lehetett nevetni. Mondjuk az is igaz, hogy Rózsa Gyuri mindig hálás téma. Erősen ajánlott ez a videó a mostani Gálvölgyi-műsorok szerkesztőinek. A…..