Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mares0909

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze nem maga a gép, csak a nyoma, az amerikai kereskedőcég belső rendszerében turkálva ugyanis a következő tétel került váratlanul elő: A gépet az Apple Comput készíti, a modell megnevezése Dummy sku j, ami a hozzáértők szerint a MacBook Pro titkos elnevezése. Az oldalon egy…..
mares0909 2011.02.08 10:28:50
@dave86: nem mindegy, hogy az i7 el vannak el mar evek ota, vagy a c2d val. Ez, hogy egy 4 eves processzort hasznalnak meg most is, plusz egy eros erv a mellett, hogy nem lesz sandy bridge.
mares0909 2011.02.08 11:57:42
@dave86:
Tudnanak eloallni, de nem hiszem, hogy ez fog tortenni. Szerintem is az lesz, amit mondtatok, hogy kiszorjak vegre a core 2 duokat es i3, i5, i7 lesz.

@hornos:
Ez a light peak eleg erdekes dolog. Oszinten szolva nem is nagyon ertem, hogy mit jelentene, ha belekerulne az apple gepekbe. Addig ertem, hogy ez egy uj es gyors adatatviteli szabvany es hogy a satatol kezdve az usb3at is felvaltana, de light peak eszkozok meg nem leteznek, erre nem hiszem, hogy az apple alapozna, a buson meg nem hinnem, hogy lecserelnek a dolgokat, mert az eddigi legjobb ssdjuk, ami a mac proban van is csak 223 mebajat per sec sebessegre kepes, ami meg a sata2 lehetosegeit sem haladja meg. Akkor meg minek a light peak? Ertem en, hogy ez a jovo, de az apple nem fogja beletenni a macbookba, ha nem tudja kihasznalni.
Azt hiszem, itt a blogon a 2500 posztra érkezett kábé 100 ezer komment, sokszor vérre menő csatározások után nem kell senkinek különösebben magyarázni azt, hogy a Maces srác vagy az Apple-fan szavak hallatán erős indulatok gerjednek a legtöbb emberben. Ezt az ember elfogadja vagy…..
mares0909 2011.02.07 16:23:59
Szerintem kicsit mindenkinek igaza van, de a gond ott kezdodik, hogy nem tudunk egy kicsit sem elvonatkoztatni a sajat igenyeinktol. Sok ember elismeri, hogy az apple termekek jok, de megsem ker beloluk. En is ilyen vagyok, mert tudom, hogy sokkal jobb egy mac pro a mostani pcmnel, de egyszeruen nincs ra igenyem, nincs ra szuksegem. Nincs igenyem ipadre es iphonera sem. Munkahelyemen, itt Londonban egy 27 colos imacen dolgzom es egyedul a kijelzobe szerettem bele, de a dell u2711 be ugyanez a panel van, ugyhogy ezt is megvehetem a pcmhez.

A munkahelyemen kb. 300 imac van es eszuk agaban sincs pct hasznalni, ahogy a tudomanyos elit sem valaszt mast. Ennek oka az, hogy normalis pct nem lehet kapni. A HP asztali gepekben megy tonkre az alaplap, a dell tul draga es az sem az igazi. A gephaz csunya, muanyag. A PC laptopok win 7el meg sajnos baromi megbizhatatlanok. 300 ezres sony laptopok win7 el siman bemondjak az unalmast, fagynak, tulmelegszenek, stb.

Na most en elegge benne vagyok a hardverek vilagaban es tudom, hogy siman ossze lehet rakni olyan PCt, ami felveszi a versenyt az apple gepekkel megbizhatosagban, akar kullemben. Ott vannak a Lianli gephazak, a dell ips monitorai, a 27 es, amiben ugyanaz a panel van, mint a 27 es imacben, logitech dinovo, air mouse. De egy komoly ceg nem foglalkozik ezzel. Millardos cegek nem fognak pocsolni geposszeallitassal.

Szoval ez a nagy budos problema a PCkkel es a Windowsssal, legyen az mobil vagy desktop OS. Nincs megfelelo hardver...
mares0909 2011.02.07 18:38:48
@DanZi:
Az a baj, hogy ezek a Compaq, HP, Dell, stb. gepek fostalicska gepek. Ahogy mar irtam, mindenki kinlodik veluk ... szar az osszes. Ismerosom is vett egy komplett HP asztali szettet monitorral 300 ezer korul, aztan par honap mulva alaplap csere, utana kapott egy ujat, abban a lejatszo ment tonkre, meg alapbol fagyott folyton. A pc laptopok is ossze vannak zsufolva, toljak bele az i7et es csodalkoznak, hogy fagy mind ... meg a gyartok telerakjak az alap win7et minden fele fos kiegeszito progrikkal, amik belassitjak a bootot, meg persze fagyasztjak is a gepet :)

Errol nem tehet sajnos a win 7. Pl. dolgoztam en is valami regi 8 eves mac pron es szepen fagyott az is (mellesleg megjegyzem, hogy szinte minden nap van valakinek fagyasa a 27 es imacecen itt benn a cegnel). Nekem egy korrekt pcm van otthon osszeallitva, nem sporoltam ki anno a hardvereket es nincs is vele gond. Tudom karbantartatni, nem telepitek fel feleslegesen hulye programokat.

Kellene egy gyarto, aki kepes RENDES, IGENYES pct osszerakni:

img822.imageshack.us/img822/2213/p1030614h.jpg

shop.tntrade.cz/lian-li-pc-a17b-black_ies26413.jpg