Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét eljött a véleményes hétvége, amit dr. Botos Klára beküldésével kezdünk:Két újabb, magyar :) gyöngyszem. Országos fordítóversenyen is részt vehetne :)1, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium németül Ministerium für Nationale Resources a2, Közigazgatási és…..
Ritkán látok mostanában reggeli tévéműsort, de ma pont belefutottam egybe, amelyben a hétfőn megölt magyar katonanő kapcsán a szerkesztők azt kérdezték a nézőktől, hogy szerintük haza kellene-e térniük a magyar katonáknak Afganisztánból? A nép hangja pedig egy emberként…..
Furcsa politikai stratégiai hullám kezdett el terjedni a politikusok köreiben. Lassabban haladó mozgólépcső, 2 hét alatt eltűnő bűnözők és hajléktalanok, örök élet és ingyen  sör. Vajon mi és ki lehet ennek az elindítója? Az ígéreteiről méltán híres MKKP Király…..
duf 2010.08.24 11:00:48
kepfeltoltes.hu/100824/853620606ingyen_s_rbont_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mit ér az ingyen sör ingyen sörbontó nélkül? :D
Mogács Dániel fáradhatatlanul kampányol, a minap találkozott Schmitt Pállal, mindannyiunk legnagyobb örömére napsütést ígért, álló mozgólépcsőket tervez a 7. kerületbe, és mindezek ellenére még arra is maradt ideje, hogy megoldja a Rubik-kocka rejtélyét. Szavazzon rá!  …..
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..