Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carraroxt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
A napokban úgy jött ki a lépés, hogy taxival kellett kimennem a reptérre. Nem sűrűn fordul elő ilyesmi, általában megoldom autóval és/vagy tömegközlekedve, de ha már így alakult, megszólítottam a sofőrt, hitetlenkedve, hogy a Kia Cee’d kombi kétszázezer kilométer után…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Carraroxt 2010.11.25 03:26:00
Szerintem hülyeség, hogy a rendőrnek bírságolnia kéne miatta, mert végülis honnan tudhatná, indokolt-e? Szerintem inkább rendszeresíteni kéne az autókon egy tötymörgéselhárító biztonsági rendszert, a rendkívüli katasztrófákkal fenyegető lassú vezetők semlegesítésére!
Nagyon egyszerű a szerkezet, mindössze egy időzítő, egy lángszóró, egy géppuska, és egy rakértavető kell hozzá! Ha beérünk a forgalomban egy előttünk tötymörgőt (sebesség most szerintem lényegtelen, ha beértük nyilván tötymörög a kretén álatja!), és nem tudunk azonnal előzni (az indok megint mellékes, végülis felb@szta az agyunk a szemétláda, nem!?) akkor bekapcsoljuk a szerkezetet. Ekkor a folyamatos dudálás, és fénykürt mellett az időzítő belekezd egy 10 másodperces visszaszámlálásba. Amikor a 10 másodperc letelik, a lánszóró elkezdi ösztökélni az előttünk haladót, és az időzítő újabb 10 másodperces cikusba kezd. Amikor ez is letelik elkezdi módszeresen szitává lőni az előttünk haladót. Ha azonban az aljas tötymörgő még mindig elszántan küzd a mi jogos sebességgel való haladásunk ellen, vagy csak szimplán lerobbant a kocsija a strapától (de az meg ki a f@szt érdekel??, húzzon mááá' a pi..ába, lesz@rom mi baja!!!), akkor a rakétavetővel felrobbantjuk a g..ibe a f....opó szuka-fattyát, hogy cafatokban repüljön elsőbbségi légipostával vissza a g..ibe ahonnan jött.
Na ugye, hogy sokkal liberálisabb, minthogy a rendőr bírságol!
Na meg ha emlékeztek a Mad-Max-ben sincsenek tötymörgők! Édes, szép álomvilág....
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...