Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msolt

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy jön ahhoz egy ilyen rohadt nihilista bilibsi blogger, hogy dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök urat, hazánk korszakos vezetőjét csak úgy leökrözze? - kiáltott fel Békemenetelő Józsi bácsi, miközben a bejegyzés címét olvasva a rendkívül informatív Lokál című periodikát dühösen az asztalra…..
msolt 2016.12.05 13:44:41
@maxval bircaman BircaHang szerk:

@maxval bircaman BircaHang szerk:

tény, hogy hitler nevét ismerik thaiföldön,
you know what I'm saying?

És helyi érdekeket képviselő, helyi politikusnak miért meghatározó hogy
ismerik a navét grönlandon?

ki vagyunk segítve,
híres a politikusunk,
akkor biztos jól csinálja?
1952 óta tízévente összeállítja minden idők legjobb filmjeinek listáját a Brit Filmintézet (BFI) filmművészeti folyóirata, a Sight & Sound. A rendezőknél az első helyen Jaszudzsiro Ozu Tokiói történet-e végzett, a második helyen döntetlen alakult ki a 2001: Űrodüsszeia…..
A Vice magazin összegyűjtött tíz olyan pózt, amelyeket használva garantáltan rosszfejek leszünk bármelyik partifotón. És ha már party, akkor ajánljuk a The Room magazin április 27-i lapbemutató buliját a Merlinben. Itt az első öt, lássuk sorjában! 1. BurokbanA titkozatosság és…..
  A színésznő nem veszített a szépségéből, mi úgy látjuk. Ő lett a Dolce&Gabbana kozmetikumok arca, hisz nagy barátja a tervezőknek már időtlen idők óta. Május 12-étől lesznek az üzletekben a termékek, de Monicának a rúzshoz készült fotója már kikerült a…..
Bár az idei Grammy-díjátadó hangulatára erősen rányomta a bélyegét Whitney Houston halála, azért történtek vicces dolgok is, például a népszerű amerikai elektronikus zenei producer, Deadmau5-nak köszönhetően. Hiába jelentek meg ugyanis popsztárok tucatjai menő divattervezők…..
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
Mára egy válogatással készültem arról, hogy miben vonultak a modellek tíz évvel ezelőtt a 2001/2 őszi-téli szezon bemutatóján. Kevés szöveg, de rengeteg kép következik, érdemes megfigyelni a sminkeket, hajakat, szabásokat. Ami számomra az egyik legszembetűnőbb…..
A spanyolok különösen szeretik a függőkerteket, és bár a barcelonaiak katalánok, mégis akad a k ét nép között hasonlóság. A barcelonai Replay üzlete a Vertical Garden Design tájépítészeinek köszönhetően függőleges dzsungellé változott, minden…..
msolt 2011.09.28 13:07:28
@Francekellregisztralni: ok, de ez cikk, újságírás, ha látok egy cikket PANDA címmel, nem egy halott vemhes pandát akarok nézni akinek ki van fordulva a nyelve. pandának panda, puhának még puha.
Remegni kezdett a térdem, elhomályosodott a szemem, amikor megláttam. Már fotókon is erős vágyat tudott kelteni, de mellette állva valósággal megigézett. Gyorsabb versenyautó talán létezik nála, de szebb? Az Aston Martin standon udvarias, öltönyös úriemberek gyűjtik a csorgó…..
Sziasztok :)))Biztosan sokan vagytok, akik már várják december első hetét, amikor kiderül, ki Magyarország 50 legcoolabb embere! Nektek már nem kell tovább várnotok, hiszen tavalyhoz (és persze 2007-hez!) hasonlóan most is elindul végre a visszaszámlálás, péntekig egyesével…..
Hát sokat kellett várnunk rá, de most végre itt van hivatalosan is. Az amerikai premier ugye áprilisban volt, májusban már a világ szerencsésebb felén hozzá lehetett jutni a tablethez, bár szinte mindenhol várni kellett rá, akkora volt az érdeklődés. Főleg ennek, meg a…..