Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minta mókus

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltás sztárjainak bealkonyult. A cabernet sauvignonok lesüllyedtek a középkategóriába, vagy bikavérekbe és jelöletlen házasítások nyelték el őket. A chardonnay is döglött dakota ló – ahogy megtanultunk átlátni a barrik-ködön, kiderült, hogy a hazai…..
  Megtekintettem tegnap az új retorikai magasiskola egyik első politikai orgazmusát tegnap, a Szabad Sajtó útján. Unalmas, közhely-pufogtató tüntetés volt, alulmúlva talán az eddigi összes demonstrációt, amin jártam. Annyi kiderült: szabad országban élünk, ahol szabad…..
minta mókus 2011.10.25 14:42:40
@bbjnick: egyébként "gratulálok" a blogodhoz, látom az utóbbiak táborába tartozol
minta mókus 2011.10.25 15:18:52
@Google: Ezek szerint te is elismered, hogy ez a hatalom ugyanolyan szar, mint az ezt megelőző volt. Akkor ebben egyetértünk. Egyébként pedig senkit se terrorizálnak, csak egyszerűen kinyilvánítják a nemtetszésüket a kormánnyal szemben, ezt úgy hívják, demokrácia. Lehet nem venni róluk tudomást, mint a Fidesz és a lakájmédiája, lehet nem egyetérteni velük, de riogatással vádolni aligha. Legkésőbb 2014-ben úgyis kiderül, mi a véleménye a többségnek erről a hatalomról. Mindenesetre már az is sokat elárul, hogy soha nem volt ekkora a politikából kiábrándultak száma. Ami természetesen nem csak a kormányról mond véleményt, csakhogy az ő felelősségük (hasonlóan az Gurcsány-időszakhoz) jóval nagyon, hiszen nekik kéne villantani. Azt meg el kéne felejteni, hogy aki kritizálja a kormányt vagy nem tetszik neki, az automatice balos. Mint mondtam, én soha nem szavaztam balra.
A választások, a nemzeti ünnepek mindig jó ürügyként szolgálnak arra, hogy megnézzük, mi folyik a három nagy országos tévében. A tapasztalatok alapján az idei október 23-a is kiváló lehetőség volt az elemzésre.MTV: csak látszólag korrektAhogy azt már szinte el is várjuk, az…..
minta mókus 2011.10.25 10:17:57
@bucbuc: Neked kéne inkább visszaköltöznöd a Barikádra. Eltévesztetted a házszámot!
Az Új Színház előtt a Laboratorium Animae Színházi Társulat és a Színház Alternatív Facebook-közösség szervezett tüntetést, ahol a résztvevők Dörner György igazgatói és Csurka István intendánsi kinevezése ellen tiltakoztak.  A tüntetést a Tarlós István által…..
minta mókus 2011.10.23 21:37:05
@proeskontra: látom lövésed sincs mi a probléma ezzel a kinevezéssel, csak hajtogatod az unos-untalan ismételgetett szemellenzős jobboldali paradigmákat, ahogy sajnos Tarlós is. Márta István részvétele speciel nekem se szimpatikus, de disztingváljunk már! Szélsőségesnek és agresszív gyűlöletorgiának titulálni ezt a tüntetést egy klasszikus sértődött "foglaljuk vissza az országunk" típusú korlátolt Jobbikos-Fideszes látásmódra vall. Vedd már észre, hogy nem azzal van a baj, hogy te és a magát nemzeti-jobboldalinak valló politikusok akarnak egy jobboldali-konzervatív-hungaro-pannon-népi-nemzeti-magyar színházat, hanem az, hogy ezzel a felkiáltással a Jobbik-Fidesz és a támogatóik feljogosítva érzik magukat, hogy elefántként mindent széttapossanak a porcelánboltban. Dörner pályázata szakmailag értékelhetetlen, innentől kezdve nincs miről vitatkozni. Bárhol, bármilyen normálisan működő intézménynél, cégnél ha valaki egy ilyen minőségű pályázatot ad be egy igazgatói pozícióra, be se hívják. Állítson a jobboldal egy szakmailag elismert igazgatójelöltet egy normális, felvilágosult programmal, aztán mehet a vita, hogy melyik nyújt többet a színháznak és a közönségnek. De ez?
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Vesztergombi Józsefnek a kadarka a kedvenc bora, nekünk – és ezzel nagyon nem vagyunk egyedül – meg az ő kadarkája az egyik kedvencünk. Műtannin és Bob után én vállaltam be a trilógia harmadik részét. Idén a szekszárdi kóstolón kaptam ehhez egy löketet, mikor…..
minta mókus 2011.10.06 23:31:17
@palack: érdekes ez az internetes ár... most voltam egy CBA-ban, 2690-ért mérték!
Továbbra is keresem az embert, aki elmagyarázza nekem az Alexander Marcus jelenséget!..
minta mókus 2011.10.05 19:16:48
A héten már írtam arról, hogy egy új, olcsóbb modellt tervez piacra dobni az Apple, most újabb hírek érkeztek, amik már a gép méretéről is szólnak. Ezek szerint a 13,3 colos penge 11,6 colos lesz, ami logikusnak tűnik: évek óta mondom, hogy nagyon hiányzik a 12 colos PowerBook…..