Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jani70

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szex.stex.egyetem. Rebirth:) 2011.09.16 10:07:22
Sokadszorra is elhatározom, hogy kissé jobban törődöm a blogom frissítésével. :) Majdnem egy éve hagytam abba az írást, és bánom, hogy azt a sok-sok "élményt" nem tettem közkinccsé. Az egyik sulimat abbahagytam - még tavaly télen -, lehetetlen lett volna a sok éjszakázás…..
jani70 2013.02.21 07:14:15
A napokban volt a születésnapom, és bár utálom, azért iszonyat jó érzéssel tölt el, ha a barátaim nem feledkeznek meg rólam, hogy egy évvel öregebb lettem. A legjobb barátom írt, meg az első szerelmem... Más nem. Aki nekem a legfontosabb - vagy legalábbis eddig azt hittem, hogy a…..
jani70 2011.11.12 21:29:22
@Szex.stex.egyetem: És mit csinálsz 10 év múlva? Öreg és olcsó kurva leszel? Kíváncsi lennék mennyire vagy már most elhasználódva!?
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
Víz és kabuli keksz. Ezt viszem magammal a csaknem egynapos útra. Ezt sikerült hirtelen beszerezni hazaindulás előtt, sok időnk nem volt vásárolgatni. Nem sokszor mentünk itt boltba, de azt kell, hogy mondjam, a szinte mindent átitató szegénység, a rozoga utak és a…..
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
Szex.stex.egyetem. Reality... 2010.08.19 23:19:00
"Lövöldözésbe torkollott egy biztonsági ellenőrzés a Váci úti Tescóban, Budapesten - tudta meg a Blikk. Két férfi a hipermarketben vásárlás közben eszegetett, ezért a biztonsági őrök be akarták vezetni őket egy elkülönített szobába, hogy ellenőrizhessék őket. Ezután…..
          Ez is egy inkább mókás tipp, ami nem fogja gyökeresen megváltoztatni szexuális életünket, de jó móka. Sőt, egyes lányok nagyon szeretik, másoknak közömbös. persze nem feltétlen csak játékból csinál ilyet az ember. A női lábak között, az…..
jani70 2010.08.22 21:02:00
Vicces lenne, ha most írnék egy köszöntőt a nem létező olvasótáboromnak...Hogy is van ez? Blogot írok? Miért? Mert igény van rá. Vagyis...inkább úgy mondom: volt egy-két ügyféljelölt, aki jelezte, hogy szívesen hallana tőlem néhány sztorit, hát akkor most megkapják. Ha az…..