Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bl4ze

0 bejegyzést írt és 394 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Phonecast 2020 legjobb mobiljai 2020.12.31 19:25:39
   Bár 2020 mozgalmas év lévén gyorsan eltelt, azonban naptári értelemben még távolról sincs vége. Azonban a legnagyobb mobilgyártók már vitathatatlanul bemutatták tudásuk legjavát. Találkozhattunk a nem túl izgalmas, de talán minden eddiginél használhatóbb belépő szintű készülékekkel, a Redmi Note…..
Egy nyárvégi velencei kiruccanásnak köszönhetően, baráti ajánlásra sikerült eljutnom erre a nem mindennapi helyre, ahol a fő profil a fatüzeléses kemencében sült pizza, de azért néhány hamburger is a kínálatot erősíti, amit muszáj volt nekem is kipróbálnom. A Glasz Tájger facebook oldalán található…..
via GIPHY Na jó. A Homár járványos különkiadása folytatódik, ma remegő ollókkal írjuk le, hogy 2020.03.18-án Budapesten a Lux Magyarország házhoz megy (HAHA) az idős vásárlókhoz (HA!) azért, hogy bemutassa nekik a vírus elleni védelmet nyújtó (HAHAHA) légtisztító berendezést. Ha valaki hallott…..
  Feneketlen panaszarchívumunkból előkeveredett egy nyár eleji eset, amit - mivel elég vérlázítóan hangzik, a honlap él, az árak sem változtak rajta - úgy döntöttünk, kitesszük. Egyúttal szeretnénk jelezni a repteritransfer.hu-nak, hogy nem azt hívják dinamikus árképzésnek, amit csinált, ha esetleg…..
Szerintem pályafutásom során még sosem volt olyan, hogy annyiszor mentem valahová burgerezni, hogy egyszerűen nem volt mit enni, mindent végig kóstoltam. Nos, Jay és Néma Bob feltehetően kedvenc helyén ez is megtörtént...
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy van olyan étterem (azaz vendéglő), amely közelebb van a város széléhez, mint Kamié, de abban viszont egészen biztos vagyok, hogy ennél jobb a környéken tuti nincs, szóval irány Újpest!..
Lényegében kidobják a jelenlegi látogatók többségét a ferihegyi Mastercard Lounge-ból. Áprilistól változnak a belépés szabályai, még egy utolsó dorbézolás jár a Platinumnál kopaszabb kártyákkal rendelkezőknek, aztán 2500 forintba fáj majd nekik minden belépés. Ez se tartott túl sokáig, persze eddig…..
Coming outtal kezdjük: soha nem néztem a Polipot, és a Rocca parancsnokot sem, utóbbit még úgy ahogy érthetően is, de hogy az előbbit hogy a picsába hagytam ki, miközben a maffiás mozifilmeket meg a mai napig imádom, nem tudom. Ahogy azt sem, miért nem nézem sem a Gomorrah, sem a Suburra című…..
Veszett vidék (Sweet Country) Az ausztrál outback-élményről a sűrítettség ilyen fokán valószínűleg csak bennszülött rendező képes értekezni. Az aboriginal Warwick Thornton ebben a csontszikár, zene nélküli, rendkívüli magabiztossággal levezényelt westernben úgy mond el minden lényegeset az…..
bl4ze 2018.12.21 11:30:37
A Tenda termékeit régebben nem nagyon kedveltem, azonban pár éve valami megváltozott és mára már stabil, jól működő hálózati eszközöket készít a gyártó. Használom gigabites switch-eit és routereit is. Most a nálam járt Tenda AC10 wifi routerről készítettem egy tesztet, fogadjátok szeretettel. A…..
Péter úgy érezte, tutira megy, amikor a lakhelye vagy a munkahelye helyett a Magyar Posta egyik átvételi helyét, a Vágány utcai MOL kutat jelölte meg átvételi helyként. "Nem posta, ismert a cím, a postás nem téved el, nem dob értesítőt, nem kell sorban állni, idegeskedni a csekket…..
Ha távolról szeretnénk ki vagy bekapcsolni eszközeinket, akkor kiépíthetünk egy komplett okos otthont. Ha viszont csak egy eszközt szeretnénk távolról kapcsolgatni, akkor elegendő egy okos konnektort vennünk, mely a WIFI hálózatra felcsatlakozva az internetről bárhonnét elérhető. Az Orvibo S20-as…..
A Netflix az utóbbi időben rendesen rárepült a nemzetközi terjeszkedésre, és itt most nem arra gondolok, hogy épp mikor hány országban indulnak el, hanem hogy mikor hány országból vesznek sorozatot. Eddig is voltak azért nem amerikai gyártású tartalmaik, de 2017-ben rátoltak erre egy lapáttal a…..
bl4ze 2018.01.30 08:42:22
@Kulics: az nmagos oldalon fent van, ha érted :)
A blog érését jelzi, hogy vannak olyan helyek, ahol korábban, akár évekkel ezelőtt jártam, de azóta rengeteg változás történt bennük. Ilyen a címben szereplő étterem is, ahol bár anno is jót kajáltam, mostanra érett be, és a vártnál sokkal zseniálisabb kajákat tudtam az arcomba tolni...
Baján fél éve jártam először, de már akkor is sejtettem hogy nem az lesz az utolsó látogatásom a városban. Most az akkor felkeresett és méltatott Hús-Megálló második, belvárosi helyszínére jutottam el...
A PeP burgerről idáig csak hallottam, de eleddig nem volt szerencsém felkeresni a helyet, most azonban Alexsszel karöltve felfedeztük a sorrendben második, 11. kerületben elhelyezkedő éttermét...
Sok reptéren jártunk már, sok furcsaságot is láttunk, zongorától kezdve bódé terminálig minden fogadott már bennünket. Volt azonban három olyan reptér, amelyek annyira borzasztóak voltak (nagyon nehéz frissen lakkozott körmökel gépelni), hogy megérdemelnek egy külön posztot. Szerintünk ez a 3…..
Éjjel 2 és 5 között kiosztották az amerikai televíziós szakma legnagyobb elismerésének számító Emmy-díjakat. A szolgálólány meséjének köszönhetően a Hulu lett az első streaming szolgáltató, amelyik a legnagyobb presztízsű díjat megnyerte. Ez a sorozat adta a legjobb női főszereplőt (Elisabeth Moss),…..
Amikor elmegyünk otthonról, gondolatban gyakran visszatérünk, hogy minden rendben lehet-e. Kis kedvencünk a lakást amortizálja-e, nem úszik vízben a lakás, mit játszanak a gyerekek, nem járkál-e tolvaj a lakásban. Még akkor is sokkal megnyugtatóbb rápillantani a lakásra, ha egyébként tudjuk, minden…..
A Vernee Thor E okostelefon 50000 forintért a tiéd lehet. Nem, ez nem elírás, valóban ilyen kevés petákért beújíthatsz, egy csúcskategóriás, androidos készüléket. Igaz, ajándék lónak nem illik a fogát méregetni, azért nézzük csak meg közelebbről mit is kapsz a pénzedért, ha erre a kütyüre…..
A hetedik kerület egy újabb olyan hellyel bővült, ahol a hamburger felkerült az étlapra, de most a helyzet egy kicsit más, és pont ezért a megszokttnál nagyobb izgalommal vetettem bele magam én is a tesztelésbe...
Komolyan, ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni a nagy kategóriák kimenetelét. Az elképesztő sorozatdömpingben (460 körül volt a tavaly nézhető sorozatok száma) persze nem csoda, hogy nincs tölteléknevezés, olyan arc, aki csak azért van ott, mert ott szokott lenni, ennyire elégedett én nagyon…..
bl4ze 2017.07.14 09:39:30
@kaamir: Big Little Lies az év egyik legnagyobb meglepetése volt, iszonyú jó. Akkor egyszerűen nem Neked való, vagy nem fogott meg, nem értetted...
Ha valami, akkor az jól jelzi a street food előretörését (mégha szűkített körben is), az az, hogy immár van olyan specialty kávézó is, ahol lehet ilyen jó kis dolgokat tolni. Figyelem, a következő étel nem szigorúan burger, de érdemes elolvasni, mi jót ettem...
bl4ze 2017.07.11 14:33:37
@tomcsicsi: never go full retard !
Sőt, a közmédia ifjúsági sorozata harmadik évadának forgatása is megkezdődött már júniusban Budapesten, és szeptember elején fejeződik be - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban. Az MTVA és a Megafilm Service közös sorozata jövőre is "a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka…..
bl4ze 2017.07.06 08:58:28
@szociál: Az első évad is eléggé fogyasztható volt. Nézd meg.
A Lupa tavat, amint azt szerintem már mindenki hallott róla, elég durván felújították, strandosították, és ennek megfelelően létrejött egy gasztrosétány is, melynek csupán fizikailag, és nem minőségileg található a legvégén a már jól ismert Rock Burger...