Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fejem a tehenem

36 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel, mint írtam, a passzív jövedelem és az anyagi függetlenség elérése már évek óta folyamatosan foglalkoztat, időről időre információ után kutatok az interneten. Szeptember 20. körül találtam az alábbi oldalt: http://realpassiveincomeideas.com/ Ez az oldal a passzív jövedelem-lehetőségek…..
Nem minden arany, ami fénylik. Mik azok az elfogulatlan mutatók, amelyek segítenek felmérni egy tanfolyam sikerességét? mennyit keres az illető és mivel hány tanítványt képzett már ki és mennyi idő alatt mennyi idő alatt, mennyivel nőtt a tanítványok keresete a kurzus árához viszonyítva (már…..
Fejem a tehenem Visszatértem 2016.10.24 00:26:55
Sziasztok! Megint itt vagyok 6 év után. Időközben befejeztem az egyetemet és épp a doktorimat csinálom. Az a célom vele, hogy gyarapítsam a tudásomat, fejlesszem a személyiségemet, és így végül egy jobb állást kapjak az iparban. Azonban valamiben javíthatatlan vagyok: még mindig nem adtam fel a…..
Fejem a tehenem Earnplaza - vége 2010.11.28 11:05:00
Tegnapelőtt kaptam egy levelet az admintól, hogy az Earnplaza bezárt.Nem kellett volna kiraknom a reflinkjét, miután kifizetett engem, de az EP-s profilom tanúsága szerint senki sem regisztrált a linkemet követve. Le is veszem, hogy ezután se tegye senki.Végül úgy döntöttem 23-án,…..
Ha valaki beletenne, várjon még egy kicsit...
[fizetési bizonylat képe törölve]  ..
Nekem 2 figyel a job offers-nél. Nézd meg te is! :)   Ha még nem regisztráltál, de szeretnél: http://www.mytesterjobs.com/user/index/ref/110277..
Nemrég nézegettem a gyorshozam.com chat-ét és érdekes dologra lettem figyelmes.Valaki belinkelte ezt a képet: http://img820.imageshack.us/img820/1376/unitetrade.gifEzek szerint ismerve a Unite Trade oldallátogatottsági grafikonját, ki lehetett volna számítani, hogy mikor érdemes be-…..
Mivel nem tudom elérni a mystockdollars oldalát, megkérdeztem a szponzoromat levélben, hogy mi az ábra.A válasz:Szia [nevem]! A Paypal inkasszózta a hozzá kapcsolódó számlákat valami számomra érthetetlen okból. Kaptam tőlük levelet, hogy amíg nem rendezik a félreértést velük addig szünetel a forex…..
Fejem a tehenem Earnplaza 2010.11.13 22:49:00
Az Unite Trade-hez hasonló rövid lejáratú program. Jelenleg 54 napja fut. Programjai: 110% 5 nap alatt, 10-1000$ 130% 10 nap alatt, 20-2000$ 160% 15 nap alatt, 30-3000$ Én a 2.-at választottam 20$-al, minden lejárat után ki fogom venni a kamatot. 40 nap után kerülök pluszba, ha minden jól…..
Bizonyítékok:http://www.kephost.com/images3/gsq5k4tkehn8pkprv6e5.jpghttp://kephost.hu/image-E96D_4CDB709E.jpghttp://kephost.hu/image-17F1_4CDB709E.jpghttp://kepfeltoltes.hu/101110/1070433447ap_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVan, aki kérte Sigmantól, valaki csak úgy kapta. Valaki még csak az egyik…..
Fejem a tehenem Tanulságok 2010.11.07 12:53:00
Tanulságok a 7DW és a UT bukásából:még a "megbízható" cégekben se bízz meg!!! Lehet, hogy eddig a percig eddig mindenkit kifizetett, de a következő percben szó nélkül eltűnhet!az egyenlegedet először ne +-ra, hanem 0-ra akard kihozni! Magyarul: ameddig nem kapod vissza a…..
A fórumokon az utóbbi pár napban egy dologról folyik a legnagyobb vita ( A 7DW feltámadását már egyre kevesebben hangoztatják): visszaigényeljük az Alertpay-től a befizetéseinket, vagy ne? Az alábbihoz hasonló levelek terjednek széltében-hosszában: Kedves 7DW KlubtagTársaim!…..
Az Unite Trade nekiállt szervert költöztetni, ezúttal bejelentés nélkül.Majd kis idő múlva a tákékoztató szöveg sem látszott, az oldal nem található.Elköltözött - az örök hómezőkre.Sajnos, úgy tűnik, vége. A monitorozó oldalak nemfizetést vagy problémát jeleznek.És…..
(Akik 7DW-es hírre számítottak, azoktól elnézést kérek, de megígértem másoknak, hogy tájékoztatom őket a Website Testerről is. Természetesen követem az eseményeket.)Ma megnéztem a Member's Area-mat és az Important news nevű linkre kattintva egy hosszú levél tárult szemem elé:…..
A 7 Day Wealth oldala tegnap délután elérhetetlenné vált. Optimista és pesszimista vélemények és találgatások keringenek a neten.Ezen a blogon a legújabb bejegyzésben gyakorlatilag össze van foglalva, amit tudhatunk: http://nincsvalsag.blog.csaladinet.hu/ Szóval semmi sem biztos. A szponzorom…..
Tervem célegyenesébe értem. :) Emlékeztetőül: Befektetek 50$-t 120%-osba. Hetek: 1. 60$ 2. 72$ 3. 86.4$ 4. 103.68$ Hoppá, megvan a 100 $. :) Befektetem 150%-osba. Innentől variálhatom, mennyit veszek ki, mennyit hagyok benn, lényeg, hogy 100$ felett maradjon pénz az Unite Trade számlámon.…..
Minden előzetes regisztráló kapott emailben egy linket, mely az alábbi levélhez vezet.FORDÍTÁS (nem szó szerinti, a lényeget takarja): FONTOS: Ez az üzenet csak előregisztrált tesztelőknek szól. Kedves tesztelők! Azért kapjátok ezt a levelet, mert az előregisztrációs…..
Tegnapi ígéretemhez híven bemutatok egy újabb érdekes lehetőséget, a Website Tester-t amelynek a valóságalapját bárki kétségbevonhatja - akár joggal is -, de mert a regisztrációhoz semmilyen olyan személyes információt nem kérnek, ami miatt ne regisztrálhatna az ember, szokás…..
fejem a tehenem 2010.10.19 22:44:03
fejem a tehenem 2010.10.25 23:38:10
FORDÍTÁS (nem szó szerinti, a lényeget takarja):

FONTOS: Ez az üzenet csak előregisztrált tesztelőknek szól.

Kedves tesztelők!

Azért kapjátok ezt a levelet, mert az előregisztrációs szakaszban regisztráltatok.
Tudjuk, hogy közületek sokaknak milyen nagy elvárásai voltak, míg mások csak azért regisztráltak, hogy kedvező helyzetben legyenek induláskor. Valójában a sok regisztráció már a kezdetektől gondot okozott nekünk: a szerverünk
összeomlott, az adatbázisunk nem tudta kezelni a sok igénylést naponta, és a szoftverünk váratlan hibákat produkált.
Remélem, tudjátok, hogy mi sem élveztük ezeket a késéseket, úgy ahogy ti sem! Kérjük, fogadjátok őszinte bocsánatkérésünket ezekért az üzemzavarokért/hibákért/késésekért/stb.
Észben kell tartanunk, hogy a nemzetközi honlaptesztelő vállalkozásunk olyan internetes project lesz, amiről még 5 vagy 10 év után is beszélni fognak az emberek. Keményen dolgozunk a fejlesztéseken és látjuk, hogy a dolgok napról-napra javulnak. Az összes tesztelőnk legalább 1 munkát kapott, de néhányan akár 3-at, 4-et, vagy 5-öt is.
Tudjuk, hogy többre számítottatok és miközben a munkákat elkészítettük, minden nap azon gondolkodtunk, hogy mutassuk meg, hogy értékeljük türelmeteket és adjunk egy okot, hogy velünk maradjatok.

Mit szólnátok, ha most rögtön pénzt kereshetnétek?
Hogy kompenzáljuk a késéseket és segítsünk nektek pénzt keresni, úgy döntöttünk, hogy ingyen előregisztrálunk titeket (megtakarítjátok az 50$ díjat) napjaink egyik legizgalmasabb pénzkereső lehetőségéhez az interneten.
Ezt "Power Payline"-nak (PPL) hívják és a “Maximum Profit Now!” (MPN) társvállalata, az internet legértékesebb üzleti klubja. PPL/MPN egy 100%-ig tiszta "új generációs" tagtól-tagnak program, tehát most be tudtok jelentkezni és rögtön pénzt keresni direkt kifizetésekkel - ez nem vicc vagy túlzás.
Ez a program nem arról szól, hogy pénzt küldötök nekünk. A PPL/MPN-nél minden tag közvetlenül a szponzorának fizet. Csak 100%-os közvetlen tagtól-tagnak kifizetések.
Azért kaphattok rögtön pénzt, mivel az összes első szintű csapattagotok (my team) a honlaptesztelő project-unkból automatikusan a ti fizetési sorotokban (payline) lesz az MPN-nél.
[Győzködés.]
A program hivatalosan okt. 23-án, szombaton, 12.00 pm Pacific zóna szerinti időpontban indul, szóval több, mint 24 órával megelőzitek a világ többi részét. [Ez már túlhaladott.]
Jelentkezzetek be a website tester email-címetekkel és jelszavaddal a
www.powerpayline.com-on és kövessétek az utasításokat. A csapatotok 1. szintjétől az összes fizetség a ti zsebetekbe jut admin díjak nélkül.

Üdvözlettel:

Michael Anthony DeBias
CEO Alpha Market Research, Inc.

Ui: a jelszó, amit email-ben kaptatok, érvényes a www.powerpayline.com-on.
Mivel kb. 4,5 hónap múlva jár le az ingyenes lekötésem, még túl sok kifizetési bizonylattal nem szolgálhatok, de addig is megmutatom az egyenlegemről készült printscreen-t.                                                   Deposit: amit befektettem, bonus: olyan…..
Készítettem egy honlapot, ahova feltöltöttem a monitorozó oldalak bannereit. A linkje a jobb oldali sávban található.Minden általam használt program fel oda fog kerülni a jövőben is.Sajnos a 7DayWealth-hez és a Mystockdollarhoz csak egy-egy bannert találtam. Ha még lelsz ilyet netezés közben, akkor…..
Gyakran feltett kérdések a HYIP-ről  Mi az a HYIP? High Yield Investment Program (Magas Hozamú Befektetési Program). A HYIP olyan program, amely sokkal magasabb jövedelmet kínál, mint a hagyományos befektetési formák. A kamat aránya 100% vagy annál nagyobb is lehet…..
Megkaptam az első munkámat. :)Az alábbi oldalt kellett tesztelnem: http://www.helpfulreports.net/Miután megnéztem, egy rövid (angol nyelvű) kérdőívet kellett kitöltenem. 30 percem volt rá, de 4 perc alatt kész voltam vele. :)Mindezért 24 cent ütötte a markomat. (=kb. 48 froncsi.)Ami…..
Mióta utoljára néztem az Alpha Market Research twitter oldalát (http://twitter.com/alphamarket), egy sor új bejegyzés került ki, amelyek némi reménykedésre adhatnak okot az elcsüggedt teszterek körében. Lényegük, hogy kijavították a honlapon található hibákat és pár napon…..