Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fokukac

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Greetings drifters, Bödőcs új könyve a Meg se kínáltak érdekes olvasmány volt, kábé nyolc nap alatt végeztem vele és nem bántam meg a megvételét. Az első könyvét, az Addig se iszik-et a sztori miatt nem vettem meg (különféle magyar írók utánzása/imitálása volt a könyv mission statement-je), nem…..
Nagyon úgy érezzük, hogy a harmadik felvonás előtt már mi is tudnánk okosakat mondani a meccsről, de megtartjuk jó szokásunkat, és a Magyarországon kívül is több helyen foglalkoztatott László Csabára bízzuk újra a szakmázást. (A szakember korábbi meglátásai itt és…..
Fokukac 2011.04.27 19:48:01
30Y – Városember (Megadó Kiadó) Nem túl szerencsés dolog Pécsről alternatív popzenekart indítani, hiszen van/volt ott egy név, amelyik nem csak a város, hanem egy egész korosztály és közeg hangulatát, ízlését meghatározta. A Kispál és Borz hiába nem létezik már, egy…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..