Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dömperigyon

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felipe Massa nemrég meglátogatta Michael Schumachert a kórházban. Ebben a kegyben csak nagyon kevesen részesülhetnek, ám ha valaki igen, akkor Felipe biztosan. Elsősorban persze a barátság, a csapattárs jogán. De azért is, mert egy cipőben járnak, illetve Felipe már csak járt,…..
Nincs nála háromszázezer forintnál drágább autó. Ennyiért viszont Ticót, Corsát vagy akár Volvót is kapsz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Csak a rend kedvéért: 1972. szeptember 6-án én is ott ültem több ezred magammal Münchenben, az olimpiai stadion nézőterén, az újságírók szektorában. A nézőteret ezúttal nem a szurkolók, hanem a versenyzők, és a sportvezetők töltötték meg. A hangszórókból, míg a…..
Korábbi ötlete alapján börtön várna a képviselőre, aki reggel halálra gázolt egy idős nőt. A szakértő szerint nem a jogszabály a hibás, hanem az autós, aki nem ismeri. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lapaj szerint Lauda és Hunt 2013.05.08 08:30:00
Hamarosan a mozikba kerül a Niki Lauda és James Hunt párharcáról szóló film. A filmet én még nem láttam, így véleményt sem tudok mondani róla, de persze kíváncsian várom. Ettől függetlenül is terveztem, hogy leporolom a világbajnokokról szóló korábbi írásaimat, és mivel…..
Sajnos nem vagyok olyan könnyű helyzetben, mint önök, akik csak olvassák a Totalcart; én találkozom is az olyan cikkek íróival, mint ez, valamint ez, és kávézás közben könyörtelenül térítenek, győzködnek. Nem erőszakosan, hanem úgy passzív agresszív módszerrel, Göbi, neked…..
Dömperigyon 2012.12.27 21:47:10
@Motordoktor: Göbi, fenemód irigyellek! Az autót régóta nézegettem én is (még eladósorban sem volt, amikor rendszeresen láttam közlekedni itt, Fehérváron, aztán meg a hahu-n is belebotlottam), ugyanis a gyerekkorom meghatározó része, 1973-83, 4 és 14 éves kor között, egy türkiz 127-esben telt (belföldön sokfelé, [akkor még] Jugoszlávia többször, egyszer Görögországba is elvitt bennünket), szóval kellemes emlékeket ébreszt. Egyszer térdelt le Jugo-ban, az AC textilbakelit lapkája kopott el annyira, hogy elfordult a helyén, és így nem nyomta a benyát, meg a benzin-betöltő gumicsöve (tanksapkától a tankig, ami megy) át van bújtatva egy karosszéria-lyukon, ott szokott kidörzsölődni, meg nem szerette a hideget, októbertől áprilisig hűtőtakaróval járt, meg (akkoriban) az volt a szöveg, hogy gyertya csak Marelli, mert a többi, egyébként nagynevűt nem szereti, ja, és a 92-esből, ha kipróbálta az ember, pont annyival evett többet, mint a 98-asból, amennyivel az olcsóbb volt... Egyébként tényleg csak szép emlékek, és, mint mondtam, az autóért nagyon irigyellek... Nem tudom, mikor járok arra, de körül fogok nézni a szülői házban, és ha találok valamit hozzá, jelezni fogom.
TComment Hát te ki vagy? 2012.04.13 06:23:30
Nini, ez egy Mini? De mi az a doboz az orrán? Mi van ebben, atomreaktor? Hát, ha reaktor nem is, de majdnem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Dömperigyon 2012.04.14 12:02:24
@Csikós Zsolt: Gőzautó! Nem is rossz ötlet: a benzinár-emelkedést látva, lehet, hogy többünket is elgondolkodtat a dolog; kicsit körbejárhatnátok a kérdést (lásd még: fagázos-biogázos, stb. alternatívák)...
Belsőség A rettegés mocsara 2011.09.01 07:00:00
Nem szép sztori ez. Nyilván lesznek majd, akik megjegyzik – lehetett volna máshol autót venni, hiszen a szomszéd most adta el a hibátlan Golf III-asát ennyiért, százezer kilométerrel. Igen, csodák vannak, de ezekben a tesztekben azt szeretnénk modellezni – mit érez az…..
Előre lejtő, dinamikus forma.Egyszerű elemekből felépülő, de jól hangolt első futómű. Ne felejtsük el, hogy nem felső kategóriás autó, ezt azért is véssük táblára, mert a hátsó futómű akár egy jóval drágább modellben is megállná a helyét. Mai cikkünk…..
Épp a sajtóiroda felé ballagtunk Telós Bandival, amikor utunkba került egy arra parkoló kisebb konvoj. El is eresztettem egy poént, hogy biztos a legnagyobb magyar jár erre, és valóban. Megkérdeztem egy szekust, hogy mi történik itt, csak annyit mondott: az Elnök van itt. Nofene, itt…..
Sopianae DeLuxe Ittas falugond(n)ok 2010.09.06 10:05:00
Érdekes hír jelent meg pár hete a helyi villanymédia hasábjain. Megmondom őszintén kicsit vegyes érzelmeket keltett bennem az eset, de ami még érdekesebb az a helyiek reakciója. Azért vidéken a XXI. században is más a norma…:)Június végén nagy visszhangot váltott ki a…..
Dömperigyon 2010.09.07 21:20:33
@Jay350i: A valóban bizonyított tény az, hogy 5 ezrelék már halálközeli alkoholmérgezés, a 8 ezrelék pedig egészen bizonyosan az; amit írni akartál, az 0,5 és 0,8 (gy.k. öt, és nyolc tized) ezrelék. Ahol ez még belefér, ott az emberek felnőtt módra viselkednek, és úgy ülnek autóba; nálunk, mint többen is leírták, a zéró tolerancia ellenére is rengeteg az ittasan (nem kicsit, nagyon ittasan) okozott baleset.