Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunkokiller2

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észrevettem, hogy tegnap kimaradt egy poszt, de sajnos szinte mindenki nyaralni van, köztük én is. Az idő szar, de nincs mit tenni. Azonban Nektek ettől még nem kell olvasnivaló nélkül maradni, úgyhogy Bendegúz levelét ajánlom figyelmetekbe. Igazat adok Neki, én is úgy látom, hogy…..
bunkokiller2 2011.07.31 19:26:59
@Xezs: Mert lementem arra a szintre, mint aki itt anyázik, családozik..Bevállaltam, direkt, tudtam mi jár érte. Nem kellett volna, de mindenkinek van, amire harap.Nekem a család az.
Silentnek mondtam, nyomja csak, na de heteket? .-))
bunkokiller2 2011.07.31 19:27:58
@D4D: Respect. Ugyanezt mondom én is. Mindjárt jön Streetfigter és erre is lesz egy megfelelő magyarázata, miért oké ez is:-))))))
bunkokiller2 2011.07.31 20:25:05
@Xezs: Inkább más, de hagyjuk:-) Nem szeretném újraindítani a bulit.-)
Az elmúlt hetekben többször előjött a zebra téma, G B is ezzel kapcsolatban küldött nekünk egy levelet. A cím az Ő érdeme, de szerintem találó, és passzol a témához.Most olvastam a szegedi zebrás sztorit, gondoltam megírom én is a minapi élményemet. Nos. Krisztina krt.,…..
bunkokiller2 2011.06.26 19:12:49
@vuk_: Tehát minden reggel az előttem menő kerékpáros tempójában kell mennem a növény utcáig? Miközben ott a kerékpár út, egyébként? Nem kerülhetem ki? Mert ott csak szűken tudom. Persze, ha ott menne, ahol a normális bringások.."A "kotelezo" tartozekok es fizetesi kotelezettsegek csak a te fejedben kotelezoek, a vilagon(!) sehol nincsenek ilyenek. Vajon miert? Magyarorszagon sem lehet ezeket bevezetni az EU-s jog miatt. Az pedig nem fog megvaltozni, mert nincs ra ok! Semmi nem indokolja ezeket. " Ez a baromság. Rengeteg dolog okolná ezeket, mert nálunk nincs meg ugyanaz a bringás infra, mint amikről te beszélsz. Ezt meg nem mondtam ,hogy ezek kötelezőek, tanulj meg olvasni. Csak arról beszéltem, minek kéne teljesülnie, hogy a kerékpár , ha már mindenhol közlekedik, jármű legyen. Ha jármű, így kéne lennie. Ha nem, akkor pedig irány a bringa út. Az, hogy mindent lehet, miközben még a KRESZ ismeretéről sem kell a közúti kerékpározáshoz számot adni, vicc. Nem érdekel más országokban mi van, nem is tudom, azt tudom mi lenne ésszerű és jó. A fejed tetejére is állhatsz, akkor is rossz, ami most van. Ez az oka a sok ellentétnek meg egy pár hadibarom. Olyanok akik orvosi igazolást kérnek egy, a sisaknak hála, sérülés nélkül megúszott balesetről:-)))) Kabaré.-)
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
bunkokiller2 2011.06.05 20:29:42
@Perillustris: Az index fórumon tiltottak ki, Te tudatlan, drótszamaras.. @alexfly: Működő lámpánál nem számít a tábla?? Ott?? amiről beszélünk?? Nekem kéne beiratkoznom:-)) A bringások közt terjed valami agyölő vírus??
@errorka: Miért ne nácizzak?? Olvasd már vissza ezt a fórumot, nehogy már itta jó modorról bármelyik bringás majom szót ejtsen..Rég nem finomkodom az elvetemül, agyhalott kerékpárosokkal. Verőlegényeket küldtök és én ne nácizzak?? LOOL Fenyegető levelek és én ne nácizzak? jó pofák vagytok..Egyébként mindjárt megnézzük most mivel tudok írni..
bunkokiller2 2011.06.07 09:23:03
@alexfly: Tehát nem kel figyelembe venned az EA táblát, ha lámpa van, ezt írod?? Kérdezz meg itt mást is:-) @Perillustris: Nem tudom és nem is érdekel, de nem értem el. Most meg egyszer így, egyszer úgy írja a kommentjeim, de ez sem érdekel. Neked ez a nick a mániád?? Valami sütit letöltött biztos a gépem és mivel itt így írtam, így maradt, mert pl az autozz.blogon is kétféleképp ír..Tojok rá. Hogy itt pedig a blog.hu.-n kettőnk közül ki érzi magát fontosnak, hát ez a Te "szádból" hatalmas duma:-))) Te, aki ott van minden kilométer kőnél, akit nem lehet még kikerülni sem??
@igazi hős: Látod ebben véletlen igazad van. Csak az oldalt téveszted el..Látod, ha lámpa van, a KRESZ tábla figyelmen kívül hagyható..Beszelessünk még a KRESZ-ről??
autózz! Büntetősatu kamionra 2011.06.05 12:12:00
Íme az emberi idiótaság újabb csúcspontja, személyautóval befékezni egy kamion előtt, csattanni, megint befékezni, megint csattanni. Nem tudjuk persze, mi váltotta ki az autós elmebaját, de Nyuszy levele akkor is megdöbbentő. És az ilyenek köztünk járnak.Az időpont egy…..
bunkokiller2 2011.06.06 17:48:38
@Rong: Már ne is haragudj, de szóról szóra ugyanezt mondom. Akkor mi nem érthető?? Közlekedni szeretnék, nem mást. Azonban, engedd meg, de semmi, de semmi okot nem tudsz arra mondani, hogy azoknak, akik az utakon mint dolgozók tartózkodnak, bármilyen előjoguk lenne, szemben a hétköznapi autóssal. Azért mert ez munka, csak jobban, szebben és türelmesebben kéne végeznie, mert ő egy szolgáltató. Ja, hogy ez még nem jutott el a fejekbe? Hogy azt hiszik, ők szarták a spanyol viasz és pont úgy is közlekednek?? Merem állítani, a konfliktusokét szinte sosem a hétköznapi autós felel. Nekem ez a tapasztalatom. Az pedig, hogy ha valaki a büdösbunkónak az orrára koppint, néhányan rögtön azzal jönnek, miért nem hagytad annyiban? Azért nem, mert akkor soha, semmi nem változik és igen is, nem mindenki sütemény, ki kell állni az igazunkért, mert különben a bunkóké a világ.
bunkokiller2 2011.06.06 17:53:47
@Rong: Ha nem voltam érthető, és nem voltam, szóval én úgy gondolom, pont a kamionosokra illik a leírásod. Millió és ezer példa van rá és a statisztikák is ezt mutatják, e főleg a tapasztalat. Nem mutatsz autóst, akia nulláson ne látná, tapasztalná a mindenre és mindenkire szaró kamionosokat, aki ne hallaná a hírekben MINDEN NAP, hogy kamion balesetet okozott, itt-ott és ráadásul a legtöbb ráfutásos baleset! Ha nem hiszed, akkor pedig kapj elő egy tűzoltó havert és kérdezd meg..Ők és a helyszinelők aztán tudnak neked mesélni, mibe kerül a kamionon a tempomat és a kis követési távolság. Hányan fizettek ezért, ártatlanul az életükkel! Fordítva?? Hány kamionost ölt meg személyautó? kié a nagyobb felelősség? Kinek kéne arra gondolni, ha ő bajt csinál, ott biztosan meghalnak néhányan?? Szóval ne sajnáljuk őket. Olvasgassátok kicsit a megnyilvánulásaikat a neten a közúti áru fuvarozóknak, mindjárt nem lesznek olyan szimpik a fiúk..
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
bunkokiller2 2011.04.03 12:46:17
@we: :-) Hihetetlen vagy:-)) Látod, nem érted, mert nem értheted, mi a baj a Suzukissal:-) Nincs meg hozzá az agy megfelelőséged. Ő a hibás?? Ha neki megyek egy tilosban parkolónak, aki a szabályos forgalmat akadályozza, nálad csak én vagyok a hibás, mert nem néztem oda és felmented a prosztót?? Parkolsz-e így, Te is és mentséget keresel-e magadnak?? Szánalom.com
bunkokiller2 2011.04.03 12:46:46
@herut: :-) Köszönjük! :--)
bunkokiller2 2011.04.03 12:52:45
indafoto.hu/bunkokiller2/image/10809111-e74cc337/user

Ezzel sincs semmi baj, hiszen el lehet férni és még csak harmadik a sorban:-) Védjétek meg, lécci őt is valamivel, annyira szeretném tudni, neki milyen mentséget találtok ki??
Vagy nekik:
indafoto.hu/bunkokiller2/image/10664187-816f9869/user
indafoto.hu/bunkokiller2/image/10664181-f139641b/user
indafoto.hu/bunkokiller2/image/10217857-8edd9735/user

ez a kedvencem, votl már csak itt egy közeli kép:-))
indafoto.hu/bunkokiller2/image/9028477-f53946d3/user
A taxis vállalatok is panaszkodtak a rendőrség új keletű gyakorlata miatt, miszerint a köztéri kamerák felvétele alapján bírságolnak. Kérdés az, hogy közhiteles-e egy ilyen felvétel, elfogadható-e bizonyítékként? Jobb helyeken a diszpécser szól a járőröknek, és a…..
bunkokiller2 2011.02.18 20:45:02
@gmower: aztán ha a Te autód lopják?
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
bunkokiller2 2010.12.10 17:12:01
@vasgyuszi: Csak a legfontosabbat el ne felejtsd, a megfelelő keréknyomást! Semmit nem ér a magas teherindex, ha a gumi alul van fújva..Itt találsz felül egy letölthető táblázatot, excelben. Benne van a C8 is. Nem minden van benne, de sok minden.

www.aabroncs.hu/tartalom/gyik
  Hogy Horváth Csaba, az amúgy is elhanyagolható esélyeit már a belépőjével nullára író szocialista főpolgármester-jelölt nem vadászni jár a fővárosba, az egész biztos. A Blikk online interjújában az ingyenes BKV-ra vonatkozó ötletét tovább fokozza, még…..
bunkokiller2 2010.09.15 21:58:56
@Viktus: ...érdekel ez valakit ebben a buta országban, mikor a Magyar "jobb oldal" vezére Orsós-Orbán Viktor? Ne viccel:-) Nálunk még a jobb oldal sem normális, egy ...... választ vezérnek:-)) A szocik lehetnek elmeroggyantak, de most van csak igazán sötét ebben az országban! Visszaszavaztuk azokat, akik már eljátszották egyszer a bizalmunkat és még a miniszterelnök is ugyanaz:-))) Majd most megint elbuknak és utána újra MSZP lesz, aztán megint Fidesz...
Bugrisisztán
bunkokiller2 2010.09.15 22:05:49
@Canis Lupus Libertas: Nos azért Adolfkánál a gonosz, megalomán törpénél jobban néz ki:-) V.ORbanus a király! Bolondok országának királya:-)
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..
bunkokiller2 2010.09.15 12:20:28
@Akitlosz: Gratulálok. Szép hozzászólás. Azon kívül, hogy rettentő sokat írsz, mondd már el, hol hibádzik, amit írtam, okoska! Mert ostobázni tudsz, de többet sem..
bunkokiller2 2010.09.15 12:42:16
"Az albérletes kisgyerekeseknek meg pláne nem ártott volna gyerekcsinálás előtt gondolkozni. A társadalom jó része rühelli a megélhetési szaporodást." Gratulálok megint csak. Szép gyerek vagy.Szimpatikus hozzáállás. Akkor téged milyen kéglibe csináltak? Az előbb azt mondtad nem örököltél semmit. Azért egy házat mégiscsak? Szerinted aki, mondjuk legyek én a példa, legyen kit fikáznod, mert az ugye megy nagyon, nos 20 év albérlet után úgy gondolom, majd negyven évesen, hogy egy gyerek jó lesz, nem több, szocpol nélkül, "megélhetési szaporodás."-nélkül, mert ugye elég rég dolgozom, többet tettem a közösbe, mint kivettem, (eddig semmi, most a GYED és a családi, ennyi.)tehát én ne csináljak gyereket? Ne próbáljak lakásmegoldást keresni?
"
De ha az adófizetők pénzéből akarnák megsegíteni a "hitelkárosultakat" akkor az bizony már az egész társadalom rovására menne." Te magad mondtad, írtad, hogy ezeket a hiteleket elköltöttük, itt az országban! Számolj már mi lenne, ha nem lenne a gazdaságban benne az a pénz, amit mi hitelesen felvettünk! Senki nem mondta, hogy pénzzel támogassák a hiteleseket. Rendeletekkel, törvényekkel, az ő védelmükben és azzal, hogy biztosítják, élni, dolgozni tudnak és nem lesznek földönfutók ha már ez az ország akkor nem háborgott, mikor ezeket a hiteleket felvettük és elköltöttük amiből Ti is részesedtetek ezer formában!

Egyébként ez a hozzászólásod és a tartalma megmutatta milyen fajta ember vagy, ezért aztán én be is fejezem veled, mert ez a fajta önelégült arrogancia, ez a kőfejűség nekem sok és kíváncsi sem vagyok egy hozzád hasonló embertelen "ember" véleményére. Csak neked ne legyen családod! Az azért jó lenne, ha Te nem szaporodnál..
bunkokiller2 2010.09.15 16:26:20
@bonafide: Ahogy mondod. Ráadásul az emögött megbújó spekuláció, vagy, hogy mekkora részét generálják ennek a mostani helyzetnek mesterségesen, éppen mikor rengetegen vettek fel ilyen hitelt, megint azt teszi kétségessé, amin én annyira felháborodtam tegnap is és ma is, hogy mekkora VALÓBAN a felelősségünk, nekünk, akik felvettük és elköltöttük ezt az istentelen nagy pénzt, a Magyar Gazdaság javára, majd mikor szorul a kapca, a Magyar Gazdaság leráz minket. Én ugyanis meg vagyok győződve arról, amit bizonyítani a büdös életben nem tudok, hogy ez az árfolyam emelkedés nem teljesen természetes, hanem művi. Így pedig igen, kicsit morcos vagyok, hogy havonta nagyjából 100.000 Ft-tal nőttek a kiadásaim a bankok és spekulánsok miatt, sőt lehet,hogy elveszítek mindent.
19990 forintos termék ellopásáért (szabálysértés) könnyen a hűvösre lehet kerülni, ám 20100-asért (vétség) már nem. A büntetőjoghoz is hozzá kell nyúlni, mert közel sem olyan szigorú, mint a módosított szabálysértési jog. Nagy vihart kavart, hogy három 15 éves lány…..
bunkokiller2 2010.09.07 23:05:58
@thehandsomest: A nagy eszeddel együtt bevágtak volna évesen egy rendőrségi fogdára, mert mondjuk a biztonsági őr úgy látta, hogy loptál? Mert ugye erről sem beszélünk. Nincs eljárás, bíró, ügyvéd. Ez nem a büntetés, ez még csak elzárás, éves gyerekek ellen, bírói kontroll nélkül! Elképesztő!!!!!! A rendőrségi fogda nagyon komoly dolog, nem pihenő, ki kell próbálni a sok nagyképű nem bírna ki egyetlen éjszakát sem!! Mindezt pár ezer forintért, amit az itt írogatók nagy többsége egyetlen nap elcsal adóban, illegális szoftverben, dvd-ben, áfa be nem fizetésben, sorolhatnám. Mindenkit be kéne zárni a második kerületbe a 180x250 cm-es zárkába és egy jó sétára az udvaron, a priccsre egy éjszakára, lópokróccal és fejékkel, összezárva egy beszipuzott csövessel, vagy egy kemény körözött boxossal. Mindjárt nem akarnátok gyerekeket oda bezárni....
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
bunkokiller2 2010.09.07 17:47:30
@BéLóg: Ahogy teccik mondani:-) A cég embere:-)
A tegnapi posztunkra érkezett, közel 600 komment közül választottunk mára egyet. A kommentelő egy -Angliában bolti lopáson ért- lánnyal történteket írja le, és kiderül, hogy lehet határozottan eljárni egy ilyen ügyben anélkül, hogy tönkre tennék az elkövető…..
bunkokiller2 2010.09.07 15:31:32
@Goompah: Nem szeretnélek megbántani, de megnéztem az oldalad, szóval a pojácát, mint kifejezést te kerüld:-) Vicces vagy, most, hogy láttam a cicaoldalad:-))) Ma reggel éppen megmentettem egy "barátodat" szerintem maradj a cicáknál! :-)

Tudod pár hozzászólással ezelőtt itt megvádoltál valakit, hogy libsi és terel, meg belevon nem ide tartozó dolgokat.. Nos szerintem ha visszaolvasod most az utolsó hozzászólásod, a pitiáner kifejezés fog eszedbe jutni, mert direkt félremagyarázod amit mondtam...Ugye azért biztosan rájöttél, hogy mikor számla nélküli vásárlásról beszélek, akkor nem a nyugtára gondolok...Tudod és kereskedő vagyok, napi szinten látom, hány ember jön és sumákol, kér, sőt könyörög, adjam áfa nélkül, adjak másról számlát, stb..Nem is értik, miért mondom, hogy nem. Pedig én azt mondom, holott így nekem is nehezebb..

Szóval,óvatosan a pojácázással a cicamicás képed után! Ismered, ne ítélj, hogy ne ítéltess! A szocreál garbód pedig, külön érdem:-)) Gyönyörrrrűűűű!!! :-)))
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
bunkokiller2 2010.09.06 18:10:03
@Leroi: agyhalott idióta vagy..
bunkokiller2 2010.09.06 18:12:28
@nezavarjmasokat: Te beteg állat..Nem is tudsz már beszélni, csak hányod az epét..Mi frusztrál ennyire? Jön lassan a kaszás? Szar az életed? Hányok tőled...Azt sem tudod már mit okádsz itt össze..Diliflepni megvan, mi?
bunkokiller2 2010.09.06 19:52:19
@kolbászoszsömle: Őrület. Mintha nem is emberek lennének...Akkora az elvakult düh, ki tudja mi ellen, hogy megretten az ember..Kik ezek, akik ezzel a véleménnyel köztünk élnek? Telejs jogú választók..Uram irgalmazz...
Kigondoltam Egy nő a nőkről 2010.08.21 16:00:00
 A nők kényes hisztérikák, irigykednek a másikra, és kibeszélik azt a háta a mögött, alantas módon, emberhez nem méltóan viselkedve. Általában minden kis kacatnak örülnek, mikor megkapják azt ajándékba, de másnap már rohannak vissza a boltba, kicserélni azt egy formás…..
bunkokiller2 2010.09.05 19:33:20
@Aabroncs: :-) Szép lesz..Jöjjek?
bunkokiller2 2010.09.05 21:10:52
@szanalmas: Akácba vagy dohányba megtalálsz este, köcsög! gumis spanom mondta, mi veletek a helyzet, hogy nagyok és kemények vagytok...gyúrjatok kicsit, toljátok még kokszot, majd jövök, szarfaszúak...Szerencsétek, hogy Ő már nem lakik itt, esténkén ilyen szarokat tapostunk laposra, mint ti...
Szépen leégette a klímatechnikai céget egyik dolgozója a vállalat autójából történő szemeteléssel. Tegnapi levelemre ma kora délután Bántó Károly, a Genex Zrt. vezérigazgatója reagált, méghozzá nem is kis terjedelemben. Örülök neki, hogy nem próbálnak menekülni a…..
bunkokiller2 2010.08.27 21:17:29
@a2t: Mondjuk én szorgalmazom a kirúgást és igen, szelektíven gyűjtöm! A Fiam, aki nincs öt éves, már tudja,hogyan kell bánni a szeméttel. Amit a fickó tett, minimum komoly pénzbírsággal kellene sújtani, nem hogy kirúgással. Tényleg nem értem, mitől vagytok ilyen elnézőek. Ha egy autóbontó kidobálja a szemetét, mindenki sikoltozik! Pedig az is egy családapa, az is egy egzisztencia..Normális országban ezt a cselekményt pénzbírság és minimum 30-60 nap közmunkával "hálálnák meg". Ebben az esetben a manus nem kapott semmit, a kollégái megszívták, mehetnek szemetet szedni és Ti itt még gratuláltok is a korrekt eljáráshoz:-)Közben pedig szeméttel árasztják el az országot és még egy büntető feljelentés sem született:-))) Abszurdisztán nem Magyarország! Kis hiba, mi??
bunkokiller2 2010.08.29 18:07:43
@a2t: Ja és még egy kérdés?! A fejedben és másokéban hogyan is jön össze a aki pofázik, vajon szelektíven gyűjti-e a szemetét és az,hogy egy "ember" megfogja és kibb@ssza a mocskát a természetbe! Tényleg totális agyhalál ez az ország. Azóta egy szó sem esett, ennyi itt egy ilyen ügyet levajazni...Tényleg, ebben az országban senki se merjen szólni, ha szemetet talál a természetben...Ez itt normális..Belefér, a jól van na, van ilyen-kategóriába..Olyan nektek mint a kutyagumi...Szégyellhetitek magatokat...
A címben szereplő kérdés merült fel Nikolaj fejében, amikor egy agresszív mercis mindenáron összetűzésbe akart vele keveredni. A levél írója viszont azt tette, ami szerintem is a leghelyesebb ilyen esetben: nem vette fel a kesztyűt, nem akart revansot venni, inkább a biztonságra…..
A két nappal ezelőtti poszt bevezetőjében nagyjából összefoglaltam, hogy mi a véleményem arról, amikor valaki annyira leszarja a saját környezetét, hogy az autó ablakán át is simán kidobálja a szemetét. Gábor ennek a tegnapelőtti írásnak a hatására küldte el a lent…..
bunkokiller2 2010.08.10 19:15:23
@eml: A kérdésed hátterére gondolni sem merek.Eddig hogyan oldottad meg? Kukamatrica még egy, vagy kérsz tőluk zsákot, amit elvisznek. Néhány városban a lakcímkártyád birtokában bizonyos mennyiségű szemetet bevihetsz a szemét telepre. Érden például...Budapesten nem tudom, hogy működik-e ez...
bunkokiller2 2010.08.25 18:27:42
@Golce Dabbana: Nem semmi:-)